![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Łańcut
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lugburtz
Profesja: Druid
Świat: Silvera
Poziom: 24
Poziom mag.: 26
|
![]() Po obejrzeniu filmiku jak 40 pall zabija vampira postanowilem sam pujsc .
oto link:http://rapidshare.de/files/11090656/...mpire.rec.html To moj pierwszy film prosze o wyrozumialość ![]() ![]() Z wiazku z licznymi pytaniami odnosnie gdzie to jest??Dodaje ten filmik pokazujacy droge od thais to bylo krecone jako pierwsza czasc filmu ale cos mi sie zrypadlo i krecilem pozniej od tamtego momentu wiec tu jest ukazana sama droga. http://rapidshare.de/files/11233789/1_vampir.rec.html Ostatnio edytowany przez Heroes the scout - 17-01-2006 o 17:36. Powód: Z powodu durzej ilosci pytan |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gall Strzelec
Profesja: Paladin
Gildia: Army of Angels
Świat: Shanera
Poziom: 50
Skille: 85/68
Poziom mag.: 15
|
![]() gratz
ja swojego pierwszego vampira palkiem zsolowalem na 22 lvl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Druid
Świat: Askara
![]() |
![]() No filmik może nie za ciekawy ale vampir zabity jak najbardziej poprawnie.
Złapię cię za moment i zdobędę "wanzaj" Sprowadzony do parteru przytrzymam cię parę sekund Pora na duszenie, czy wytrzymasz na bezdechu? (Mate) Sędzia przerywa znam komendę Poprawiam czarny pas, który niebawem zdobędę Mów do mnie mistrzu bo od tego nie odejdę Mam przyzwyczajenia, nawyki ich nie zmienię Z dumą się odnoszę, jeśli przegram cię docenię A na razie prowadzenie, poszarpana judoka "Onomato" na podium z wiarą w siebie i Boga |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Shortys Shine
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Biohazard
Świat: Silvera
Poziom: 62
Skille: 17/24;)
Poziom mag.: 54
|
![]() Gratz
![]() Szkoda że nie poleciał Vamp shield ![]() ![]() ![]() HaiL Silvera ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() oo heroes gratki.
ja tez niedlugo sprobuje ![]() powiedz mi tylko gdzie to jest?
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
lol tylko ze heroes ma facc ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
Ja solowalem pierwszego Vampa na 13lvl'u(Druid 24mlvl metoda up/down) A hunty na Vampach są fuckersko nieopłacalne...z vampa leci kwiatek, czaszka, 1gp spike sword~ raz na rok a o Ice rapierze mozna...pomazyc a o Vampirce to w ogole bajki- bicie vampow na 40lvl z rodzka moze sie oplacic, tak samo jak ze strzalami...dla palka ale dla knighta to nie wiem czy vamp to oplacalny potwor do samotnego huntu Ale exp jest konkretny ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
ale dokladnie gdzie to jest??
![]() |
![]() |