|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Zbanowany
|
jestem ciekaw waszego zdania na temat zamykania szkół w czasie mrozów.
niektóre już są zamkniętę niektóre będą,a niektóre będą nadal stały otwarte.(niektórych to nie dotyczy bo mają ferie)Moje zdanie jest takie: fajnie by było gdyby zamkneli szkołe bo tam naprawde jest zimno,no i moja ogólna niechęć do szkoły.Z Drugiej strony jeszcze nie jest aż tak zimno ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Bogatynia
Imię: Magiczna Kinia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 120
Skille: nvm
Poziom mag.: 70
|
A ja słyszałem że żeby zamknąć szkołe w klasach/pracowniach musi być 15-18 st. C.. No chyba że każą zamknąć szkoły w całej polsce
. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Zamkniete szkoly moga sie odbic dluzszym rokiem szkolnym albo krotszymi feriami -.- . Ale nic nie mam przeciowko skroconym lekcja :> tak jak to jest u mnie.
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
EeEE...Ja tam nie chce zamknietych szkol...pozniewaz to trzeba odpracowac np. w ferie.
A i tak lekcje trwaja po pol godziny wiec sie ciesze ;] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
|
Ja miałem nadzieję, że moje gim zamkną, ale jedyne co zrobili to 30 min. lekcje i 5 min. przerwy, czyli jak sie ma 6 lekcji to o 12 w chacie
Mi tam pasuje ![]()
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
|
U mnie zamkneli szkołe do środy włącznie... Więc narazie mam lux, ale za to ferie pewnie będą skrucone. Coś za coś.
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
Choćby byłoby -50 to nam szkoły nie zamkną.... ;/
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Eeeee.... to ja mam teraz ferie a jak sie mrozy skonca to ferie tez. :/ no i jaki pozytek z mrozu, a no wyprobowalem nowe lyzwy i kij do hokeja
![]() |
|
|
|
#9 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
@Up: watpie ze taka bedzie temp, bym spal na kaloryferze.
A do tematu to wrzuce to : Drugie z rozporządzeń głosi, że w przypadku niemożności zapewnienia w salach lekcyjnych temperatury co najmniej plus 15 stopni C dyrektor szkoły może za zgodą organu prowadzącego zawiesić czasowo zajęcia szkolne. Zajęcia można zawiesić także wtedy, jeżeli temperatura na zewnątrz mierzona o godz. 21.00 w dwóch kolejnych dniach wynosi minus 15 stopni C lub jest niższa. Odwołanych na tej podstawie zajęć nie trzeba odrabiać Wiec wszystko jest wyjasnione.... ja zamknieta szkola jutro a w srode skrocone lekcje ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
W Bydgoszczy pozamykali prawie wszystkie szkoły,ale mojej oczywiście nie -.- Dyrektorka skróciła tylko lekcję do 30 minut (po cholerę? ....) inajwcześniejsza lekcja zaczyna się o 9:45 (wcześniej o 7:10,rano szło zamarznąć :/)
Ja itak nie ide jutro do szkoły,zima już mnie załatwiła.I twierdzę że to Wojewoda(tak się nazywa ten co rządzi Wojewóctwem) Powinien przemysleć to wszystko i albo zamknąć,albo nie wszystkie szkoły.... Ps. W Kujawsko Pomorskim Ferie zaczynają się w połowie lutego,i wiecie co wymyślili? Że to ile nas nie będzie w szkole(jeśli zamkną) będzie odciągane od Ferii. Super co? =.=
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
|
A unas szkołe zamknli do konca tygodnia, a w nastepnym tygodniu rozpoczynaja sie ferie ;]. Tyle ze w soboty bedziemy musieli odpracowac 4 dni.
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Podobno mrozy mają jeszcze być. Za tydzień (według informacji z "Wydarzenia") ma spaśćw nocy jeszcze raz do -35C, a to oznacza że jeszcze szkoły mogą być pozamykane. Ale co o tym sądze? Mniej nauki, więcej Tibi
.
|
|
|
|
#13 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Fajnie u mnie jest w budzie 6 stopni celsjusza a szkola nadal funkcjonuje (
|
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Moją szkołę akurat zamkneli. A to, ze odciągną z feri bylo wiadome od początku -.-
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
A ja sie modle, by po feriach mi liceum zamkneli z powodu zamarzniecia bluszczu rosnacego na nim ;P (ale musze isc bo z niemca musze zdac na 2 ;/ ).
Ale po poniedzialku moga juz zamknac ;P I przedluzyc nam ferie ^^ ^^ ^^ ^^ .Pozdro, by wam nie sciagneli z ferii dni wolnych... ;P . |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
a wiecie ze bedzecie musieli to odrobic w jakies soboty albo bedzecie mieli krotsze ferie
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
W mojej szkole było 14 stopni, miałem 8 lekcji i ten fajfus zwany dyrektorem zamiast skrucic lekcje, biegał po klasach i się pytał czy nie jest nam zimno. Oczywiście wszystkim było ciepło bo w mojej szkole każdy był ubrany w kurtke szalik a nawet czapkę (mojego kolege pobili w szkole za szalik, ale to już offtop
). Głupi dyrektor powinien zamknąć szkołe jeżeli wie że firma ogrzewająca szkołe ma za niskie cisnienie, przez co grzejniki są letnie. Wole mieć skrucone lekcje niż puźniej chodzić do szkoły w sobotę, albo tracić ferie lub inne dni wolne od szkoły. Dzisiaj ide na 12:25 i mam 6 lekcji i moge się załozyć że ten idiota zwany dyrektorem nie skruci lekcji... n/c |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
|
Moja szkoła jest zamknięta
Jeśli będziemy mieli odrabiać to w soboty to może przyjdę, jeśli w ferie, to wątpie, a jeśli będą chcieli skrócić wakacje, to już wogóle śmieszne xD W Bydgoszczy chyba już tlyko dwie/trzy szkoły zostały otwarte...-.- (plus katolik xD)
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
U mnie szkoła po feriach będzie napewno zamknięta.Jest tak zimno,że mi palce w rękawiczkach zamarząja,więc już sobie wyobrażam jak zimno musi byc w szkole której nie grzeją kaloryfery
![]()
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|
U mnie zamkneli do srody, a jutro mam zebranie :/ Praktycznie to mam ferie 3 tyg.
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
|
|