Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-01-2006, 22:58   #301
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Pewnie za kilka miesięcy ale ja już chyba nie będę grał w ogóle-,- BO coraz bardziej się wkurzam na tą grę i na ludzi którzy prosili mnie o pomoc,a teraz kiedy ja staram się im pomóc ci się nie logują i zostawjają na lodzie z huntem i po hacku płacąc za free Patriotom Życze powodzenia polakom z których Konda kpi sobie,Zazek z kumplem nabijali się przy mnie i założe się,że oni nie są jedynymi kochającymi POlaków w ten sposób na galanie.Lekcja z galany jest taka dla mnie,że jeżeli chcesz grać tam to musisz się nauczyć lizać dupę Patriotom i najlepiej niech cię przyjmą do gildi,a jeżeli tego nie umiesz to siedź jak mysz pod miotłą i nie rób skulli,nie lej red skulli na 8 lvlach nawet itd. bo to mogą być rl friendy Patsów.A do tych którzy im teraz pomagają powiem tylko jedno :Fallen Souls też im pomagało.
Demiphant jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-01-2006, 08:12   #302
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Nie koniecznie trzeba lizac dupe... ja nie lize i jakos zyje... wyrobilem sobie dobra reputacje od samego poczatku galany i teraz moge grac spokojnie, chociaz wcale bym sie nie zdziwil jak by mi cos odj**ali, ale puki nic nie robia i zawsze gdy mam z ktoryms problem czy cos to msg i wszytko jest wyjasnione, jeszcze nigdy zaden z nich nie przyszedl i nie zaczal mnie bic odrazu... Pozyjemy zobaczymy, moze bedzie mi sie przyjemnie gralo, moze nie i tak o to niedbam, znajde se inna gre jak by co

Btw. Proponowal bym poprostu lapac pojedyncze osoby online i mowic ze np w czwartek wieczorem o 20:00 bedziecie chcieli zrobic jakas akcje i zeby byli i wtedy zobaczyc jacy sa czy beda czy nie...

Ostatnio edytowany przez Catrishia - 31-01-2006 o 08:15.
Catrishia jest offline  
stary 31-01-2006, 08:49   #303
Demiphant
Użytkownik Forum

Domyślny

Próbowałem ale nie chcą się logować;/Gran już jest free;] Ja mam hunta 4ever za to,że zaczełem wojne Cat ,a weź mi powiedz,że się nie boisz skulla zrobić;] KAsy już nie mam dałem,a to komuś na blessy,a to komuś żeby był wolny i się skończyła więc nie mogę zapłacić i dobrze;pA tak btw nikt nie chce domku kupić??
Demiphant jest offline  
stary 31-01-2006, 09:31   #304
Barowuni de'Down
Użytkownik forum

Barowuni de'Down's Avatar

Data dołączenia: 21 01 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 21
Skille: 5x/4x
Poziom mag.: 4
Barowuni de'Down ma numer GG 9774478 Send a message via Skype™ to Barowuni de'Down
Domyślny lol

Hmmmm... kupilem se pacca
Barowuni de'Down jest offline  
stary 31-01-2006, 14:00   #305
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Próbowałem ale nie chcą się logować;/Gran już jest free;] Ja mam hunta 4ever za to,że zaczełem wojne Cat ,a weź mi powiedz,że się nie boisz skulla zrobić;] KAsy już nie mam dałem,a to komuś na blessy,a to komuś żeby był wolny i się skończyła więc nie mogę zapłacić i dobrze;pA tak btw nikt nie chce domku kupić??
dziekuje, za max 2 miechy wrocisz.....
thewojtek jest offline  
stary 31-01-2006, 17:02   #306
Golberg
Użytkownik Forum

Golberg's Avatar

Lokacja: Siedlce

Imię: Gronik
Profesja: Druid
Poziom: 42
Poziom mag.: 47
Domyślny

Demi nie zalamuj sie jakos to bedzie ! Moze kiedys polacy na galanie beda bardziej zorganizowani a wtedy kto wie moze bedzie Patriots Sux! Rózne cuda sie zdarzają! btw. teraz znacznie wiecej hackow jest znam kolo 10 osob które w przeciagu miecha hacka mialy cipki powinny poprawic cos w tyc zabezpieczeniach bo nie sadze zeby high lvl-s wchodzily na stronki róznych "gildii" czy "free pacc". No chyba ze to jakis nOOb który kupil acc.

Golberg jest offline  
stary 31-01-2006, 17:02   #307
Golberg
Użytkownik Forum

Golberg's Avatar

Domyślny

3m-ajce sie! I sie nie załamywac!!

Ostatnio edytowany przez Golberg - 31-01-2006 o 17:08.
Golberg jest offline  
stary 31-01-2006, 21:15   #308
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Demi w sumei jest mi troche ciebie zal a to dla tego, ze tak na prawde mimo wsyztsko jestes w moich oczach mala legenda bo zaczynajac grac w tibe wlasnie Demi byl dla mnie h lvl i wzorem wsrod polaczkow....

Wiem, ze nikt swiety nie jest ale przez to, ze szybko sie wybijales byles dreczony w pewien sposob i nadal jestes... Prawda jest taka ze wystarczy mala 3-4 osobowa ekipa waszych ziom i macie fraga na koncie... ale wiara jest jaka jest...

Nie wiem ten Frajer konda pada ostatnio... wiec moze nei jest w formie..hehe

btw. Trzymajcie sie w koncu to tylko gra a chyba dupeczki w rl sa lepsze niz w tibi
Ceapoznan jest offline  
stary 31-01-2006, 21:55   #309
Demiphant
Użytkownik Forum

Domyślny

Ostatnie dni mi pokazały,że Pats są mocni tylko w kupie jak mają 2-4 razy więcej setek niż my.Dzisiaj było nas trzech Ja,Icarus i Kirdan,natomiast z Pats Corlic,Styp,Febbul,Febb się wlogował i dał loga i ktoś jeszcze się nie chciał zalogować ale siedział na msn.Styp dał loga,Febbul bał się wyjść z pz mimo,że było nas tylko 3,Corlic się tylko ganiał,Febb wlogował się i dał loga po 2 minutach i tak to wygląda-,-5 vs 3 i nie walczyli.A prędzej czy pózniej powinniśmy zrobić fraga-,- Lorda trapneliśm,Wanos miał już czarne hp,a Corlic reda w ab załapał więc brakuje nam trochę szczęścia-,-

Ostatnio edytowany przez Demiphant - 31-01-2006 o 22:00.
Demiphant jest offline  
stary 31-01-2006, 22:24   #310
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

dacie rade -,- GL....
thewojtek jest offline  
stary 31-01-2006, 23:57   #311
Fabolous
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Chcę zmienić server. Czy mógłby mi ktoś jakiś poradzić. Będę wdzięczny.
And a hundred percent reason to remember the name!
Fabolous jest offline  
stary 01-02-2006, 01:56   #312
Tarnos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów

Domyślny

mam nadzieje ze ta wojna cos wniesie lepszego na galane ale jak tak czytam i patrze to nie ma bata z taka organizacja powinniscie sie jakos podzielic na kilka grup jedna osoba ma pod soba grupe a inna ma pod soba tych ktorzy dowodza grupami ida polecenia od gory zbiera sie lud odpowiednie osoby opanuja po kilka osob(zeby nie bylo takieg pier****ika) nie sztuka zeby jedna osoba np latala za 50 ludu i ustawiala po katach jak czegos nie zrobicie to sie skonczy jak wczesniej dostaniecie w dupsko i tyle

i jeszcze cos dorzuce wczoraj moj kumpel po dluzszej nieobecnosci (tydzien przerwa od tibi ) wbija se na knighta wychodzi pod depo ankh i klepie go sir imp kumpel se mysli o co chodzi pyta sie go a on na to ze zabil mu kumpla podal nick kumpel sprawdza jakis 8 level i nie ma deda zadnego no to jak to nie dziala to powiedzial ze go obrazil i kazal mu placic za to
dla mnie to zalosne zeby zdobywac kase az tak nisko upadajac ale co zrobic pa to pa i tyle

Ostatnio edytowany przez Tarnos - 01-02-2006 o 02:00.
Tarnos jest offline  
stary 01-02-2006, 13:07   #313
Demiphant
Użytkownik Forum

Domyślny

Sir Imp ma gówno Kondy na wargach,a dzisiaj sytuacja się powtarza 3 od nas onlie:Ja,Kirdan i Deetoxed,a Lord Anarchist,Corlic i Febbul dają loga-,-Każdy jest mądry mając 3-4 razy więcej h lvli podczas walki,ale jak jest po równo oni nie chcą walczyć.Więc sry ale ciężko z fragowaniem w takiej sytuacji.
Demiphant jest offline  
stary 01-02-2006, 14:41   #314
Tarnos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów

Domyślny

Demi zgadzam sie widzialem dzisiaj cale zajscie w ankh corlic latal po statku a febbul nawet nosa nie wysadzil z depo na sekunde ale z nich kozaki zal sie mi ich robi ...

Ostatnio edytowany przez Tarnos - 01-02-2006 o 14:44.
Tarnos jest offline  
stary 01-02-2006, 15:10   #315
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Nie wiem ten Frajer konda pada ostatnio... wiec moze nei jest w formie..hehe
A Konda na to jak na lato, na tibia.com napisal "My internet cable dinsconeccted" czy cos w tym stylu, rotfl! ;d
Rybzor jest offline  
stary 01-02-2006, 16:51   #316
Golberg
Użytkownik Forum

Golberg's Avatar

Domyślny

Moze Konda "frajer" poprostu nie umie grac tylko jakis kumpel siedzi kolo nego i mu mowi co ma robic ! ;P A tak pozatym kazdy jest madry jak jest "go" wiecej. Tak samo jest z Patriots-ami. Demi a czemu pytacie sie o zgode na walke? Walcie sie i tyle!

Golberg jest offline  
stary 02-02-2006, 00:47   #317
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golberg
Moze Konda "frajer" poprostu nie umie grac tylko jakis kumpel siedzi kolo nego i mu mowi co ma robic ! ;P A tak pozatym kazdy jest madry jak jest "go" wiecej. Tak samo jest z Patriots-ami. Demi a czemu pytacie sie o zgode na walke? Walcie sie i tyle!
o jaka zgode chyba go źle zrozumiales jak od nas kilka osob onnline a u nich nie ma ~15 osob to oni w pzetach siedza -,- dlatego nie ma jak fragowac o tym demi mowi ;PP
thewojtek jest offline  
stary 02-02-2006, 23:55   #318
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Rivenn(~76 ms) wbil dzis bana za mass pk (ban lub delete nie wiadomo bo ukryte acc)

wiem ze post pod postem ale to specjalnie zeby przy okazji odswiezyc topic
thewojtek jest offline  
stary 03-02-2006, 10:05   #319
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Z Patriotsow nie wielu ludzi jest fajnych..Podam przyklady, ktorych doswiadczyl muj kolega Skopo de'tag.
1- Skopo expil na dragach/edron nagle wpada Kardear i mowi: Leave cuz i need 160k exp or i kill U.
2- Skopo bronil kumpla bo niechcacy zrobil skulla.Wpada jakis 10lv zaczyna go prac wiec Skopo go u***al i za 1min wpadl keekz'lorenzo i zaczal pruc dupe no ale odpuscil bo Lord Anarchist to Skopa brat.
3- Van Hell~ jest bratem Skopa no ale cos sie na niego w****il ze za dlugo na dragach siedzial to go zaczal z sd pociskac.
4- Do Skopa podlatuje noob i zaczyna wrzucac na jego rodzine itp..Skopo za***al mu do red hp i nagle zgarnal Unjusta i wyskoczyl red i kochany Rivenn jak zobaczyl Skopa z rsem to go prawie u***al no ale jest ciota i nie wie kiedy urzywac UE wiec n/c
5- Co do Corlica...Panie Corlic wez sie pan w garsc, zbierz chlopakow i roz***alibyscie Patriotsow a nie ****a lizesz dupe Kondzie

A jesli prawda jest ze Rivenn wbil bana/delete to jest mi niezmiernie ****a milo z tego powodu=]

Ostatnio edytowany przez Celmir - 03-02-2006 o 10:08.
Celmir jest offline  
stary 04-02-2006, 02:33   #320
Golberg
Użytkownik Forum

Golberg's Avatar

Domyślny

Sorki cos mi sie pochrzanilo. A wlasnie przedchwila na darashi Sir Imp I Veccia kogos szukali po calej darashi. Najpierw jak expilem na Mino tower potem wracalem z latajacego dywanu i sie pytali o kogos ale nie wiem o kogo.

Hmm. Pewnien sorc na 63 lvl sprzedawal mi f-axe na galanie oczywiscie. Trafila mi sie lepsza oferta i powiedzialem ze mu za podróz zwroce. A ten do mnie z tekstem Hunted bo mnie oszukalas. No tacy sa polacy na galanie. To byl rl friend Corlica.

Ostatnio edytowany przez Golberg - 04-02-2006 o 22:33.
Golberg jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania