Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-01-2006, 17:41   #81
Shin Chan
Użytkownik Forum

Shin Chan's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok

Shin Chan ma numer GG 1558308
Domyślny

To Powodzenia Demi~ Bo sie nie doczekasz..... Po Hacku Jejiheva Konda ma Wladze Absolutną... i jedyne co Moze uratowac Galane to Bunt Patriots przeciwko Kondzie albo Hack Kondy... inaczej nie macie szans poza tym jeses Taki ANty Konda a Jedengo Fraga Chyba na sunchezie miales na Pol z Kondą...... Nie tak Dawno Temu miales Hunta ile dales za Wykupienie?? z Waszym PvP to mozecie Góra Grun~ Ubic Trzebabylo Rookowac Konde Jak BM istnieli bo teraz juz za pozno.... po za tym sam Polakow Ubijasz za samego Skulla a teraz domagasz sie by Ci pomagali.... Zapomnij

Hail IS
Hail BM
Hail DH
Hail Jejihev

Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć!
Shin Chan jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-01-2006, 18:19   #82
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ayles
Ehh... A Van~ to też niezły artysta. Mój bro expił kiedyś na soldkach pod Kazo, wpadł do niego jakiś knight i zaczął go wyganiać ( chociaż mój bro był 1st, ale kogo to obchodzi ;p ), nie wyszedł to lizał ziemie dwa razy. To co miałam się czaić, poszłam z kolegami żeby sie odwdzięczyć, chyba z 5 min go ganialiśmy, wylatujemy z kopalni, a tam Mr. Van czeka. A reszta to chyba jaśniutka jak słoneczko ;< Koledzy płacili, a mi jak zwykle uratowano tylek ( szczerość ).
Raz też się zdarzyło, że siedziałam na guardach, na labiryncie i znów wpadł Mr. Van i mnie wygonił ^.- A kilka dni później, to nie wpierdzielał mi się tylko grzecznie zapytał jak długo jeszcze i nawet parcela mi przyniósł na loot o.O I nawet zaadresowal xd
Dziwne ;]

P.S. Catrish gratz anni [ troche spóźnione ] ;D

P.S.2 Jarek 3maj się ^.- Kolege/Kolezanke [ już sama mam wątpliwośći ] też dopał dziś Mr. Van~ i Laof i kazali oddać eq ^.- Za co? Za nic.

Galana schodzi na psy [ nie obrażając zwierzątek ] ;S Bo to co się tu dzieje się we głowie nie mieści -.-

Prawda jest taka że Van ma kilku ownerów. Każdy jest inny.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shin Chan
To Powodzenia Demi~ Bo sie nie doczekasz..... Po Hacku Jejiheva Konda ma Wladze Absolutną... i jedyne co Moze uratowac Galane to Bunt Patriots przeciwko Kondzie albo Hack Kondy... inaczej nie macie szans poza tym jeses Taki ANty Konda a Jedengo Fraga Chyba na sunchezie miales na Pol z Kondą...... Nie tak Dawno Temu miales Hunta ile dales za Wykupienie?? z Waszym PvP to mozecie Góra Grun~ Ubic Trzebabylo Rookowac Konde Jak BM istnieli bo teraz juz za pozno.... po za tym sam Polakow Ubijasz za samego Skulla a teraz domagasz sie by Ci pomagali.... Zapomnij

Hail IS
Hail BM
Hail DH
Hail Jejihev
Witaj Wielki Fanie Jejiheva który zabijał polaków też dla frajdy a wręcz był gorszy niż Konda i Patriots. Po drugie jeśli nie wiesz za co Demi ich bił to się nie odzywaj. Zawsze najmądrzejse są te 10-30 levele.
Xulorin jest offline  
stary 18-01-2006, 18:29   #83
Shin Chan
Użytkownik Forum

Shin Chan's Avatar

Domyślny

ta 10 -.-" jak sprzedawalem postac to chyba miala 71 lvl a nie 10.... a sprzedalem ja poniewaz nie widzialem przyszlosci dla Galany i Dalej nie widzę..
a Demi~ ich bił bo pewnie chcial przydziobac u Kondy jaki to on "przyjaciel szwedow" znam Wiekszosc Polakow High lvl na Galanie i Brałem Udzial we wszystkich Wojnach Bylem w IS w BM w DH wiec nie mow mi ze nie mam nic do GAdania..... Ten Server jest Skonczony Dla normalnych Graczy.... Ktorzy chcą sie cieszyc z Gry.... Tam obowiazuje Prawo Siły gdzie nawet na Przyjaciol Trzeba uwazac!!!

Shin Chan jest offline  
stary 18-01-2006, 20:25   #84
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Niezapomnij,że ostatnią szansą na zatrzymanie Kondy była wojna po hacku Jejiheva i jakoś wtedy tylko 4 polaków walczyło przeciw Kondzie w tym ja.Fraga miałem z Kondą na Icarusie za to,że na początku pomagałem DH inv do domku,ringi,runy itd a ci mi za***ali deco z domku,2 razy za***ali real frienda,Sun'chez lał ludzi z mojej gildi za free,a pózniej się okazało,że osoby którym ufałem sprzedały chary albo znaleźli nowych ownerów na wojne.A ostatnio z POlaków to ubiłem tylko Zarize i Zerk BLadera i większość osób wie za co,czyli za zabijanie ludzi za to,że atakowali jego noob chara z red skullem który pekował.Moje PvP napewno nie jest najgorsze na galanie i chciałbym je sprawdzić w wyrównanej wojnie.A jeżeli to ty Zerk to jakbyś się odezwał,kiedy pytałem cię,a nie zamknął i stał tylko to bym może cię uratował.A Konda i tak wtedy nie grał więc co mi to dało on i tak mnie za bardzo nie lubi;p

Ostatnio edytowany przez Demiphant - 18-01-2006 o 20:28.
Demiphant jest offline  
stary 18-01-2006, 20:59   #85
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ta 10 -.-" jak sprzedawalem postac to chyba miala 71 lvl a nie 10.... a sprzedalem ja poniewaz nie widzialem przyszlosci dla Galany i Dalej nie widzę..
a Demi~ ich bił bo pewnie chcial przydziobac u Kondy jaki to on "przyjaciel szwedow" znam Wiekszosc Polakow High lvl na Galanie i Brałem Udzial we wszystkich Wojnach Bylem w IS w BM w DH wiec nie mow mi ze nie mam nic do GAdania..... Ten Server jest Skonczony Dla normalnych Graczy.... Ktorzy chcą sie cieszyc z Gry.... Tam obowiazuje Prawo Siły gdzie nawet na Przyjaciol Trzeba uwazac!!!
To pochwal się nickiem? Czy może boisz się czegoś?

@ Demi

Wygramy jak Polacy nauczą się współpracować.
Xulorin jest offline  
stary 18-01-2006, 21:04   #86
Ayles
Użytkownik forum

Ayles's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Siemiatycze

Imię: Ayles
Domyślny

Xul... tylko, że polacy się boją. Boją się porażki.
Ayles jest offline  
stary 18-01-2006, 21:06   #87
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ayles
Xul... tylko, że polacy się boją. Boją się porażki.
U Polaków mamy morale... polegają na tym że jak ktoś padnie to reszta ucieka bo morale podupadły.
Xulorin jest offline  
stary 18-01-2006, 21:08   #88
YeaP
Użytkownik Forum

YeaP's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005

Stan: Początkujący
Poziom: 70+
Skille: 80+
Domyślny

@Kenseji
Wyjdź, Wypad, Opuść nas, Wy*******aj... Wybierz jedno i zrób to.!!
Gówno wiesz o ppg.

@Demi.
Raczej więcej polaków walczyło.

Jedna z fotek.
YeaP jest offline  
stary 18-01-2006, 21:59   #89
Tarnos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów

Domyślny

Na początek Witam wszystkich

a teraz moge powiedziec co nie co
nierozumieim ludzi ktorzy nie byli w ppg a oceniaja ich nie rozumieim takze tych ktorzy mowia zle o tych ktorych nie znali -.- dla mnie to zalosne

a tak na marginesie kenseji opisal moja sytuacje z Yahelem

P.S. nie wiem co on do mnie ma i o co mu chodzilo ale juz o tym zapomnialem

Tarnos jest offline  
stary 18-01-2006, 22:17   #90
Shin Chan
Użytkownik Forum

Shin Chan's Avatar

Domyślny

@demi~ nie ubilbys mnei jakbym gral ;p >> sprzedałem Zerka z wczesniej wymienionych powodow a to ze kupił go Koles co jest zwyklym Lolem i Potrafi expic tylko w dol to juz nie moja wina, powinienem go sprzedac wczesniej wtedy Gdy Kumple Mythica i zaxa Sprzedawali ale To juz nie moj Swiat i nie moja sprawa sami chceiliscie teraz bedziecie Zyc jak psy a wasze zycie bedzie zalezec od nastrojow jednego Szweda.....

@xul~ juz nie mam sie czego bac tylko Ciebie teraz to i tak juz nie ma znaczenia bo ta gra jest dla mnei skonczona szczegolnie Galana... kolejny zamkniety rozdzial.

z tego wszystkiego zapomnialem sie pozegnac ze znajomymi na Galanie
Żegnajcie wszyscy Ci Ktorych znałem i nieznałem, Ktorzy mnie znali a ja ich nie znałem hehehe Fajnie Bylo Moze pewnego Dnia na Pewnym Swiecie w Pewnej Bitwie Znów obok Siebie /wasz Zerk

Ostatnio edytowany przez Shin Chan - 18-01-2006 o 22:19.
Shin Chan jest offline  
stary 19-01-2006, 00:08   #91
Karakath
Użytkownik forum

Karakath's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Opole

Poziom: 68
Skille: 82/82
Poziom mag.: 6
Karakath ma numer GG 4961530
Domyślny

Pamietam czasy kiedy wszyscy nazekali na Jejihev'a, a prawda jest taka, ze trzymal wszystkich za pysk i tylko jedna gildia sie zadzila. Teraz kazdy zadzi sie wlasnymi prawami z czego najbardziej Patriotsi bo maja najwieksza sile. Poza tym mam juz swiety spokoj, zdziwilem sie jak zobaczylem jaki jest popyt na moj char xD
Karakath jest offline  
stary 19-01-2006, 07:45   #92
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Domyślny

Cytuj:
...@xul~ juz nie mam sie czego bac tylko Ciebie ...
Jak to kiedyś jakiś Szwed powiedział "Xulorin fearless polish player on Galana"

A po drugie Patriotsa mają nowego lidera Panią Grudging która nie pozwoli na pewno na PA i PK ze strony Patriots. Wiec narazie bedzie spokój na Galanie. Do roboty Polacy brać się teraz za ostrego expa i nie długo zaczniemy HotA Quest

Ostatnio edytowany przez Xulorin - 19-01-2006 o 07:47.
Xulorin jest offline  
stary 19-01-2006, 09:32   #93
Tarnos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów

Oczko

Ja tylko czekam na ferie które się zaczynają jutro . Nabijam w ferie 50 level pózniej skile i znowu exp będzie ostro ;]

na galanie jedno mnie drazni zabijesz 8 level ma skula i Ciebie klepie przylatuje 30 jak pada ten 30 to przylatuje juz 80 jakis i masz przesrane i musisz placic za to ze zabiles pk ktory ciebie klepal -.-" zalosne kiedys tak nie bylo rok temu pamietam zaczelem grac na galanie i bylo elegandzko nie bylo tak przesrane po moich przygodach z charami i huntami dalej tu gram ;]. jak narazie nikt do mnie nic nie ma i wole zeby tak zostalo zmienilem sie i jestem neutralny i mam swiety spokoj

Tarnos jest offline  
stary 19-01-2006, 13:42   #94
Shin Chan
Użytkownik Forum

Shin Chan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xulorin
Jak to kiedyś jakiś Szwed powiedział "Xulorin fearless polish player on Galana"

A po drugie Patriotsa mają nowego lidera Panią Grudging która nie pozwoli na pewno na PA i PK ze strony Patriots. Wiec narazie bedzie spokój na Galanie. Do roboty Polacy brać się teraz za ostrego expa i nie długo zaczniemy HotA Quest
teraz Dałes Xul~ Grud~ To Tylko "Blondyna" z Kanady wokol ktorej wszyscy tylko chodza ....... heh

Jesli Galana ma rządzic Kobieta Ktora nie potrafi powstrzymac swoich emocji i swoje sprawy z inna Kobietą <lady eluined> Rozwiązuje siłowo.....
Zabiła ja za to ze jest bardziej lubiana na forum i celnie Ripostuje na Jej Posty... Zabiła ją za nic i ty to wiesz ........ poprostu zazdrosc ... w rl pewnie by jej oczy wydrapala .... dla mnie to Glupia suka z zaburzeniami emocjonalnymi.......... i ona ma nie pozwolic na pk i PA heh smieszny jestes.... masz jeszcze kogos? moze jakby Lord An~ albo Corlic liderowali.. ale Konda predzej zhakuje swą postac niz ta im doksc do glosu

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1059684

Shin Chan jest offline  
stary 19-01-2006, 18:22   #95
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

@up "głupia suka z zaburzeniami emocjonalnymi"lol??? chłopie weś sobie na wstrzymanie. Po pierwsze to tylko gra i jeśli nie umiesz się nią bawić to lepiej wróć do piaskownicy i klocków lego. Nie oceniaj tak szybko ludzi (wiem wiem pewnie ty nigdy nie pkowałeś zawsze byłeś uczynny i walczyłeś w obronie słabszych itd...)
jastr jest offline  
stary 19-01-2006, 21:55   #96
Ramok
Użytkownik Forum

Ramok's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kępno

Imię: Ramok
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 53
Domyślny

Wczoraj bawilem sie noobcharem w Carlin i patrzę idzie sobie 10 drut z rsem i mnie zaczal tluc to ubilem, a za chwilę pisze do mnie Zax~ "hunted" ^^. Coś chyba nie tak ;] A co do Grudging to nie jest ona suką z Kanady a Lord Anar~ to spoko koleś, naprawdę nie wiem o co ci chodzi Shin...
Ramok jest offline  
stary 20-01-2006, 00:48   #97
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Veccia jest nielojalna??Usciślimy to,że Veccią grały 4 osoby więc nie wiadomo kto jakie miał podejśćie-,- Begger była lojalna i odeszła z Patriots po jakimś czasie,zresztą ja też odszedłem bo nie podobało mi się jak liderzy PPG potraktowali osoby które im pomogły tzn Wojtixa,Sir Zemua i całą ich gildie olali i pozwolili,z Anurchy się dogadali,że jak będzie źle to ona im pomoże,a oni laske wyłożyli.Podobały mi się założenia PPG gdzie zwalczali PAing ale nie wyszło i mamy to co mamy.Ale i tak najbardziej szkoda,że 98% polaków pomogło pats po hacku Jejiheva,wtedy był niezły owner Atnaza,który wcale nie wywalał z respów i nie huntował ludzi za free,mogliśmy pomóc BM i teraz Corlic miałby największy lvl na galanie,potem Bon i by się spoko żyło no ale nic żyjemy dalej i czekamy na drugie "PPG",które rozwali Konde;p
i na 80 lv grana :>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Niezapomnij,że ostatnią szansą na zatrzymanie Kondy była wojna po hacku Jejiheva i jakoś wtedy tylko 4 polaków walczyło przeciw Kondzie w tym ja.Fraga miałem z Kondą na Icarusie za to,że na początku pomagałem DH inv do domku,ringi,runy itd a ci mi za***ali deco z domku,2 razy za***ali real frienda,Sun'chez lał ludzi z mojej gildi za free,a pózniej się okazało,że osoby którym ufałem sprzedały chary albo znaleźli nowych ownerów na wojne.A ostatnio z POlaków to ubiłem tylko Zarize i Zerk BLadera i większość osób wie za co,czyli za zabijanie ludzi za to,że atakowali jego noob chara z red skullem który pekował.Moje PvP napewno nie jest najgorsze na galanie i chciałbym je sprawdzić w wyrównanej wojnie.A jeżeli to ty Zerk to jakbyś się odezwał,kiedy pytałem cię,a nie zamknął i stał tylko to bym może cię uratował.A Konda i tak wtedy nie grał więc co mi to dało on i tak mnie za bardzo nie lubi;p
Demi, Boltan, i kto jeszcze wtedy walczyl?:> pamietam to byla to szansa na zatrzymanie kondy ale polacy scykali dupe(pamietam do tej pory jak zarize stal pod dp i sie w****ial ze szopki przeciw kondzie od*******acie) mam nadzieje ze jeszcze kiedys bedzie szansa u***ac konde gl:*

@zerk

pewnie mnie nie pamietasz nubka na 20 lv ktory z toba gadal -,- ale to byly fajne czasy jak z skullem w czarnym wdzianku zawsze po carlin biegales i na*******ales all nubki -,- GL gdzies tam do zobaczenie(zagrania) gdzies tam -,-

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 20-01-2006 o 01:20.
thewojtek jest offline  
stary 20-01-2006, 13:51   #98
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
@up "głupia suka z zaburzeniami emocjonalnymi"lol??? chłopie weś sobie na wstrzymanie. Po pierwsze to tylko gra i jeśli nie umiesz się nią bawić to lepiej wróć do piaskownicy i klocków lego. Nie oceniaj tak szybko ludzi (wiem wiem pewnie ty nigdy nie pkowałeś zawsze byłeś uczynny i walczyłeś w obronie słabszych itd...)
WORD!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
Demi, Boltan, i kto jeszcze wtedy walczyl?:> pamietam to byla to szansa na zatrzymanie kondy ale polacy scykali dupe(pamietam do tej pory jak zarize stal pod dp i sie w****ial ze szopki przeciw kondzie od*******acie) mam nadzieje ze jeszcze kiedys bedzie szansa u***ac konde gl:*
Jesli dobrze pamietam to jedyna wojna w której mieliśmy szanse wygrać to jak PPG było. A ty opowiadasz jeszcze dawniejszą wojne która była bez szans ( wprawdzie zawsze są jakieś szanse ) IS vs Patriots ( w którym jeszcze Jejihev był z Kondą ).
Xulorin jest offline  
stary 20-01-2006, 14:50   #99
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny Asslicker

Ja mam tylko zastrzezenia do Lord Anarchista ktory tak Kondzie lize dupe ze juz tam chyba nie ma ani jednego pryszcza w przeciwienstwie do mordy...Ja rozumiem ze u*******ac z konda jakiegos br czy cos ale nie ****a polakow.Kirdan~padl od Kondy i tego Asslickera.Wez sie Lordzie of Lizanie Dupy w garsc i nie liz tak tej jego dupy bo wszyscy polacy cie beda kochac za to ze ich zabijasz...n/c
Celmir jest offline  
stary 20-01-2006, 16:03   #100
Str4t0s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1

Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
Domyślny

Z czytania tego tematu wynika,ze nie wiem na co sie nastawiac , Walczenie z konda czy u jego boku.Pomozcie Galanczycy czy kondzie mozna zaufac czy trzymac z polakami?
...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
Str4t0s jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania