Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 02-02-2006, 19:17   #121
Kornake
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 08 2005

Domyślny

Zgadzam się z 2 ostatnimi przedmówcami.Więcej questów by się przydało.Nie pomijam oczywiście Rooka bo na nim ostatnio dużo rookstayerem gram.Np.Quest na rooku ze scimitarem albo z longswordem z 10 minotaurami i 2 rotami na przykład xD.
Kornake jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-02-2006, 19:43   #122
Pirko
Użytkownik Forum

Pirko's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
Pirko ma numer GG 7600576
Domyślny

tiq~też miała byc taka wspaniała...i co ;p
lipsko, tylko hydry, które i tak sie leczą jak niewiadomoco~
pzdr
stary 02-02-2006, 19:43   #123
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Str4t0s
zauważcie ze w tym teaserze nie pisze ze to bedzie tylko dla pacc...
moze w koncu cos zrobia dla faccow.Mam nadzieje...
To już chyba oczywiste.

Skoro zwykła Dżungla jest dla pacc,to co dopiero jakieś karaiby.

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline  
stary 02-02-2006, 20:01   #124
Elvena
Użytkownik Forum

Elvena's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2005

Świat: Refugia
Poziom: 90+
Domyślny

A to mnie wkurzylo... Ten update wyjdzie na oko 10 dni po tym jak skonczy mi sie PACC... CHyba bede musial kupic nowy =/

Jakieś pytania? Zapraszam na kanał help

Elvena jest offline  
stary 02-02-2006, 21:09   #125
Pan W
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Gildia: nIe mA
Świat: Harmonia
Poziom: 43
Skille: 6+/6+
Poziom mag.: 5
Domyślny

Jesli jescze niektorzy z was maja jakies watpliwosci to czas je rozwiac- bez PACC-a nie da sie osiagnac niczego duzego w Tibii!!!!!! Przejzyjcie na oczy ja ktez kiedys myslalem ze dam rade na faccu ale to niemozliwe. A pozatym PACC nie jest zlem koniecznym bo daje wiele przyjemnosci. A co do nowego updatu to mam nadzieje ze te karaiby beda troche bardziej cywilizowane niz tiquanda bo nie mam zamiaru 5 godzin isc przez gesty las. Niemoge sie juz doczekac. Do tego czasu na domek uzbieram
Pan W jest offline  
stary 02-02-2006, 21:32   #126
Evan Pall
Użytkownik Forum

Evan Pall's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: //

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Dlaczego CipSoft nie mogl by zrobic czegos dla facc... Facc jak zwykle poszkodowany nic nowego tylko na zdjecia sie gapic i wzdychac... Nie kazdego stac na pacca... Mnie akurat stac i sie tez juz nie moge doczekac niestety pacca dopiero chyba kupie sobie na wakacje ... Ale facc znowu poszkodowany CipSoft doprowadzi wkoncu do tego ze faccom znudzi sie ciagle lazenie na dragi... I skoncza z tibia... Bo to naprawde bezens ....

Cytuj:
kupie broń ktura ma ataku od 40 do 100 podajcie jakom cene macie mieczuw i jakom majom obrone i atak jestem ze świata harmonia (prosze o szybkie napisanie postu)
postać ma lever 7 i co chesz jeszcze wiedzieć stać mnie na broń mam 1000 i co
lol? xD
Evan Pall jest offline  
stary 02-02-2006, 22:02   #127
quiqqly
Użytkownik Forum

quiqqly's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Rubera
quiqqly ma numer GG 2877239
Domyślny

Moim zdaniem mogliby najpierw poprawić tamtego Upteyda, a nie od razu biorą się za następnego. Mogliby zmniejszyć poziomy potrzebne do robienia run, bo 25 lvl to jest po prostu porażka :/ Mogliby również zwiększyć jeszcze odrobinę wytrzymałośc spearów i dodać jeszcze kilka nowych potworków. Natomiast gdy przeczytałem już, że szykują następnego Upteyda, spodziewam się przede wszystkim wiekszej ilości Questów (szczególnie dla Facc), więcej nowych czarujących miejsc (choć odrobina dla Facc) oraz wiele nowych potworków i przedmiotów. Mam nadzieję, że ten Upgrade będzie znacznie lepszy niż jej poprzedniczka, która okazała się kompletna klapą. :/
quiqqly jest offline  
stary 02-02-2006, 22:34   #128
Mikelp
Zbanowany

Mikelp's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Royal Koniu
nieźle sie zapowiada, ale.... ale znowu dla PACCów :/ mogli by raz cos zrobić dla FACCów bo tez ludzie
A katedra to nie łaska? Na pewno w życiu tam nie byłeś... Wiesz kto tam expi? 40-47 lvle (knighty przede wszystkim). Niby takie gówna dajace kilkadziesiat expa a jednak ludzie wyciagaja tam bardzo duzo...
Mikelp jest offline  
stary 03-02-2006, 02:49   #129
Palek Demon
Użytkownik Forum

Palek Demon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rasta Rastafari
O nie! Przepraszam że się wtrące, ale zaczyna mnie to wkurzać! Dlaczego wszystko jest dla pacców? Pacc ma za***iście, bo poznaje nowe tereny, chodzi sobie wszędzie, a facc noobi się na rooku lub na starych Carlinach, Thaisach lub Veronach -.- Niektórzy mowią żeby zacząć zbierać na pacca, ale jeśli taki facc nie chce tracić kasy na jakiegoś ''pacca'' to co ma zrobić? Wiem co odpowiecie -.- Że jego strata lub sprawa. Ale jeśli bedzie trzeba to jeszcze raz krzykne ze to NIE FAIR !! Dziękuję...

Amen.
Omg Niedziwie sie cipom Gdybyscie wy miel firme taka niezalzalo by wam na kasie pewnie ze tak i dobze ze dla pacc... niepodoba sie pograjcie w fife macie co rok nową i bendziecie heppy .... cieszcie sie ze wogole tibia jest darmowa ... tylko narzekacie
stary 03-02-2006, 08:27   #130
Shardzik
Użytkownik Forum

Shardzik's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sanok

Profesja: Knight
Wyślij wiadomość przez ICQ do Shardzik
Domyślny

@Wszyscy co narzekają "tylko dla pacców"
Otóż, postawcie sie na miejscu CIP - Softu, macie własną firmę, która tak jak CIP-Soft zarabia z MMO~ (hmm tibia i RPG no cóż...) Chcecie żebyście mieli więcej kasy, więc robicie udogodnienia dla tych co płacą, żeby więcej ludzi płaciło, a teren Facc poświęcacie na dobicie tego przysłowiowego 20 lvla.
Cip-Soft nie będzie czasu tracił na "darmozjadów". To jest Firma, której celem jest zarabianie pieniędzy, a po to ulepsza tereny, żeby Facc płącili, i taka jest prawda.
stary 03-02-2006, 08:39   #131
Glock
Guest

Domyślny

nie wiem czy to ma jakis z wionzek z upade ale jak ostatnio zauwazylem na Calmerze (gram) rano dzisiaj jest bardzo duzo lagów i kicków kicki zdarzajo sie srednio co 5-10 minut. Jest to denerwujące poniewaz przez jednego laga i kicka padlem na zamku przez orc berserkera-.-

stary 03-02-2006, 08:42   #132
Lade Noro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 05 2004

Gildia: Cube
Świat: Fortera
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
Lade Noro ma numer GG 1601231
Domyślny

Zgadzam sie z Shardzik i Palek Demon w 100%

ja osobiscie nie moge sie doczekac nowego update, chociaz mam nadzieje ze zrobią go przed wakacjami... trudno zebym w wakacje grala w tibie

fajnie jakby byla jakas nowa grafa, lepsza od Tiq~ bo to im troche nie wyszlo :/

btw. dla F acc na pewno cos powstanie, fakt faktem zawsze jest wiecej terenów itp dla P acc (nie dziwi mnie to), ale nigdy CIPy nie zapomnieli o F acc przy update =)
Lade Noro jest offline  
stary 03-02-2006, 08:47   #133
Madzik Xakin
Guest

Domyślny Update

Fajnie, że będą nowe tereny Ale zdaje mi się, że osoby które nie mają pacca też powinny coś dostać, bo już myślę,że czasem nawet nie wystarcza tych więkdzych ekspowisk jak mi relacjonują koledzy. Ja mam pacc, ale dla nich też coś by się przydało.

Trzeba coś z tym zrobić!

Ostatnio edytowany przez Madzik Xakin - 03-02-2006 o 08:48.

stary 03-02-2006, 09:25   #134
Dedalek
Użytkownik Forum

Dedalek's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 145
Domyślny

Mam prośbe do modków, aby zrobili oddzielny temat dla facców ktorym nie pasuje, że update jest głownie dla pacc. Zaczyna mnie to denerwowac jak widze 11 latka który nie wie nawet jak sie używa runów na tibi(taki przykład), a chce miec nowe mapy. Ciekawe ile z tych facców zwiedzila prawie cała mapke dla facc ze tak strasznie chca jungli i karaibów. Ja mam pacc od prawie 1.5 roku i wiekszosc lvl nabilem na facc area (a troche tych lvli bylo). Macie poh, dragon land , orc land, elvenbane, mount sterum, kopalnie guardów, hell gate tylko ze nawet o tym nie wiecie. Aha i zachowujecie sie jak pasożyty, zapłacie i se zwiedzajcie, a nie nic nie dajecie,aby gra sie rozwijała, a tylko chcecie brac.

"Don't forget the success of others doesn't lessen your skills, and jealousy doesn't increase it either"
Brixx
Dedalek jest offline  
stary 03-02-2006, 09:25   #135
Boss'iarz
Zbanowany

Boss'iarz's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2006

Profesja: Knight
Świat: Saphira
Domyślny -.-

Save serwera trwa już godzine i 30 minut :/ Nie mam pojęcia co sie dzieje, ale nawet na tibia.com pisze, ze serwery są off(wyłaczone), wiem, że to nic wspólnego z update, no ale nie mam pojęcia co sie moglo stać?
Boss'iarz jest offline  
stary 03-02-2006, 09:34   #136
verim1990
Guest

Domyślny

@up
No właśnie tesh siezastanawiam co sie dzieje, chcialem dobic 75 axe to servery off ;p

@topic
Ja mam wielka nadzieje, ze Cip'y jakos urozmiaca Tibie - ja wiem ze to jest gra, ale nie chcialbym zeby bylo to exp,skile non stop - monotonia. Myśle ze Karaiby to dobry pomysł i ze ten up date bardzo mnie zaskoczy w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Mam nadzieje ze bedzie wiecej questow no!! i troche przygód . A na temat "wszystko dla paca" nie bede sie wypowiadał bo wszystko jush zostalo powiedziane.Pzdr.

Ostatnio edytowany przez verim1990 - 03-02-2006 o 09:35.

stary 03-02-2006, 10:15   #137
Rejdi
Guest

Domyślny

Hmm, więcej możliwości dla senior tutorów? Bomba, mi się podoba! ^.^

Wysepki też się nieźle zapowiadają, ale ja poczekam z oceną na więcej informacji .

See you in Tibia

stary 03-02-2006, 11:58   #138
Angel of Apostle
Użytkownik Forum

Angel of Apostle's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Świat: Fortera
Poziom: 30
Skille: :)
Poziom mag.: :)
Angel of Apostle ma numer GG 6925020
Domyślny heh

Dziwie sie co niektorym forumowiczom co neimaja pacca jak tosie mówi "ciesz si,ę z tego co masz ... "i nie narzekaj bo serio za free to sporo jest expowisk i miast a to ze duzo facców to juz nie wina cipow ja odkad mam pacca zaczalem naprawde grac. jako facc ciezk ozdobyc wiekszy lvl (duzo pk) a na pacc jest malo ludzi i sporo wiecej miejc sam ankrahmun - duzo expowisk i zeroznicowanie potworkow
Powiem tak jestem za tym zeby cos dla facc zrobic ale niema co a sie ludzic ze bedzie cos wiekszego! Dzieki pacc graja facc i tak bedzie. CipSoft musi zachecic aby pacca kupowano lub przedluzano a to sie raczej niezmieni.
Cieszy mnie nowy Update ale tak tu koledzy napisali tez wole zimowe klimaty
Co do Tiquandy to ... heh ... szkoda gadac ... jak buty dla ozdoby wylootowalem to juz tam mi sie przestalo podobac ... jak dla mnie za duzo "wolnych" potworków

Reasumując facc musi sie cieszyc tym co ma i liczyc ze CipTeam cos dla nich przygotuje (mysle ze maja cos w zanadrzu) a pacc - czekajmy na wyspy oby to niebylo deja vu z Tiquandy!!

Ostatnio edytowany przez Angel of Apostle - 03-02-2006 o 12:01.
Angel of Apostle jest offline  
stary 03-02-2006, 14:25   #139
Kornake
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 08 2005

Domyślny

@up
Zgadzam się w 100 % w końcu do mnie dotarło .A najbardziej według mnie ciekawi mnie to czy coś zrobią na Rooku nowego...Elfy plx
Kornake jest offline  
stary 03-02-2006, 16:24   #140
SimonEKO
Użytkownik Forum

SimonEKO's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Kobyłka

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kornake
A najbardziej według mnie ciekawi mnie to czy coś zrobią na Rooku nowego...Elfy plx
Eeeeee..... Ze co?! Rook to tylko wyspa dla poczakujacych graczy zeby sie grac nauczyli i nie n00bili na Mainie, a nie poto zeby komus sie nudzilo i dobijac 100 lvl na roku z nadzieja ze dostanie sie Spike sworda... omg...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania