|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() http://rapidshare.de/files/12681179/black.rec.html[/email]<<---Link prosze o comends
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Krótko, zwięźle i na temat ... A więc to co wy zrobiliście to było żałosne
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() To nie byl pierwszy bk lecz ktorys z koleji ;p.Dla Sorca sie skonczyly sd ;]
I dla tego tak wyszlo.(sory za pomylki ale to pierwszy raz ;p)Ucze sie szybko Ostatnio edytowany przez Senbul - 06-02-2006 o 17:43. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() omfg jakie nooby! ida na bk i "nie mam sdkow czekaj zrobie" LOL to po co oni tam poszli jak juz wykonali questa o bozeee jak na hunt sie bierze o wiele wiecej sdkow -.- wez dobra pewnie jacys kolesie maja bogatych starych i sobie kupuja postacie -.- omfg dobra...n/c
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Po 1:To nie byl hunt
po 2:Mysle ze ten sorc to nuub Po 3:Senbul Rox nie jego wina Po 4:Zobacz co pisze w punkcie 1;p ;] Lubie slowa krytki wiem co robie zle ;] |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się z lolem 13... naprawde zachowywaliście się jak n00by które kupiły chary, a co to za 50 sorc co wzioł tylko kilka SD na bk hunta?! Sorry ale wy jesteście gorsi niż n00by, bo n00by przynajmniej biorą jakeś runki na hunta (nawet za dużo) , a wy to n\c.. tak jak kupiliście na allegro to sprzedajcie na allegro.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Czytac troche .... To nie HUNT powtarzam to NIE HUNT
To byl pojedynczy bk bo sie nam nudzilo.A postaci nie kupilismy lol |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() A co Twoim skromnym zdaniem znaczy 'hunt'? Bo może tam poszedłeś na meeting? To był hunt, nawet jeżeli poszliście na 1 bk, którego ledwo, ledwo zabiliście....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no chłopaki gz BK
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() omg a jak pojde jednego rata zawalic to myslisz ze to HUnt
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() To było dziwne.
Walka wre, BK ledwo zipie, nagle zamiast SD idzie HMM, myślę "pomyłka, każdemu się zdarza", wali znowu "czyżby nerwy?", po raz kolejny "tu już zapuściłem rotfla", a potem ten tekst "nie mam SD"... rozumiem, ceny run po up nieco uniemożliwiają noszenie po 5+ bp run, no ale co jak co, ale 50 lvl? Albo sharing, albo botting, albo trading, albo dobicie 50 lvl na rotach a potem zdziwko że "HMM nie działa" (chodzi mi o sorca, nie o ciebie ;p ) No ale mimo wszystko gz ubicia BK Gdyby nie drag necklace to gryzlaby piach ;p
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() no wreszcie normalne ludzie
Ps.Sorcer 59 lvl |
![]() |