![]() |
#161 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ale ty fajny jestes i kto ci to powiedzial ze mam wyleciec z serwera! i ktos ci powiedzial ze sharuje kilka noobkow nie wiem skad masz takie informacje a fors~ juz sie rozpada |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Guest
|
![]() O sharingu sam mi powiedziales ^.- A co do kicka z serwa to sie przekonasz
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik forum
|
![]() Chyba ciebie neichca na kyrze a noobem nazywaj siebie a nie mnie ja tez se moge napisac ze masz sharing. Podaj mi swoj name na kyrze i ktos mnie niechce na serwerze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik forum
|
![]() Musial bym byc idiota zeby sie przynac komus kogo nie znam ze gram z kilkoma osobami co jest bzdura napsiana przez ciebie i nikt mnie niechce wy***ac z serwera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Takie spory powinniscie rozstrzygac na PW albo w tibii tutaj zamieszcza sie ss'y -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() GZ for ALL.....
Wogle tyle fotek....Niektore to QS chyba?! Najlepsza fota jak dla mnie to ta z OF..... Światło wyłaczone. N/C Ja tez musialem swiatlo wylaczac robiąc foty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() najpierw były avanse:
potem było to: ![]() czyli UHy pozdrawiam wszystkich z Kyry niedługo będzie lepszy lvl i lepsza akcja |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Dajcie jej spokój to jest spoko ziomek pokazal mi cale cycopolis moze nie chce marnowac many na luxy ma na wanda boze... dobra dalej 39 lvl ![]() ![]() ![]() Pomoglem w quascie ![]() ![]() ![]() tylko 1 zapomnialem robic potem sie lepiej ustawilismy na 2 stronie byl 1 ds i archer loot sux war hamr ;/ ![]()
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2005
|
![]() 22:06 Unusual frequent scarab sightings at the gates of Ankrahmun.
22:12 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun. 22:14 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun. 22:16 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun. moze da ktos screnky bo ja niestety facc -.- Ostatnio edytowany przez LuiGi - 15-01-2006 o 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kogiro
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Olympa
Poziom: 51
Skille: 14/23
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() A oto zdjęcia ^^
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() Wiecej zdjęć niedaje bo mi się niechce ^^ Ostatnio edytowany przez Mato - 15-01-2006 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 33:
![]() i 34: ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej jakie teraz mozna miec najlepsze eq na kyrze , zaluzmy , ze najlepsze itemki na servie zozyli b w 1 eq , jakie to eq ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
WIDZEWIAK
|
![]() Cytuj:
Mój 40 lvl ![]() ![]()
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Siedlce CitY;]
Imię: Ferdek von Kiepski
Profesja: Knight
Poziom: 8
Skille: -/-
|
![]() Cytuj:
jeżeli ss to i boh'y/ g-arm f-axe/mpa/g-legs (....) i tak dalej .... ![]() Pozdrawiam, Ferduś ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
WIDZEWIAK
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]() Rosnie powoli
![]() 28 lvl i drag solo ![]() ![]() |
![]() |