--> |
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Chorzow
Stan: Niegrający
Imię: Co ci do tego?
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Też takie coś widziałem na kazo ale myślałem że to zwykły bug. Wygląda jak troche iron hammer
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S. Za brak polskich znakow odpowiada moj komputer (bo nie polski).
![]() |
![]() |
#5 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Heh
Aż mnie dziwi że jeszcze nikt nie skojarzył tego z excalibugiem czy bazyliszkiem... (choć bazyliszek to wąż, więc kto wie) Ale jeśli mamy zdobyć pewniejsze i dokładniejsze informacje o przedmiocie wystarczy spytać jego właściciela. Więc na co czekacie spytajcie się skąd to się bierze i z czym to sie je... (jeżeli to jest część lub nagroda nowego questa to nikt wam nic nie powie, ale próbować warto, no nie? ![]()