|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Cytuj:
Klucz kupuje się u żebraka na południe fibuli a nie tego kolesia w budynku. Do żebraka mówimy hi, help, i kilka razy yes i będzie nam zabierał kasę - w sumie 800 gp i dostaniemy kluczyk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() Mam pytanie czy moj ludek (knight sorx ze nie napisalem) jest dobry, przecietny czy słaby.
a oto on: 10lvl sword fighting 29 shielding 26 mlvl 0 fishing 16 Uzbrojenie: legion helmet scale armor long sword dwarf shield brass legs leather boots Jak znajdziecie jakas slabosc to powiedzcie jak jej zaradzic (ewentualnie co kupic i mniej wiecej za ile; nie chcialem robic nowego tematu bez duzej potrzeby wiec odpiszcie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2003
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() @up
Teraz rozumiem ![]() ![]() A tak do tematu musisz na roty chodzić i czasami dla rozrywki na ghoule i poćwicz mlvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minne Reid
Profesja: Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
![]() |
![]() Zaraz zaraz...to nie czaje.....jak mozna ropnac tego baga z podziemi Fibuli.....tak w ogole to ja słyszałem ze tam są Dl-e i Dragonki ale nie wiem wlasnie czy na lvl 50+ 8) czy od razu jak sie wchodzi.....nie chce zginac wiec upewnijcie mnie...i napiszcie jak wyjsc z Fibuli z lootbagiem i czy mozna samemu ropnac.....
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Ja bym poszedł na zamek w Ab tam jest całkie fajne miejsce . Nawet fajny zarobek
![]() ![]() ![]() tylko musisz załatwic lepszy miecz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Da sie wynieść lootbaga z fibuli, ale trzeba to robić ręcznie: wynosić przedmioty we własnym backpacku po kolei, gdyż ze studni (wejście na Fibule) ropować nie możemy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2003
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Mam pytanie czy w tej części fibuli gdzie są roty jest jakaś inna niespodzianka poza tym respawnem DS i czy wogulejest więcej respawnów DS tam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() omaj gat. sorcem na rotach.... czy wy ****** jestescie? ja od 13 lvlu do elvenbane chodze regularnie! a nie na jakies tam roty. a nie wspomne o ghostlandzie... a level 13 zdobylem na foldze, dwarfach, amazonach itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Diabelski rycerz
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 81
![]() |
![]() Juz hyba wszedzie expilem nawet w kazo na soldkachi gwardach jednak najlepiej sie expi magiem w ghoust land na ghulach. exp duzy i loot nie naj gorszy. jednak z tym stuffem jak ghul dojdzie do ciebie do wytrzymasz 3 do 5 hitow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Sam gram sorkiem (40 mag (zaraz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |