|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Zgadzam się z 2 ostatnimi przedmówcami.Więcej questów by się przydało.Nie pomijam oczywiście Rooka bo na nim ostatnio dużo rookstayerem gram.Np.Quest na rooku ze scimitarem albo z longswordem z 10 minotaurami i 2 rotami na przykład xD.
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() tiq~też miała byc taka wspaniała...i co ;p
lipsko, tylko hydry, które i tak sie leczą jak niewiadomoco~ pzdr ![]()
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Skoro zwykła Dżungla jest dla pacc,to co dopiero jakieś karaiby.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() A to mnie wkurzylo... Ten update wyjdzie na oko 10 dni po tym jak skonczy mi sie PACC... CHyba bede musial kupic nowy =/
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bramor Shuruk
Gildia: nIe mA
Świat: Harmonia
Poziom: 43
Skille: 6+/6+
Poziom mag.: 5
|
![]() Jesli jescze niektorzy z was maja jakies watpliwosci to czas je rozwiac- bez PACC-a nie da sie osiagnac niczego duzego w Tibii!!!!!! Przejzyjcie na oczy ja ktez kiedys myslalem ze dam rade na faccu ale to niemozliwe. A pozatym PACC nie jest zlem koniecznym bo daje wiele przyjemnosci. A co do nowego updatu to mam nadzieje ze te karaiby beda troche bardziej cywilizowane niz tiquanda bo nie mam zamiaru 5 godzin isc przez gesty las. Niemoge sie juz doczekac. Do tego czasu na domek uzbieram
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: //
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Dlaczego CipSoft nie mogl by zrobic czegos dla facc... Facc jak zwykle poszkodowany nic nowego tylko na zdjecia sie gapic i wzdychac... Nie kazdego stac na pacca... Mnie akurat stac i sie tez juz nie moge doczekac niestety pacca dopiero chyba kupie sobie na wakacje
![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maharakilla
Świat: Rubera
![]() |
![]() Moim zdaniem mogliby najpierw poprawić tamtego Upteyda, a nie od razu biorą się za następnego. Mogliby zmniejszyć poziomy potrzebne do robienia run, bo 25 lvl to jest po prostu porażka :/ Mogliby również zwiększyć jeszcze odrobinę wytrzymałośc spearów i dodać jeszcze kilka nowych potworków. Natomiast gdy przeczytałem już, że szykują następnego Upteyda, spodziewam się przede wszystkim wiekszej ilości Questów (szczególnie dla Facc), więcej nowych czarujących miejsc (choć odrobina dla Facc) oraz wiele nowych potworków i przedmiotów. Mam nadzieję, że ten Upgrade będzie znacznie lepszy niż jej poprzedniczka, która okazała się kompletna klapą. :/
|
![]() |
![]() |
#128 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Wszyscy co narzekają "tylko dla pacców"
Otóż, postawcie sie na miejscu CIP - Softu, macie własną firmę, która tak jak CIP-Soft zarabia z MMO~ (hmm tibia i RPG no cóż...) Chcecie żebyście mieli więcej kasy, więc robicie udogodnienia dla tych co płacą, żeby więcej ludzi płaciło, a teren Facc poświęcacie na dobicie tego przysłowiowego 20 lvla. Cip-Soft nie będzie czasu tracił na "darmozjadów". To jest Firma, której celem jest zarabianie pieniędzy, a po to ulepsza tereny, żeby Facc płącili, i taka jest prawda.
#131 |
Guest
|
![]() nie wiem czy to ma jakis z wionzek z upade ale jak ostatnio zauwazylem na Calmerze (gram) rano dzisiaj jest bardzo duzo lagów i kicków kicki zdarzajo sie srednio co 5-10 minut. Jest to denerwujące poniewaz przez jednego laga i kicka padlem na zamku przez orc berserkera-.-
|
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Imię: Princess Joanna
Gildia: Cube
Świat: Fortera
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Zgadzam sie z Shardzik i Palek Demon w 100%
ja osobiscie nie moge sie doczekac nowego update, chociaz mam nadzieje ze zrobią go przed wakacjami... trudno zebym w wakacje grala w tibie ![]() fajnie jakby byla jakas nowa grafa, lepsza od Tiq~ bo to im troche nie wyszlo :/ btw. dla F acc na pewno cos powstanie, fakt faktem zawsze jest wiecej terenów itp dla P acc (nie dziwi mnie to), ale nigdy CIPy nie zapomnieli o F acc przy update =) |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]() Fajnie, że będą nowe tereny
![]() Trzeba coś z tym zrobić! ![]() Ostatnio edytowany przez Madzik Xakin - 03-02-2006 o 08:48. |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() Mam prośbe do modków, aby zrobili oddzielny temat dla facców ktorym nie pasuje, że update jest głownie dla pacc. Zaczyna mnie to denerwowac jak widze 11 latka który nie wie nawet jak sie używa runów na tibi(taki przykład), a chce miec nowe mapy. Ciekawe ile z tych facców zwiedzila prawie cała mapke dla facc ze tak strasznie chca jungli i karaibów. Ja mam pacc od prawie 1.5 roku i wiekszosc lvl nabilem na facc area (a troche tych lvli bylo). Macie poh, dragon land , orc land, elvenbane, mount sterum, kopalnie guardów, hell gate tylko ze nawet o tym nie wiecie. Aha i zachowujecie sie jak pasożyty, zapłacie i se zwiedzajcie, a nie nic nie dajecie,aby gra sie rozwijała, a tylko chcecie brac.
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() Save serwera trwa już godzine i 30 minut :/ Nie mam pojęcia co sie dzieje, ale nawet na tibia.com pisze, ze serwery są off(wyłaczone), wiem, że to nic wspólnego z update, no ale nie mam pojęcia co sie moglo stać?
|
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]() @up
No właśnie tesh siezastanawiam co sie dzieje, chcialem dobic 75 axe to servery off ;p @topic Ja mam wielka nadzieje, ze Cip'y jakos urozmiaca Tibie - ja wiem ze to jest gra, ale nie chcialbym zeby bylo to exp,skile non stop - monotonia. Myśle ze Karaiby to dobry pomysł i ze ten up date bardzo mnie zaskoczy w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Mam nadzieje ze bedzie wiecej questow no!! i troche przygód ![]() Ostatnio edytowany przez verim1990 - 03-02-2006 o 09:35. |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]() Hmm, więcej możliwości dla senior tutorów? Bomba, mi się podoba!
![]() Wysepki też się nieźle zapowiadają, ale ja poczekam z oceną na więcej informacji . See you in Tibia |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Angel of Apostle
Profesja: Elder Druid
Gildia: Definitive Jux
Świat: Fortera
Poziom: 30
Skille: :)
Poziom mag.: :)
![]() |
![]() Dziwie sie co niektorym forumowiczom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem tak jestem za tym zeby cos dla facc zrobic ale niema co a sie ludzic ze bedzie cos wiekszego! Dzieki pacc graja facc i tak bedzie. CipSoft musi zachecic aby pacca kupowano lub przedluzano a to sie raczej niezmieni. Cieszy mnie nowy Update ale tak tu koledzy napisali tez wole zimowe klimaty ![]() Co do Tiquandy to ... heh ... szkoda gadac ... jak buty dla ozdoby wylootowalem to juz tam mi sie przestalo podobac ... jak dla mnie za duzo "wolnych" potworków ![]() Reasumując facc musi sie cieszyc tym co ma i liczyc ze CipTeam cos dla nich przygotuje (mysle ze maja cos w zanadrzu) a pacc - czekajmy na wyspy oby to niebylo deja vu z Tiquandy!!
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Apostle - 03-02-2006 o 12:01. |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() @up
Zgadzam się w 100 % w końcu do mnie dotarło ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |