![]() |
#281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
Można to było pojąć tak i tak kto jak chciał ![]() Tylko najgorsze jest to że teraz grać nie moge >.<. Bo nie mam ani na uhs ani na aola ani na blessy kasy ![]() Ostatnio edytowany przez Xulorin - 28-01-2006 o 21:31. |
|
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Szkoda,że ja i tak mam hunta;p Albo uda sie wygrać albo papa Galano ;]
|
![]() |
![]() |
#283 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Galanus
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 64
Skille: 87/67
Poziom mag.: 17
|
![]() ahh mozliwe ze masz racje ...
ale amell i lago~~ ten sam ... i to ich zapamietam 4ever ![]() pozdro szkodi ~~ bb |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkodi trochę straciłeś u mnie za to,że przetłumaczyłeś na swój sposób to co tutaj pisaliśmy.PRzez tłumaczenie to wiele osób dostało hunta za free;/A tak to robiło się zabawnie powoli,aż tu nagle skończył mi się limit neostrady i przez kilka dni nie będe mógł grać bo lagi jak sqr****n na prędkość 32kb/s -,-(normalnie 256;p)
|
![]() |
![]() |
#286 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
#287 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
BIG :* 4 szkodi |
|
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wojtek najwyżej pójdziemy na inny serv;p A jak Pats wywalą już all to prędzej czy później zaczną między sobą się lać,chyba,że lubią sobie pogadać z NPCami,handlować z nimi itd;p Wtedy mogą się cieszyć grą;]
|
![]() |
![]() |
#289 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Druid from Galana
Profesja: Elder Druid
Gildia: Childrens of Pain
Poziom: 37
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Większość ma chyba takie lagi -.- Od jakiegoś czasu wieczorem prawie się nie da grać. Też mam 256kb/s. Ide, ide, a tu nagle stoje, freeze albo lag a za chwile pojawiam się gdzie indziej. Kozacko tak. Zwaszcza jak expie. Patrze scarab daleko, leje go i uciekam, lag i nagle scarab kolo mnie a ja red hp. -.- LAGS SUXXXXX. Pozdro dla All Friends xD. Zaczynamy grać ![]() Copyright by Robak 2006 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() @up GO GO GO
![]() Co do lagów to ja mam na DSLu 4mb/s więc to chyba nie jest od łącza (chyba że w ustawieniach mam coś namieszane). Co do wojny to wszystko było spalone już na starcie. Patriots zabijało za same narzekanie na nich przecież popisać zawsze sobie można. Nie powinno się huntować ludzi za samo myslenie o wojnie przecież to były tylko plany z dopiskiem może kiedyś zobaczymy. Sculhunting wielu osobom się nie podobał i chcieli to wyrazić czy to na tym forum czy na www.tibia.com a oni od razu dedy. Szkoda że to wszystko tak się potoczyło przykro mi to mówić ale w tej wojnie Demi~ jesteście na przegranej pozycji patriots są bardziej zgrani a wy jesteście po prostu grupką osób którym nie podoba się to co wyprawiają patriots. |
![]() |
![]() |
#291 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Druid from Galana
Profesja: Elder Druid
Gildia: Childrens of Pain
Poziom: 37
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#292 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Mam 512 kb/s i lagów niemam wogóle już od długiego czasu, a jak mam to tylko chwilowe...
@up Bo z naszą (czyli Polaków) organizacją na Galanie zawsze były problemy i zawsze będą... ![]()
#294 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no niestety ciezko jest zorganizowac 50+ ludu btw. nadal masz <<< legendary souls chcesz re invita ?:> |
|
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() @up
Nie dzięki, nadal pozostaje bez gildi... odpowiedzialny sam za siebie i niezależny ![]()
#296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Jest jakiś 2 temat odnośnie wojny i były 2 filmiki obejrzałem je no i nasuwa się 1 wniosek ludzie potrafią zrobić wiele żeby wejść komuś w tyłek. Hehe biegało chyba 5 100lvl+ za 1 knightem (chyba 70 lvl Ziom ~) przez 10 minut żeby go ubić. Na 2 filmie widać dokładnie jak ludzie włażą patsom w tyłek tak to każdy narzeka jest źle cały czas Pa, scullhunting, Pk ale jak co do czego to sądzą że jak im pomogą to będą bezpieczni (tak też myśleli poprzedni sojusznicy patsów i wiecie co przeliczyli się) No ale cóż każdy żyje i gra jak lubi
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() @Up
Odnosnie tego, ze to co teraz sie wyprawia jestem z toba zgodny... Ass Lickerow narobilo sie tylu, ze tak na prawde mogla powstac by taka gildia i zastanawiam sie czy dla wszystkich by inva starczylo:/.. Na kilku osobach sie zawiodlem, niektorzy mnei juz po prostu w****iaja....Taka prawda nie widze lojalnosci, ktora dla mnei jest sprawa naturalna... a odnosnie ciebie Cati uklon w twoja strone, moze i nie walczysz z Pats ale widze, ze masz cel, ktory chcesz wykonac jednak mimo to nie zapominasz kim na prawde jestes... GZ dla ciebie, szanuje takkich ziomkow... Wojtek a to co sie dzialo w Ab z tego co slyszalem to byla parodia.. Zebrala sie ekipa chojrakow na Corlica i Lorda ruszyla na kozaku a tu za kilka sekund app dalo zwijke i wszyscy wrotki do PZ.. a co gorsze niektorzy zapodali loga <no Comment :/> Odnosnie planow... w sobote stojac chwilke pod depo Latal sir Imp na kozaku na skullu.. nic sie nie dzialo:/... Dzsiaj Kardear i pewien Ass licker chceli trapnac 55elite..hmm jak dla mnie moment w ktorym te Brytyjskei kozaki sie woza na skulu trzeba wykorzystywac na tym polega wlak podjazdowa... I tyle... /Cea |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam dosyć tej niby wojny.Mało kto się loguje i tak siedze na tej galanie i patrze kto online.Powoli trzeba się żegnać i wrócić jak pats zaczną między sobą się lać albo ktoś dostanie hacka(zgadnijcie kto
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Siedlce
Stan: Na Emeryturze
Imię: SoG
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 128
Skille: 98
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
taka jest prawda demi trzeba tylko czekac az sie pokluca tylko kiedy to nastpi? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#300 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ja tez siedze cale dnie w pz i tylko sie w****iam ze 2-4 osoby onnline, taka wojna to nie wojna ![]() |
|
![]() |