|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() O nie! Przepraszam że się wtrące, ale zaczyna mnie to wkurzać! Dlaczego wszystko jest dla pacców? Pacc ma za***iście, bo poznaje nowe tereny, chodzi sobie wszędzie, a facc noobi się na rooku lub na starych Carlinach, Thaisach lub Veronach -.- Niektórzy mowią żeby zacząć zbierać na pacca, ale jeśli taki facc nie chce tracić kasy na jakiegoś ''pacca'' to co ma zrobić? Wiem co odpowiecie -.- Że jego strata lub sprawa. Ale jeśli bedzie trzeba to jeszcze raz krzykne ze to NIE FAIR !! Dziękuję...
Amen. |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Wg. mnie to wygląda tak:
- Cokolwiek CIPsoft zrobi, na pewno tego nie przemyśli. Oczywiście udupią bardziej lub mniej całą grę, a czy dodadzą coś dobrego dla równowagi - przekonamy się. - Nie łudźcie się że FACCe cokolwiek dostaną. No, może będą mogli się podniecić bezużytecznymi deco z nowych terenów, ale wątpię żeby coś sensownego się znalazło. - Nie łudźcie się że grafika zostanie bardzo poprawiona. Większość aktualnych sprite'ów to dla wprawionego grafika 2-3 godziny roboty, tymczasem na zrobienie grafy do Tiquandy grafikowi CIPsoftu zeszło pół roku. Może powinni mu obciąć pensję, wtedy Tibia będzie ładniejsza? ;o - Prawie na pewno nie będzie nowych DOBRYCH miejsc do expienia. Popatrzcie chociażby na Tiquandę - tyle terenu, jeden dobry spot na hunty. Biorąc pod uwagę sposób tworzenia potworów (bierzemy x expa, mnożymy przez 3, mamy ilość hp) Wątpliwe jest czy cokolwiek na nowych wyspach będzie się nadawać do masowego mordowania. - Klimaty lodowe? My byśmy chcieli, ale CIPsoft na to nie wpadnie. Ogólnie rzecz biorąc, będę mocno zaskoczony jeśli ten update zmieni Tibię na lepsze. Jest jedna rzecz, która w nim NA PEWNO będzie dobra - test server (pod warunkiem że będzie pro publico)
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Aleksandrów Kujawski
![]() |
![]() Niesprawiedliwe było by to gdyby update dawał tyle samo PACC co FACC
![]() No to tyle ![]()
#105 |
Użytkownik forum
|
![]() Z tym się akurat zgadzam ;] Hmm... Może będzie lepiej jak zaczniemy mniej marudzić, być może wtedy zauważą że coś chcemy
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Chociaż i nowy rook będzie... w tibii 8.0 :>
A ja nie będzie nowego rooka to napewno jakieś miasto nowe będzie dla facc (albo dadzą drogę do edron, tiquandy, darashii lub akrahmun?) W Tibii 6.0 jak rook wyglądał xD Nie było wogóle zachodniej strony rooka czyli tam gdzie orkowie są teraz - w 6.0 jeszcze ich nie było... czyli cip robią postępy... ale co do update na 8.0 to poczekaaaamy jeszcze dłuuugo :| Zacząłem grać na Tibii 7.2 (ohh... to były czasy jak się ubijało na duel mode +D ) I 3 lata minęły i jest dopiero 7.6 :/ Czyli kolejne 3 lata czekania? :> W końcu tam będą musieli nową grafikę dać itp. (i czy będzie kiedyś rzemieślnij - nowa klasa? :>) |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() No cóż.. Powinni zrobić coś na rooku!!!Żeby choćby były Elfy!!!!ooooo tak!!!!Ale także dla FACC...Longswordy itd...achhhhh Dla rookstayera raj na Ziemi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Bruksela
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krystian-soniclu
Profesja: Paladin
Świat: Empera
Poziom: 8
Skille: 16/18
|
![]() ![]() Najlepiej by było żeby była grafika 3D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bo oni to roią same guwna no nie?? Ostatnio edytowany przez Krystian-soniclu - 02-02-2006 o 15:46. |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Cytuj:
Płacą - mają, oni zasłużyli na to, gdyż PŁACĄ Może u nas PACC to jeszcze jako-taki luksus (ech ta cena) ale u nich to podobne jak kupić sobie batonik w sklepie, a przecież nie będą się dostosowywać do takich 'prowincji' Zresztą nie jęczcie bo dostaliście b. dobre miejsce do expienia w ostatnim updacie (DC - idealne od low po mid lvl)
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Świnoujście
|
![]() dokladnie, przydalo by sie tez dla facc cos np. (now miejscowki , potworki i atrakcja
![]()
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Earth
Imię: Imba Tweenty
Profesja: Royal Paladin
Gildia: RETIRED więc żadna xD
Świat: Thoria
Poziom: 34
Skille: 69/42
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Moim zdaniem przesadzą z tą funkcją ignore, ponieważ jeśli np. będę pisał coś na trade i ktoś będzie chciał coś kupić to do mnie napisze a tu ignore <rotfl> ;/
|
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Ze Skądowa
Stan: Rookstayer
Imię: Rookstayer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wymiatacze
Świat: Superoria
Poziom: 666
Skille: -10/-10
Poziom mag.: -6
|
![]() LOL. Ci CIP'om naprawde zaczynaja sie konczyc pomysly :/ ehh. Ani sie obejrze a znowu modkowie zaczna nas spamowac "kup pacc juz dzis!" xD
|
![]() |
![]() |
#113 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik forum
|
![]() Mówisz tak bo masz PACCA, a to nie jest tak że masz pacca - bo zasłużyłeś. Dlaczego asl€zyles? Bo zaplaciles? Pff, i to jest zasluga? Jakbyś coś wygrał i by ci dali za to pacca, to to jest zasluga -.-
I jak już ktoś wspomniał, ja myslałam że Tibia jest grą bezpłatną i wolną... Amen. * To ma być do Kumagoro * Ostatnio edytowany przez Rasta Rastafari - 02-02-2006 o 16:40. |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Otóż żabuś mylisz się, nie mam PACCa. Miałem, ale poczekam aż być może obniżą cenę bo trochę za wysoka jak dla mnie
Tibia JEST grą darmową, a płacisz za rozszerzenie. Płacisz - masz Początkowo jedynym przywilejem PACCa były czary, statki i Edron. Expowiska, hmm Guardy - FACC Dragi/DLe - FACC Nieumrałe - FACC Elder beholdery - FACC Większość lepszych expowisk jest na FACC area, a że są zajęte przez większość czasu to nie moja wina PACCe dostają: większą swobodę (mniej ludzi) więcej miejsc do expienia (a i tak na guardy muszą iść do kopalni dla, zgadnij, FACC) a takie DLe to można w ankh też, ale tam jest hardkor Hellgate, cóż jedyne miejsce w całej tibii jakie znam w którym są spawny Elder beho, zgadnij, FACC Roty, darashia, fibula (ale kto dzisiaj na rotach expi, poza skillującymi i sorkami bez różdżek) Cyce, no proszę, wreszcie coś dla PACC (cyclopolis, a mt. sternum sux) Demony, no cóż... ale jaki hi-lvl NIE ma PACCa? wk**** emeryty: dla zdesperowanych nigdy-nie-wespre-cip hi-lvl też jedynie miejsca to FACC (ale hardkorowe) Nadal stękasz?
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
Imię: Pulse Slayer
Świat: Pandoria
Poziom: 60~
Skille: 21/26
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Cytuj:
Problem Jest w tym że głównymi płaczącymi sa 12-13 latki lub ludzie którzy dopiero zaczynaja grać w tą gre i a)albo nie maja pojecia o grze b)albo nie umieja mysleć nie to żebym chciał kogoś urazić Sory ale taka jest prawda niedawno mi sie skończył pacc i wsumie nie przejmuje sie nim bo i tak do 50 lvl najlepiej bedzie mi lupac guardy czy dragi a to mam na facc...
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Kolejny Upgrade w 90% dla PACC??
Widze że cip softowi chodzi tylko o pieniądze,a nie o graczy.A do tych karaibów niema się co podniecac.Tiquante(tak to się pisze??) też zapowiadali gorąco,a wcale tak super nie było. Cip soft powinien gonić inne mmorpg w questach,legendach i itemach,a nie prowadzić drugo planowe zmiany. Przydały by się nowe ciekawe pomysły(np. zwierzaki)i usuwanie codziennych problemów(lebsza kontrola nad summonami,itp.),a nie następne tereny z pierwszego podniecenia.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Otóż to,
Zamiast nowych terenów...Questy panowie i panie, questy a gra nabierze rumieńców! Większość ludzi zostaje odepchnięta przez system zdobywania doświadczenia tylko i wyłącznie poprzez hardowanie >_<!! Questy w których byłaby możliwość wyobru nagrody! Questy w których byłaby możliwość otrzymania pieniędzy! Questy z których wreszcie byłaby możliwość otrzymywania punktów doświadczenia! Dla mnie to właśnie to jest istotą gier MMORPG. Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik forum
Imię: Grorin
Profesja: Knight
Świat: Keltera
Poziom: 8
Skille: 32/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() A ja myślę że następny update duzo wniesie i zmieni... no bo patrzcie byłem świadkiem na razie trzech updatów i pamiętam że ostatniego lata weszły soule, robaki do fishingu i ograniczenia na tle skillowania. Wogóle wtedy pozycja magów spadła. A ostatniej zimy(która w sumie trwa) update przywrócił, a nawet mocno podniósł moc magom... różdżki itd.
Dlatego jestem ciekaw co będzie teraz... bo w końcu najważniejsza jest grywalność, a to że tibia ma taki fajny, klimatyczny, unikalny świat, który się rozrasta to druga sprawa ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() zauważcie ze w tym teaserze nie pisze ze to bedzie tylko dla pacc...
moze w koncu cos zrobia dla faccow.Mam nadzieje...
![]() |