![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() cool cool this is zajefajne tylko frapsa nie moge znalesc bez virusa:/ ja tez chce nagrac filma
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Andrychów
Świat: Nova
Poziom: 93
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() heuehuhIHEIHiheuheUHEIHIEHIHuehuehuehIEHIhiheuH
BIG GRATZ, filmik mistrzowski. SouthPark rulez
![]() |
#25 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() To ja się nieco wyłamię i powiem, że mi filmik nie za bardzo się spodobał. Owszem, ciekawy pomysł, jednak jeśli chodzi o wykonanie i dobór materiału, pozostawia conieco do życzenia. Trzy źródła materiału są z zupełnie innych klimatów i przez to jedne z drugimi się kłucą.
Po za tym filmik z gry, z kamery przemysłowej, nie bardzo się sprawdził. W grze to już jest mało czytelne, ale po skompresowaniu tego na film, stało się zupełnie nieczytelne. Po za tym musiałem część z South Parku oglądać 2 razy, bo wzięły górę nawyki do nieczytania napisów i nie załapałem części ![]() Jednak przy odrobinie praktyki i chęci mogą z ciebie być ludzie, hoomik.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Szczerze mowiac, srednio mi sie podoba (chociaz lepszego bym nie zrobil). Za to motywy z South Park dopasowane kapitalnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Ehehehe, ekstra
![]() ![]() Drom, powinieneś dostać oskara za role w tym filmie dokumentalnym... ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MKM - 19-01-2006 o 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Naprawdę niezłe, wielkie gz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
A fragment z South Parka Ownuje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 104
|
![]() Wszyscy mowia ze fragment z southparka ownuje, to moze jakis nastepny filmik o forum zrobiony calkowicie z fragmentow south parka?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() sie robi juz ;p Ogolnie rzecz biorac bedzie to film o najezdzie noobow na forum oraz desperackiej akcji ratowniczej. Pierwsze fragmenty juz mam przygotowane na hdd
![]() Ostatnio edytowany przez hoomik - 19-01-2006 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Nowa Huta
Stan: Aktywny gracz
Imię: Naina
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: +50
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Mhuahahahahahahahaha!!!!11111razrazrazraz!!!
Hoomik Rox!! ![]() Fregment z South Parku mnie komletnie rozwalił ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() jedyne co mogę powiedzieć, że mam ochotę obejrzeć 'south park' tym razem na własnym ekranie a nie jako błąkające się obrazki ekranu obok ;P (sesja się zbliża a ja se serie nowe ściągam.. yare yare
![]() najmniej mi się podobało to coś w środku z gierki.. szlachtany, jakby sam obraz i ta część była zaszlachtana nieefektywnie bawcie się dobrze tymi filmikami ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() Pomysł dobry, w końcu czemu nie dopiec adminowi , nie ? ale wykonanie totalnie chybione ;p, South Park jest cooltowy, o reszcie pozwolisz ze nie wspomnę ;]. Pozatem co ten filmik ma wspólnego z Tibia , a jeśli nic to dlaczego nie jest w OWIONie ? Admin ,there's a work to do ! ;-)
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Nawet fajne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jest to kategoria 'multimedia' a nie 'tibia' jest to dział 'filmy' a nie 'fake'i tibijskie' tak więc mimo, że tu ludzie rzeczy dotyczące Tibii wklejają, to jednak nigdzie chyba nie jest w samym rozkładzie napisane, że jest to część strice tibijska ![]() w czym więc problem? ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() widze że kolega wyżej pragnie z strony bądz nie bądz tibijskiej zrobić kącik własnej twórczości OWION jakby nie patrzeć ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() raz - nie kolega ino kolezanka
![]() dwa - film jest o adminie tejze strony, wiec niejako jest powiazany z zawartoscia serwisu *^_^* trzy - odnosnik w OWIONie jest przeciez ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzięki hoomik
![]() @up up widzę, że kolega nie widzi jednak ![]() nie strona, a forum nie tibijska, gdyż nie jest ściśle nigdzie napisane, że ta część forum (nie całe ![]() ![]() tibijskia jest tematyka główna, przewodnia i na niej opiera się większość kategorii forum, niektóre kategorie są luźniej z tym związane i jest kategoria 'OWION' - zgodnie z tematyką 'o wszystkim i o niczym', nie zaś 'o wszystkim co nie jest tibijskie' ![]() i nie ![]() ![]() tylko niech ta wymiana zdań nie rozrośnie się do granic możliwości ![]() ![]() d.Taube
![]() |
![]() |