![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() To Powodzenia Demi~ Bo sie nie doczekasz..... Po Hacku Jejiheva Konda ma Wladze Absolutną... i jedyne co Moze uratowac Galane to Bunt Patriots przeciwko Kondzie albo Hack Kondy... inaczej nie macie szans poza tym jeses Taki ANty Konda a Jedengo Fraga Chyba na sunchezie miales na Pol z Kondą...... Nie tak Dawno Temu miales Hunta ile dales za Wykupienie?? z Waszym PvP to mozecie Góra Grun~ Ubic Trzebabylo Rookowac Konde Jak BM istnieli bo teraz juz za pozno.... po za tym sam Polakow Ubijasz za samego Skulla a teraz domagasz sie by Ci pomagali.... Zapomnij
Hail IS Hail BM Hail DH Hail Jejihev
![]() |
#82 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
Prawda jest taka że Van ma kilku ownerów. Każdy jest inny. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ta 10 -.-" jak sprzedawalem postac to chyba miala 71 lvl a nie 10.... a sprzedalem ja poniewaz nie widzialem przyszlosci dla Galany i Dalej nie widzę..
a Demi~ ich bił bo pewnie chcial przydziobac u Kondy jaki to on "przyjaciel szwedow" znam Wiekszosc Polakow High lvl na Galanie i Brałem Udzial we wszystkich Wojnach Bylem w IS w BM w DH wiec nie mow mi ze nie mam nic do GAdania..... Ten Server jest Skonczony Dla normalnych Graczy.... Ktorzy chcą sie cieszyc z Gry.... Tam obowiazuje Prawo Siły gdzie nawet na Przyjaciol Trzeba uwazac!!!
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Niezapomnij,że ostatnią szansą na zatrzymanie Kondy była wojna po hacku Jejiheva i jakoś wtedy tylko 4 polaków walczyło przeciw Kondzie w tym ja.Fraga miałem z Kondą na Icarusie za to,że na początku pomagałem DH inv do domku,ringi,runy itd a ci mi za***ali deco z domku,2 razy za***ali real frienda,Sun'chez lał ludzi z mojej gildi za free,a pózniej się okazało,że osoby którym ufałem sprzedały chary albo znaleźli nowych ownerów na wojne.A ostatnio z POlaków to ubiłem tylko Zarize i Zerk BLadera i większość osób wie za co,czyli za zabijanie ludzi za to,że atakowali jego noob chara z red skullem który pekował.Moje PvP napewno nie jest najgorsze na galanie i chciałbym je sprawdzić w wyrównanej wojnie.A jeżeli to ty Zerk to jakbyś się odezwał,kiedy pytałem cię,a nie zamknął i stał tylko to bym może cię uratował.A Konda i tak wtedy nie grał więc co mi to dało on i tak mnie za bardzo nie lubi;p
Ostatnio edytowany przez Demiphant - 18-01-2006 o 20:28. |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ Demi Wygramy jak Polacy nauczą się współpracować. |
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Lamacz Kregoslupa
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() @Kenseji
Wyjdź, Wypad, Opuść nas, Wy*******aj... Wybierz jedno i zrób to.!! Gówno wiesz o ppg. @Demi. Raczej więcej polaków walczyło. Jedna z fotek. ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() Na początek Witam wszystkich
![]() a teraz moge powiedziec co nie co ![]() nierozumieim ludzi ktorzy nie byli w ppg a oceniaja ich nie rozumieim takze tych ktorzy mowia zle o tych ktorych nie znali -.- dla mnie to zalosne ![]() a tak na marginesie kenseji opisal moja sytuacje z Yahelem ![]() P.S. nie wiem co on do mnie ma i o co mu chodzilo ale juz o tym zapomnialem
#90 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @demi~ nie ubilbys mnei jakbym gral ;p >> sprzedałem Zerka z wczesniej wymienionych powodow a to ze kupił go Koles co jest zwyklym Lolem i Potrafi expic tylko w dol to juz nie moja wina, powinienem go sprzedac wczesniej wtedy Gdy Kumple Mythica i zaxa Sprzedawali ale To juz nie moj Swiat i nie moja sprawa sami chceiliscie teraz bedziecie Zyc jak psy a wasze zycie bedzie zalezec od nastrojow jednego Szweda.....
@xul~ juz nie mam sie czego bac tylko Ciebie ![]() z tego wszystkiego zapomnialem sie pozegnac ze znajomymi na Galanie Żegnajcie wszyscy Ci Ktorych znałem i nieznałem, Ktorzy mnie znali a ja ich nie znałem hehehe Fajnie Bylo Moze pewnego Dnia na Pewnym Swiecie w Pewnej Bitwie Znów obok Siebie ![]()
Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć! Ostatnio edytowany przez Shin Chan - 18-01-2006 o 22:19. |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Opole
Poziom: 68
Skille: 82/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Pamietam czasy kiedy wszyscy nazekali na Jejihev'a, a prawda jest taka, ze trzymal wszystkich za pysk i tylko jedna gildia sie zadzila. Teraz kazdy zadzi sie wlasnymi prawami z czego najbardziej Patriotsi bo maja najwieksza sile. Poza tym mam juz swiety spokoj, zdziwilem sie jak zobaczylem jaki jest popyt na moj char xD
|
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A po drugie Patriotsa mają nowego lidera Panią Grudging która nie pozwoli na pewno na PA i PK ze strony Patriots. Wiec narazie bedzie spokój na Galanie. Do roboty Polacy brać się teraz za ostrego expa i nie długo zaczniemy HotA Quest ![]() Ostatnio edytowany przez Xulorin - 19-01-2006 o 07:47. |
|
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() Ja tylko czekam na ferie które się zaczynają jutro
![]() ![]() na galanie jedno mnie drazni zabijesz 8 level ma skula i Ciebie klepie przylatuje 30 jak pada ten 30 to przylatuje juz 80 jakis i masz przesrane i musisz placic za to ze zabiles pk ktory ciebie klepal -.-" zalosne kiedys tak nie bylo rok temu pamietam zaczelem grac na galanie i bylo elegandzko nie bylo tak przesrane po moich przygodach z charami i huntami dalej tu gram ;]. jak narazie nikt do mnie nic nie ma i wole zeby tak zostalo zmienilem sie i jestem neutralny i mam swiety spokoj ![]()
#94 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jesli Galana ma rządzic Kobieta Ktora nie potrafi powstrzymac swoich emocji i swoje sprawy z inna Kobietą <lady eluined> Rozwiązuje siłowo..... Zabiła ja za to ze jest bardziej lubiana na forum i celnie Ripostuje na Jej Posty... Zabiła ją za nic i ty to wiesz ........ poprostu zazdrosc ... w rl pewnie by jej oczy wydrapala .... dla mnie to Glupia suka z zaburzeniami emocjonalnymi.......... i ona ma nie pozwolic na pk i PA heh smieszny jestes.... masz jeszcze kogos? moze jakby Lord An~ albo Corlic liderowali.. ale Konda predzej zhakuje swą postac niz ta im doksc do glosu http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1059684
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() @up "głupia suka z zaburzeniami emocjonalnymi"lol??? chłopie weś sobie na wstrzymanie. Po pierwsze to tylko gra i jeśli nie umiesz się nią bawić to lepiej wróć do piaskownicy i klocków lego. Nie oceniaj tak szybko ludzi (wiem wiem pewnie ty nigdy nie pkowałeś zawsze byłeś uczynny i walczyłeś w obronie słabszych itd...)
|
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kępno
Imię: Ramok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Confederation
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 53
|
![]() Wczoraj bawilem sie noobcharem w Carlin i patrzę idzie sobie 10 drut z rsem i mnie zaczal tluc to ubilem, a za chwilę pisze do mnie Zax~ "hunted" ^^. Coś chyba nie tak ;] A co do Grudging to nie jest ona suką z Kanady a Lord Anar~ to spoko koleś, naprawdę nie wiem o co ci chodzi Shin...
|
![]() |
![]() |
#97 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() @zerk pewnie mnie nie pamietasz nubka na 20 lv ktory z toba gadal -,- ale to byly fajne czasy jak z skullem w czarnym wdzianku zawsze po carlin biegales i na*******ales all nubki -,- GL gdzies tam do zobaczenie(zagrania) gdzies tam -,- Ostatnio edytowany przez thewojtek - 20-01-2006 o 01:20. |
||
![]() |
![]() |
#98 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Ja mam tylko zastrzezenia do Lord Anarchista ktory tak Kondzie lize dupe ze juz tam chyba nie ma ani jednego pryszcza w przeciwienstwie do mordy...Ja rozumiem ze u*******ac z konda jakiegos br czy cos ale nie ****a polakow.Kirdan~padl od Kondy i tego Asslickera.Wez sie Lordzie of Lizanie Dupy w garsc i nie liz tak tej jego dupy bo wszyscy polacy cie beda kochac za to ze ich zabijasz...n/c
|
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Z czytania tego tematu wynika,ze nie wiem na co sie nastawiac , Walczenie z konda czy u jego boku.Pomozcie Galanczycy czy kondzie mozna zaufac czy trzymac z polakami?
![]() |