![]() |
#322 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Galanus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 64
Skille: 87/67
Poziom mag.: 17
|
![]() heh ... a to moja historia ... po ktorej podjolem decyzje ze dalsza gra tutaj stracila dla mnie sens ...
Czekalem sobie spokojnie az sie zwolni kopalnia (w wiadomym celu) i nagle podbil do mnie "Mirzo" druid + 28 chyba nie pamietam ... i zaczol mnie ciskac z sd ... stracilem kilka uh , sie w****ilem i go za***alem , robil to oczywiscie bez powodu ... nagle napisal do mnie Van Hellsinghs ze wlasnie idzie po mnie bo za***alem mu kumpla ... to ja sobie polecialem na poh zeby byc blisko temple ale i tak mialem pz ... czekam przy temple (pz jeszcze z 10 min) a tu nagle Van ~~ i zaczyna mnie bic ... heh zaczolem uciekac hrhrhr i tak mnie gonil z 15 minut ciagle mnie bijac ... wkoncu ubralem t ringa + utani i udalo mi sie uciec ... ale sporo uh stracilem i tak no i teraz jestem hunted za to ze nie dalem sie zabic bez powodu przez jakiegos 28 druida i ze go zabilem w obronie wlasnej ... Placic nei mam zamiaru za nic (bo nic nie zrobilem) a mojej dalszej gry na galanie nie widze przy aktualnych ukladach na tym swiecie ... wiec postanowilem zakonczyc gre ... ![]() Macie tu link do posta na tibia.com (jesli ktos chce luknac) http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1115439 @ Szkodi ~~ Dzieki za Twojego posta na tibia.com ... heh chociaz Ty mnie rozumiesz z tych Patriots ;| @ ALL co byście zrobili na normalnym servie bez takich tam ("br PA") jak np. byscie mieli tam np. 60 ms a bil by was za nic np. 30 ms ? ~~~ja tu dylematu bym nie mial ... za***al bym go i nie bylo by konsekwencji ... ![]() Ostatnio edytowany przez Galanus - 05-02-2006 o 16:29. |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
|
![]() Patrioci to ****y ktorzy probuja przejac dyspotyczna wladze nad serwerem robic co chca naliczac za nic itp. Typowe PA wdg mnie to sa s****ysyny ;]
|
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gronik
Profesja: Druid
Poziom: 42
Poziom mag.: 47
|
![]() NO wlasnie. Ale co ja mam robic, za glupiego f-axe nie zamierzam placic 3x tyle ile kosztuje. Sorry no Coment.
|
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Barzyk cor'Aangar
Profesja: Knight
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Noście BP UH ze sobą Amulet of Life albo Amulet of Loss.Tibia jest ogromna i nie trudno się schować. A ty Galanusie graj nadal, on cię 15 minuy walił i jakos uciekłeś
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
(br robi swoje) |
|
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem pewnien ze jak bys mial Hunta od jakiegos 100+ lvl to bys sral po gaciach. A nie mam takiego Eq zeby Aol-a nosic. afff
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Galanus,Pats już nie potrzebują powodu do huncenia ludzi;p Ja mam nadal hunta za to samo co ty,Xulorin i Lamacz Kregoslupa mieliscie,czyli planowanie wojny na tym forum(co nie Szkodi?
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
heh Demi pewnie masz racje ... tym razem powodem dla ktorego jestem hunted przez Vana ~~ jest fakt ze bronilem sie i nie dalem sie za***al przez 28 druta ... ale Van w sumie tak powodu nei musi podac bo on jest w pats ... ![]() Zobaczymy jak dlugo to bedzie trwalo az komus sie to nie spodoba z pats ... i gildia sie rozpadnie ... Na dzien dzisiejszy koncze grac ... pora zajac sie panienkami ![]() @ Golberg Do kogo ten post ze niby ja sie boje bo mnie hunci 100lvl + ? strasznie sie boje buhuhahaha ... niech sobie hunci ja tylko chce jakis powod znac ... ![]() Pozdrawiam was ... papa |
|
![]() |
![]() |
#330 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
;| pa..... |
|
![]() |
![]() |
#331 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Cytuj:
Żegnaj, nie będzie nam Ciebie brakować. Ostatnio edytowany przez Falco de'Ath - 06-02-2006 o 13:35. |
|
![]() |
![]() |
#332 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Galanus
Zle mnie zrozumiales chodzilo mi o Barzyk de'Costa. i z tym jego Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#333 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
z tibarem calkiem inna sprawa byla ... heh a Ty jak masz jakis problem do mnie to powiedz , zawsze mozemy sie pozegnac jakos lekko czulej ![]() @ Golberg ok juz czaje xD |
|
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Barzyk cor'Aangar
Profesja: Knight
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Hehe, dobrze powiedziane
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Name: Febb, will be deleted at Apr 07 2006, 19:53:56 CET
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 100 World: Galana Name: Xisso Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 116 World: Galana Banished: until Feb 13 2006, 19:59:25 CET because of excessive unjustified player killing Tak dalej patrioci;p Raa i Rivenn jeszcze mają swoje bany;] |
![]() |
![]() |
#336 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik forum
|
![]() @ Szkodi ~~
rozumiem gdybym mial hunta za zabicie tego kolesia za nic ... ale czekalem tylko na kopalnie a to on zaczol mnie bic za nic ... a z Vanem nie da sie zalatwic nic tak sadze ... Lady Jah z nim gadala , bronila mnie ale on tak ***a sobie z tego robi <PA i tyle> ... ![]() 16:38 Lady Jah: 16:38 Van Hellsinghs: he hunted for my i dont say more ![]() Wczoraj lognolem na chwile ... poczekalem 3 minuty i Van pod domem ![]() a jego powod jaki podal Lady Jah to : 16:14 Van Hellsinghs: kill my friend 16:14 Van Hellsinghs: ![]() 16:39 Van Hellsinghs: galanus kill friend of corlic and corlic hunted he galanus kill friend of kardear and kardear hunted he 16:47 Van Hellsinghs: pay my or hunted for ever 16:47 Van Hellsinghs: huauhauha 16:47 Galanus: galanus never pay without reason Za***iscie zabilem chyba polowe galany z tego wynika ... ![]() Pozyjemy zobaczymy ... ale niech on nie oczekuje ze zaplace bo nic nie zrobilem ... ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"najz inglisz" to tylko 3 bledy ale jakie.... jeszcze jest kilka-,- przykro mi galanus... DEMI oni nie potrzebuja wojny, sami sie niszcza ![]() |
|
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() jest jak jest. Van Hellsinga pamietam jak jeszcze biegal jako 50 lvl i uciekal z podwinietym ogonem przed Jejihevem
![]() ![]() |
![]() |