![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Pewnie za kilka miesięcy ale ja już chyba nie będę grał w ogóle-,- BO coraz bardziej się wkurzam na tą grę i na ludzi którzy prosili mnie o pomoc,a teraz kiedy ja staram się im pomóc ci się nie logują i zostawjają na lodzie z huntem i po hacku płacąc za free Patriotom
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Nie koniecznie trzeba lizac dupe... ja nie lize i jakos zyje... wyrobilem sobie dobra reputacje od samego poczatku galany i teraz moge grac spokojnie, chociaz wcale bym sie nie zdziwil jak by mi cos odj**ali, ale puki nic nie robia i zawsze gdy mam z ktoryms problem czy cos to msg i wszytko jest wyjasnione, jeszcze nigdy zaden z nich nie przyszedl i nie zaczal mnie bic odrazu... Pozyjemy zobaczymy, moze bedzie mi sie przyjemnie gralo, moze nie i tak o to niedbam, znajde se inna gre jak by co
![]() Btw. Proponowal bym poprostu lapac pojedyncze osoby online i mowic ze np w czwartek wieczorem o 20:00 bedziecie chcieli zrobic jakas akcje i zeby byli i wtedy zobaczyc jacy sa czy beda czy nie...
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 31-01-2006 o 08:15. |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
|
![]() Próbowałem ale nie chcą się logować;/Gran już jest free;] Ja mam hunta 4ever za to,że zaczełem wojne
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Barowuni de'Down
Profesja: Knight
Gildia: Shadow of Destiny
Świat: Nebula
Poziom: 21
Skille: 5x/4x
Poziom mag.: 4
|
![]() Hmmmm... kupilem se pacca
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Siedlce
Imię: Gronik
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 42
Poziom mag.: 47
|
![]() Demi nie zalamuj sie jakos to bedzie ! Moze kiedys polacy na galanie beda bardziej zorganizowani a wtedy kto wie moze bedzie Patriots Sux! Rózne cuda sie zdarzają! btw. teraz znacznie wiecej hackow jest znam kolo 10 osob które w przeciagu miecha hacka mialy cipki powinny poprawic cos w tyc zabezpieczeniach bo nie sadze zeby high lvl-s wchodzily na stronki róznych "gildii" czy "free pacc". No chyba ze to jakis nOOb który kupil acc.
|
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() Demi w sumei jest mi troche ciebie zal a to dla tego, ze tak na prawde mimo wsyztsko jestes w moich oczach mala legenda bo zaczynajac grac w tibe wlasnie Demi byl dla mnie h lvl i wzorem wsrod polaczkow....
Wiem, ze nikt swiety nie jest ale przez to, ze szybko sie wybijales byles dreczony w pewien sposob i nadal jestes... Prawda jest taka ze wystarczy mala 3-4 osobowa ekipa waszych ziom i macie fraga na koncie... ale wiara jest jaka jest... Nie wiem ten Frajer konda pada ostatnio... wiec moze nei jest w formie..hehe btw. Trzymajcie sie w koncu to tylko gra a chyba dupeczki w rl sa lepsze niz w tibi ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnie dni mi pokazały,że Pats są mocni tylko w kupie jak mają 2-4 razy więcej setek niż my.Dzisiaj było nas trzech Ja,Icarus i Kirdan,natomiast z Pats Corlic,Styp,Febbul,Febb się wlogował i dał loga i ktoś jeszcze się nie chciał zalogować ale siedział na msn.Styp dał loga,Febbul bał się wyjść z pz mimo,że było nas tylko 3,Corlic się tylko ganiał,Febb wlogował się i dał loga po 2 minutach i tak to wygląda-,-5 vs 3 i nie walczyli.A prędzej czy pózniej powinniśmy zrobić fraga-,- Lorda trapneliśm,Wanos miał już czarne hp,a Corlic reda w ab załapał więc brakuje nam trochę szczęścia-,-
Ostatnio edytowany przez Demiphant - 31-01-2006 o 22:00. |
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Chcę zmienić server. Czy mógłby mi ktoś jakiś poradzić. Będę wdzięczny.
#312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() mam nadzieje ze ta wojna cos wniesie lepszego na galane ale jak tak czytam i patrze to nie ma bata z taka organizacja powinniscie sie jakos podzielic na kilka grup jedna osoba ma pod soba grupe a inna ma pod soba tych ktorzy dowodza grupami ida polecenia od gory zbiera sie lud odpowiednie osoby opanuja po kilka osob(zeby nie bylo takieg pier****ika) nie sztuka zeby jedna osoba np latala za 50 ludu i ustawiala po katach jak czegos nie zrobicie to sie skonczy jak wczesniej dostaniecie w dupsko i tyle
i jeszcze cos dorzuce wczoraj moj kumpel po dluzszej nieobecnosci (tydzien przerwa od tibi ![]() dla mnie to zalosne zeby zdobywac kase az tak nisko upadajac ale co zrobic pa to pa i tyle
Evul power of Zambrów city xD ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tarnos - 01-02-2006 o 02:00. |
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sir Imp ma gówno Kondy na wargach,a dzisiaj sytuacja się powtarza 3 od nas onlie:Ja,Kirdan i Deetoxed,a Lord Anarchist,Corlic i Febbul dają loga-,-Każdy jest mądry mając 3-4 razy więcej h lvli podczas walki,ale jak jest po równo oni nie chcą walczyć.Więc sry ale ciężko z fragowaniem w takiej sytuacji.
|
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() Demi zgadzam sie widzialem dzisiaj cale zajscie w ankh corlic latal po statku a febbul nawet nosa nie wysadzil z depo na sekunde ale z nich kozaki zal sie mi ich robi ...
Evul power of Zambrów city xD ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tarnos - 01-02-2006 o 14:44. |
![]() |
![]() |
#315 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze Konda "frajer" poprostu nie umie grac tylko jakis kumpel siedzi kolo nego i mu mowi co ma robic ! ;P A tak pozatym kazdy jest madry jak jest "go" wiecej. Tak samo jest z Patriots-ami. Demi a czemu pytacie sie o zgode na walke? Walcie sie i tyle!
|
![]() |
![]() |
#317 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rivenn(~76 ms) wbil dzis bana za mass pk (ban lub delete nie wiadomo bo ukryte acc)
wiem ze post pod postem ale to specjalnie zeby przy okazji odswiezyc topic |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Z Patriotsow nie wielu ludzi jest fajnych..Podam przyklady, ktorych doswiadczyl muj kolega Skopo de'tag.
1- Skopo expil na dragach/edron nagle wpada Kardear i mowi: Leave cuz i need 160k exp or i kill U. 2- Skopo bronil kumpla bo niechcacy zrobil skulla.Wpada jakis 10lv zaczyna go prac wiec Skopo go u***al i za 1min wpadl keekz'lorenzo i zaczal pruc dupe no ale odpuscil bo Lord Anarchist to Skopa brat. 3- Van Hell~ jest bratem Skopa no ale cos sie na niego w****il ze za dlugo na dragach siedzial to go zaczal z sd pociskac. 4- Do Skopa podlatuje noob i zaczyna wrzucac na jego rodzine itp..Skopo za***al mu do red hp i nagle zgarnal Unjusta i wyskoczyl red i kochany Rivenn jak zobaczyl Skopa z rsem to go prawie u***al no ale jest ciota i nie wie kiedy urzywac UE wiec n/c 5- Co do Corlica...Panie Corlic wez sie pan w garsc, zbierz chlopakow i roz***alibyscie Patriotsow a nie ****a lizesz dupe Kondzie ![]() A jesli prawda jest ze Rivenn wbil bana/delete to jest mi niezmiernie ****a milo z tego powodu=] Ostatnio edytowany przez Celmir - 03-02-2006 o 10:08. |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorki cos mi sie pochrzanilo. A wlasnie przedchwila na darashi Sir Imp I Veccia kogos szukali po calej darashi. Najpierw jak expilem na Mino tower potem wracalem z latajacego dywanu i sie pytali o kogos ale nie wiem o kogo.
Hmm. Pewnien sorc na 63 lvl sprzedawal mi f-axe na galanie oczywiscie. Trafila mi sie lepsza oferta i powiedzialem ze mu za podróz zwroce. A ten do mnie z tekstem Hunted bo mnie oszukalas. No tacy sa polacy na galanie. To byl rl friend Corlica. Ostatnio edytowany przez Golberg - 04-02-2006 o 22:33. |
![]() |