![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Rookstayer
Poziom: 30+
|
![]() poprostu padłem jak to zobaczyłem naprawde warto poogladać o.O
http://rapidshare.de/files/11319314/..._solo.rec.html btw. filmik nie mój - pobrany z http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies PS; Refugia ROX ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaaa***iscie....... kolejne UP&DOWN... to nie jest solo!!! skumajcie to o.0
@down Te.. nie rob plagiatu.. zniemaj podpis! I nawet nie wyjezdzaj mi tu z tym ze Ty go pierwszy miales... o.0 Ostatnio edytowany przez Fillipex - 18-01-2006 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2005
|
![]() Cytuj:
te a ty taki dobry? wylazles chociarz z rooka? jak taki wymiatacz to zaposc jakis swoj filmik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Hehhe.. czy ja z rooka wyszedlem.. to zalezy czy mowimy o rookstayerze czy o main charze... nawet ja na swoim podobnym do tego sorcka lvl palkiem bym solnal tego demona w taki sposob o.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: to prosze... czekamy na filmik-.-
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: Krakow
Imię: Odis Lius
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 23
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Było ładne, ale w pewnych momentach można było zauważyć jej duże szczęście
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Ludzie, Fillipex ma racje ze to nie solo ale i tak bardzo ladnie. Gz !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ludzie! Sposob up&down to nie jest solo... prawdziwe solo to jest biegac wokol czegos i walic... a takie cos to.. ehh...n/c |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Zgadzam się sposób up@down to nie jest dokońca solo, ale i tak Gratz!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() to takie solo jak ja na 20 lvl moim drutem bylem solo na blood herbie chodzilem explosion wychodzilem itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Grats... ale mogla pasc i to ze 3 razy... ;S
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Miala poprostu farta.. pare razy wlasnie byla tylko na hp.. juz bez many i jeden hit i by jej nie bylo.. fart... ale to nie solo... nieuczciwe |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() wyczyn...ale z metodą up/down to fartem na 10lvl(sorc/drut) mozna dl'a solowac;]
31lvl~720 many+ hp to jakies 900hp~~~ To nawet od komba chyba nie masz szans pasc;]
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak idziesz na jakeigso potwora sam i go zabijasz to chyba jest solo co ? .... chyba nikt mu go nie blokowal solo - zabic sam na sam bez roznicy w jaki sposob znawcy wy
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: kraków
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Fillipex czy jaki ci tam przestan sie w kazdym temacie tak wymadrzac, taki jestes pro to sam nagrywaj filmiki a nie komentuj wszystkiego to nie solo to jest zle ale z ciebie noon itp. masz 30lvl palka wiec lepiej siedz cicho a nie wymadzaj sie bo tutorem ani gmem narazie nie jestes , wkurzasz mnie widziac w kazdym temacie jak mowisz ze cos jest zle , do dupy itp... pomysl zanim cos napiszesz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() IMHO - różnica poziomów blokowała
![]() No bo sorka, ale solo to 1 vs 1 i niech przeżyje twardszy, a nie "ja sobiem go uderze i uciekne wyżej żeby mi nic nie mógł zrobić" No sorka, ale owszem - demon padł, ale solo bym tego nie nazwał. Cytuj:
Jak mi demon przejechał po moim sorcku na ~30 na MSie to nic ze mnie nie zostało Osoba na tym filmiku owszem miała farta, owszem był to ciekawy wyczyn, ale nie zsolowała go w pełnym tego słowa znaczeniu. Tak więc GZ dla niej za zabicie demona na 31 ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: TM
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shadow of Lani
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 60/60
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Wsyzscz si k**wa mądrują a gó**o wiedzą ..... To też jest solo nieważne czy się biega się nie .......... -.- Przy takim sposobie równie dobrze mógł dostać combo za 1000+ i nieprzeżyć.... A na takim levelu nie da się biegać z demonem chyba że Wy na ot-sach gracie.... -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
Czy jesteś na tyle wychowany żeby się wyrażac bez sterty bluzg? Myślisz że czemu Demon jest najpotężniejszym potworem nie będącym Bossem? Właśnie - najpotężniejszym - a to oznacza że przeciętny levelik takiego nie ubije, zwłaszcza samotnie, i tym bardziej - uczciwie. a to że na takim lvlu nie zsoluje demona to nie znacyz że jeśli go zabije stosując sztuczki typu up/down można powiedzieć że demon został zsolowany. Niektórych zasad ne zmienicie i musicie się pogodzić z tym że zabicie demona w pojedynke nie musi się równać zsolowaniu go - tibijskie tłumaczenie wygląda zupełnie inaczej
![]() |
![]() |