|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Postać shak*** dlatego pisze nowym użytkownikiem tego posta ^^
Film wart obejżenia ![]() O godzinie 00:25 podjołem sie czynu niesamowitego ^^ wyżuciłem eq... ![]() - DSM - C-Legi - Stell Boots - RH - Fire Axe - MMS Pierwszy post bo nie odważe się pokazać tego tematu innym użytkownikiem ^^ Wiadomo czemu ![]() http://rapidshare.de/files/12575239/hack.rec.html Szczerze żałuje tego co zrobiłem ^^ Ale to tylko gra ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Batory !!
Stan: Na emeryturze
Imię: Sarandini
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() ![]() ![]() tak jak powiedziales to tylko gra... nie warto sie o nia wkurzac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: nie ogladalem ale szkoda ze to wyrzuciles ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Powiem wporst olewam tibie to raz... dwa nie chciało mi sie marnować 2-3 godzin na rooka ^^ wole iść sie zjarać
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Palibyś tyle co ja to byś miał takie dziury w mózgu co ja
![]() ![]() Sprzedanie eq - pare pare pakietów zioła zostawienie właścicielowi - głupota wyżucenie i patrzenia na lamerstwo noobków (na filmie to ^^) - Bezcennce ![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Zalosne...
Niby autor mowi ze tylko gra, ale jaka podnieta byla przy "rozdawaniu" tego. Ciekawi mnie, czy dalbys swoje eq noobom...
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Żałosne idiotyzm hackerów jest niepojęty. Może to tylko gra ale jak komuś na niej zależy to dlaczego robicie mu źle jak ten człowiek nic ci niezrobił? Pewnie żadne konsekwencje cie niespotkają albo już spotkała jedna: idiotyzm
Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 05-02-2006 o 03:16. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
Hackerów? przecież to zwykły złodziej jest, nic więcej. A co do autora ... niby wiesz ze to co zrobiłeś nie jest fair (świadczy o tym nowy nick na forum bo ze swojego sie wstydziłeś), a jednak zrobiłeś to bez chwili zawahania. Zdecyduj sie w takim razie kim jesteś - złodziejem czy uczciwym graczem.
#9 |
Guest
|
![]() A wy sie lepiej zastanówcie czy to jest ten dział, żeby tak nażekać....
![]() ![]() ![]() Jeżeli tibia jest nałogiem i granie dochodzi do czynności życiowych to tak jest, że żal jest ludzi co eq poszło ^^ Powiem jedno ten koleś był chu** i musiałem to zrobić, żeby wkońcu przestał być taki mądry. Jeżeli nie znacie kontekstu to na co piszecie... krytykować jest łatwo ^^ Ale jego zaachowanie było... huhu ![]() ![]() Pozdro FOR ALL |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Imię: Gexus Korka
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bralin
Imię: Mazurashi Okashi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sombre Order
Świat: Lucera
Poziom: 57
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ludzka glupota nie zna granic
![]() mogles to do kosza wywalic a nie brazylijskim osłom-.- |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Dziwny sposób myślenia. Chyba lepiej , że rozdał , niż by wywalił do kosza. Przynajmniej ktoś inny zyskał. Ja sam nie wiem co bym zrobił , nie lubie hackowania , chociaż nigdy mnie nie shackowano. @ topic : Było wziąć wszystko , a za 1-2 dni odesłać WSZYSTKO parcelem i powiedzieć , żeby zrobił jakiś ładny teledysk jak Coronel Bornegio ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() LOL ? jestes najwiekszym kretynem jaki istnial !!! niewiem jakie sa ceny na tym swiecie ale za itemy lekko wziol bys z 1000 zl.. pewnie teraz tego zalujesz lolu...
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Cytuj:
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Mogłem sprzedać... mogłem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
|
![]() Jaki nOOb że all rozdaleś
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Filmiku niechce mi sie oceniać, nawet nie mam zamiaru go oglądać (yebać hackerów ;s) A btw. jakby sie jakiś mod postarał to odkryje twój prawdziwy nick z forum, ciekawe co wtedy powiesz ;]
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Gildia: Polish Army
Świat: Pacera
Poziom: 65
![]() |
![]() Wiem kim jestes i tak wiec dlugo niebedziesz miec twarzy !!!!!!!! zasrancu
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |