Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-02-2006, 12:30   #621
Yamahati
Użytkownik Forum

Yamahati's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Rzeszów

Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
Yamahati ma numer GG NIE INTERESUJ SIE
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lassat
Gregoire: Ty naprawde niewiesz o czym mowisz, a na dodatek myslisz ze jak poczytasz forum tibia.pl to odrazu wszystko wiesz a tu nawet polowy niepisze.

A Berger to moze tylko podziekowac "ogorkowi" z forum bo mial niewypazona gebe

Rondel PA? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA fajnie ze mi nic o tym niewiadomo,

P.S. Padlo takie stwierdzenie ze RL TEAM chcial dolaczyc do NR co jest nieprawda poniewaz Rondel od samego poczatku byl w Arcanium wiec dołączylismy do wojny zeby mu pomoc "Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" a Rondel to nasz lider (wodzu) na RL, tylko szkoda ze "liże" 15latki hahahahahahah, ale mojej siostry mu niepozwole

wodzu? ty sie slyszysz?:s dla kogo on jest "wodzu" to jest, my z pinqiem juz dawno sie kapnelismy ze on jakimś waszym przywódca jest
Yamahati jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-02-2006, 13:18   #622
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TyranX
hehe Ja mam respekt do karwala podobalo mi sie nawet bardzo ;]
Chlopak nie tylko mnie rozbawil ale ma tez troche racji pozdro ;p
Staram sie jak moge .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TyranX
A smutno mi bez bergera i grodka .Zal mi ze masz hunta za free myslalem ze po powrocie wbijesz 100 a tu lipa papa
Jak za free!!!??? Teraz zniewazyles Pana Rondelmena i tez masz hunta!!!.
Przeciez Pan Rondelmen i ekipia nikogo nie huntuja za free. Oni mieli bardzo powazny powod zeby ich huntowac.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sylur
@Gregoire

Pan po studiach?^_^
W trakcie .

@Anihilator team.

Jeszcze raz gratz.
Szczerze mowiac nie wierzylem ze wam sie uda zrobic ani w tym podejsciu w pelnym skladzie - nie to ze jestem czlowiekiem malej wiary ale myslalem ze Drago padnie (na moj gust to bym nie wchodzil do Anihi~ przed 105 lvl).
Ale wszystko dobrze sie skonczylo i mamy pierwsza ekipe na Iridi ktora weszla do Anihilator Room i zdolala wyjsc w pelnym skladzie.
Btw. Filmik ktos krecil??

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline  
stary 07-02-2006, 16:16   #623
Ilnic
Użytkownik Forum

Ilnic's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paco88
Po 1 . Stary masz jakis za***isty kompleks nie wiem na czym to polega ale poraz wtóry probjujesz nam nie najechac, niestety jestes dla mnie zbyt ... (nie wime jakiego slowa uzyc) zebym sie toba przejał, być może jesteś zwyczajnie zazdrosny o to, że sobie dobrze radze na serwie a ciebie juz dawno nie ma

Zawsze byłem neutralny wobec wojen i będę, jedynym wyjątkiem była wojna polaków (ss) z szwedami (dr) [ w znacznej ilosci ] i dołączyłem do tej wojny bo było jakoby zmuszony, wszyscy dolaczyli, wiec i ja nie chcialem byc gorszy. Nie dołączam do wojen bo nie potrzebuje władzy żeby grać w tą grę.

Po 2 . (@Up) Kazda osoba z przeciętnym ilorazem inteligencji zauważy w tym co pisze , że szydze tą wojną , jest ona bez sensu, a o owej rodzinie piszę żeby zająć czymś miejsce
btw, co ty mozesz wiedzieć o moich znajomych z gry? skąd ty mozesz wiedziec jakie ja mam z nimi relacje? skąd ty wiesz kogo uznaje za swojego znajomego? Skąd ci przyszło do głowy ze ja "klęcze"?

Po 3 . Gdybym sie podlizywał Yamahati, to bym dawno siedział w Arcanium, a nawet nie prosiłem o wejście do tej gildii, chociaz Yama pytała mnie czy to zrobie na początku wojny (jakbym byl lizusem to bym wszedl [ tak teraz powiesz , że sie boje wojny ok ok ***ie mnie to] ).
Z Yamahati byłem maksymalnie trzy razy na huncie to było zanim wbiła 100 poziom i raz bodajrze, gdy miałem 65 lvl na DLach, wtedy to Yama była w Triad o ile dobrze pamietam i szedłem tylko dlatego ze prosiła mnie kilkakrotnie , przez kilka poprzednich dni. Otóz wtedy gdy miałem 65 level , miałem red skulla a Yama juz wtedy w jakims sensie była ustawiona na tym serwie. Straciłem połączenie z netem na kilka sekund, gdy atakował mnie DL, Yamahati gdyby była kimś kto chce zarobic, nie uhałaby mnie i pewnie wzieła ciało , tego moglem sie spodziewac. Po zalogowaniu sie miałem full hp i byłem przy zyciu , dlatego szanuje ją\go jak mało kogo na tym serwie

Po 4 . Z Cirmo to mnie rozbawiłeś niemal do łez, fakt dużo mu zawdzięczam, ale ja pisałem do niego tylko wtedy, gdy ktoś z arcanium próbował nadużywać mocy, zawsze mi pomógł, ale oczywiscie, podlizywałem sie
Jakby policzyć hunty z Cirmo były to raptem 2 polowania na Hydrach, oraz ze dwa razy na DLach

Nigdy nikomu sie nie podlizywałem i nigdy nie bede tego robił, a to że pomagam ludziom to juz całkiem inna sprawa, Yamahati podczas huntu na Hydrach gdzie był równiez Chealino , nazwałą mnie swoim synem, wydało mi sie to smieszne, ale spodobało mi sie i od tamtej pory, mowie do nich per mamo\tato

Mam nadzieje ze wyjaśniłem tu kilka spraw, ja nigdy nikomu za skóre nie zalazłem, wychodze z założenia, że jezeli ktos mnie szanuje, to ja robię podobnie.

Jeszcze raz naruszę wątek "podlizywania sie", może zgadniesz ile razy zginąłem na tym serwie? raz, dzisiaj rano ( nie licze śmierci które były spowodowane przez odetniecie neta, bo tam od razu logowalem sie w świątyni (okolo 3 razy), a teraz zgadnij ile razy zginąłem z ręki innych graczy? nie wiesz? 0, ba ! nawet nikt nigdy mnie nie zaatakował ( tu znowu trzeba zaznaczyc ze nie wliczam wojny ss vs dr )

Co z tego wynika? Albo podlizuje sie całemu serwerowi, albo po poprostu gram Fair, jak mało kto potrafi

Apropo tematu, dzisiaj 4 śmiałków próbowało przejsc przez Annihilator Quest, mianowicie : Chris'Ronaldo 108 elite (ja) , Valgegard Torin 106 elite, Jinikao 105 elite, oraz Drago on Iridia 100 elite

Niestety, ja dostałem kombosa za 1300 hp w 20 sekundzie , następnie padli Jinikao , Valegard i Drago. Cóż niedługo spróbujemy ponownie, kto nie próbuje ten nie ma , jak mówi przysłowie. Bye.

WOW jakis ty madry lizodupku, brawo
stary 07-02-2006, 16:23   #624
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

@Up jak wolisz (:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gregoire
Btw. Filmik ktos krecil??
ja mam, ale ci nie dam bo cie nie lubie

mimo wszystko dzieki za gratulacje ;-)
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD
Paco88 jest offline  
stary 07-02-2006, 17:03   #625
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

Yamahati: Lassat sobie szydere robil <kisia LOL>

Gregoire: Co do Bergera i Grodka to dostalem msg od pewnego hilvla na iridii, ze sir Grodek to "MOŻE" byc ogorek z forum ktory obrazal wszystkich odemnie z rl(nawet ich nieznajac a oczywiscie najbardziej mnie <Czuje sie wyjatkowy> hehe, wiec niemajac nic do stracenia poszedlem i zaatakowalismy Sir Grodke 1sqm od jego drzwi ale dzieki Kisi i jego mistrzowskiemu zagraniu niestety przezyl heheh, noi potem odzywa sie bentero i pyta sie dlaczego go bijemy i ze to on siedzial na tej postaci wiec poszlismy lac bentero, proste i logiczne, majac nawet kilka % szans ze to co uslyszlaem bylo prawda wolalem zaryzykowac, a co do hunta Bentero to jeszcze sie zastanowimy, jesli ktos poda nick "Ogorka z tibii pl" na ridii oczywiscie i ten char bedzie godny mojej uwagi(zabicia) to bentero bedzie na 99% wolny. Hunt za free? byc moze...

A co do PA to powiem jedno, to ja ryzykuje mojego chara bawiac sie w wojne wiec jesli ja wygram to cos sie chyba nalezy, czyli władza a co za tym idzie niestety PA ktorego ja i tak niestosuje. Wiec jesli ktos mysli ze bedzie mial te same prawa co gildia zadzaca serverem no to odrazu pozbawiam go zludzen, czy wam sie to podoba czy nie tak jest...

P.S. To jest tak jak na RL mozesz dostac wpier**l za brzydkie sznurowki w butach wiec niewiem co was tak bulwersuje

Signed Rondel
stary 07-02-2006, 18:10   #626
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paco88
ja mam, ale ci nie dam bo cie nie lubie
Mnie nie da sie nie lubic .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
Co do Bergera i Grodka to dostalem msg od pewnego hilvla na iridii, ze sir Grodek to "MOŻE" byc ogorek z forum ktory obrazal wszystkich odemnie z rl(nawet ich nieznajac a oczywiscie najbardziej mnie <Czuje sie wyjatkowy> hehe, wiec niemajac nic do stracenia poszedlem i zaatakowalismy Sir Grodke
Wiec MOZE to byl Grodek to mozna go na wszelki wypadek ubic, rzeczywiscie bardzo inteligentne i dorosle zachowanie. Wyszlo szydlo z worka - a gwarantuje Ci ze to nie jest on.

Cytuj:
Hunt za free? byc moze...
Nie byc moze tylko na pewno.

Cytuj:
A co do PA to powiem jedno, to ja ryzykuje mojego chara bawiac sie w wojne wiec jesli ja wygram to cos sie chyba nalezy, czyli władza a co za tym idzie niestety PA ktorego ja i tak niestosuje.
No pewnie a to w stosunku do Bergera i Grodka to nie bylo PA?????
Inni tez sie bawia w wojny i jak wygrywaja to nie robia PA.
Wiesz to raczej zalezy juz od psychiki czlowieka. Zawsze masz prawo wyboru, jak jestes silny nie musisz wykorzystywac tego w zlym celu - a twoje zachowanie pokazuje ze tak nie jest - mozesz powiedziec ze to tylko wyjatek, ale od wyjatku do wyjatku i tworzy sie regula.

Cytuj:
Wiec jesli ktos mysli ze bedzie mial te same prawa co gildia zadzaca serverem no to odrazu pozbawiam go zludzen, czy wam sie to podoba czy nie tak jest...
Zawsze gildia rzadzaca dyktuje warunki, tylko jak to mowilem mozna rzadzic dobrze a mozna rzadzic zle.

Cytuj:
P.S. To jest tak jak na RL mozesz dostac wpier**l za brzydkie sznurowki w butach wiec niewiem co was tak bulwersuje
Swiete slowa, nigdy nie wiadomo kiedy i gdzie......

Btw:

Cytuj:
co do hunta Bentero to jeszcze sie zastanowimy, jesli ktos poda nick "Ogorka z tibii pl" na ridii oczywiscie i ten char bedzie godny mojej uwagi(zabicia) to bentero bedzie na 99% wolny.
Oprocz tego ze przyznales ze robicie PA (hunty za free to PA, mozesz nazywac to sobie jak chcesz ale to PA ), to jeszcze propagujesz donosicielstwo ??? A jesli Berger nie wie jakiego chara "Ogorek" posiada, lub nie bedzie wart twojej uwagi, lub on juz tu dawno nie gra???
Rzeczywiscie.........przemysl z 2-3 razy to co masz zamiar napisac (albo i wiecej, byle do skutku ).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ilnic
@Ogórek Twoj nik z tibii to nietylko ten co podales ale takze Lake'of Ghosts. Skad wiem? zapomniales ze po odejsciu Bentero wkleiles na to forum ss jak widzisz spiacego Bentero. Dobrze ze sobie przypomnialem
Czyli Berger Jest wolny??

C.P. Baudelaire

Ostatnio edytowany przez Gregoire - 07-02-2006 o 18:34.
Gregoire jest offline  
stary 07-02-2006, 18:25   #627
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand

Stan: Na emeryturze
Pergamin lol...

Cytuj:
A co do twojego ilorazu inteligencji to przestan sie nim szczycic, albo odrazu powiedz ile on wynosi, to porownamy z moim
a to jest w ogole z czym porownywac?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lassat
A Berger to moze tylko podziekowac "ogorkowi" z forum bo mial niewypazona gebe
buahahaha <LOL>
podziekowac? ale za co?

Cytuj:
Gregoire: Co do Bergera i Grodka to dostalem msg od pewnego hilvla na iridii, ze sir Grodek to "MOŻE" byc ogorek z forum ktory obrazal wszystkich odemnie z rl(nawet ich nieznajac a oczywiscie najbardziej mnie <Czuje sie wyjatkowy> hehe, wiec niemajac nic do stracenia poszedlem i zaatakowalismy Sir Grodke 1sqm od jego drzwi ale dzieki Kisi i jego mistrzowskiemu zagraniu niestety przezyl heheh, noi potem odzywa sie bentero i pyta sie dlaczego go bijemy i ze to on siedzial na tej postaci wiec poszlismy lac bentero, proste i logiczne, majac nawet kilka % szans ze to co uslyszlaem bylo prawda wolalem zaryzykowac, a co do hunta Bentero to jeszcze sie zastanowimy, jesli ktos poda nick "Ogorka z tibii pl" na ridii oczywiscie i ten char bedzie godny mojej uwagi(zabicia) to bentero bedzie na 99% wolny. Hunt za free? byc moze...
a lol. ja i berger to to samo? ha ha ha <LOL> zaraz padne ze smiechu...

Cytuj:
ogorek z forum ktory obrazal wszystkich odemnie z rl(nawet ich nieznajac a oczywiscie najbardziej mnie <Czuje sie wyjatkowy>
obrazilem tylko ciebie i jamehate wiec nie gadaj glupot...

-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~-

oto ORYGINALNA wersja zdazen:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
[...] Podobno juz mozemy expic. Ale wyszly kolejne problemy ale nie wszyscy musza wiedziec o co chodzi
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ogorek
eee... zaraz. moze mi ktos tutaj wyjasnic? ja chyba troche nie na czasie jestem.

ARC zabronilo wam expic? kiedy? gdzie? za co? komu?

nie musza ale chyba moga no nie badz taki zamkniety w sobie i powiedz o co chodzi
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Banditos
ogorek juz ci mowie za co. Podobno ktos z Lost Exiles chcial ubic Yamahati (oczywiscie brak dowodow) i wyszla (niby) wojna LE na Arc (tylko ze nikt nikomu jej nie wypowiedzia)i tak oto padlo z6 ludzi z LE wogule nie walczac (nie wystrzelili nawet 1 bolta) NO i Ludzie z LE nie moga expic przez tydzien i na 3 miesiace nie moga byc w zadnej gildi .(pieknie co pierwszy raz z takim czyms sie spotkalem)
Cytuj:
@up Dzieki Banditos.

A czy ktos z ARC moglby to skomentowac? potwierdzic, zaprzeczyc, podac jakies powody...
Cytuj:
@up: po co zebys zaraz powiedzial ze wiesz lepiej? hahahaha

Signed Rondel
Cytuj:
o lol... co ty sie we wrozke bawisz? z tarota ci wyszlo co zrobie jak skomentujesz? wow. podziwiam inteligencje.

Signed Pomidor & Sp. z. 0.o
Cytuj:
Myslisz ze trudno jest znalesc druida z 25 shieldinga? skoro ja na 63 lvlu mam 23? Jest ich naprawde niewielu, wiec uwazaj co piszesz.

Signed Rondel, Vegetables Killer
Cytuj:
Buahahaha! ale sie przestraszylem. o lol.

CATCH ME IF YOU CAN, N00B!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper
Rondelman Możesz mi wyjaśnić Dlaczego 2 ludzi z mojej gildi zostało Za******** Przez Twoich Kumpli [...]
Cytuj:
rondel nie ma teraz czasu, szuka mojego chara pewnie biega od druida do druida i pyta sie ktory ma 25 skill w shield'ingu. lol nie wiedzialem ze zniego taki pajac
Cytuj:
LOL pajacem to jestes ty, po *** takie ****a gowno piszesz. Nobie ***any podaj nik to padniesz i po klopocie cya, juz si etu niewypowiadam nara
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yamahati
Rondel cie nie szuka ale jeszcze pare takich slow i ja mu pomoge, a to nie bedzie wcale trudne
Cytuj:
lol. tylko sie nie rozplacz. moj nick to Antonio Fagaldo

nie szuka?
"pare" czyli ile? 5 starczy?
1. Rondel to pajac
2. Rondel to pajac
3. Rondel to pajac
4. Rondel to pajac
5. Rondel to pajac
Cytuj:
Ogorek: Naprawde, znalezienie twojego chara to priorytet, bo niemam co robic tylko szukac idiotow...

P.S. Masz łeb jak kontuzjowana truskawka

Signed Rondel
Cytuj:
@Ogórek Twoj nik z tibii to nietylko ten co podales ale takze Lake'of Ghosts. Skad wiem? zapomniales ze po odejsciu Bentero wkleiles na to forum ss jak widzisz spiacego Bentero. Dobrze ze sobie przypomnialem
Cytuj:
Dzieki Ilnic nawet nie musialem sie wysilac, postac Lake'of Ghosts na tym servie nie pogra juz wiecej
Cytuj:
Na to wlasnie liczylem bro^^
Cytuj:
nie zapomnialem. char retired to co wam z tego ze macie jego name

dzieki za komplement. twoj leb tez jest niczego sobie.

lol. char retired od polowy grudnia, a ten mi mowi ze sobie nie pogram widze ze nie tylko Rondel to pajac
dla ulatwienia powiem wam ze na tym samym koncie mam drugiego chara ktorym aktualnie gram. ciekawe czy zgadniecie name. watpie

CATCH ME IF YOU CAN, N00Bs!
Cytuj:
Ogorek:"ciekawe czy zgadniecie name."

Znajdziemy jesli tylko bedziemy chcieli, nic sie nieboj

P.S. Char niedosc ze retired to jeszcze hunted, full zestaw

Na jakiej podstawie stwierdzasz ze jestem pajacem? moze sie zmiezymy w jakims tescie na iloraz inteligencji i sie dowiemy kto tak naprawde ma Tic-Taca zamiast mozgu?

Signed Rondel
Cytuj:
lol no chyba nie bedziesz teraz udawal ze nie wiesz czemu nazwalem cie pajacem. bez powodu bym tego nie zrobil.

a zebys wiedzial ze sie nie boje
Cytuj:
Lord of the Lakes czyli Pan Lake'of Ghosts Jan 07 2006, 16:02:06 CET Killed at Level 39 by Sir Rondelmen. O kurcze jaka szkoda ty sie w ogole umiesz uhac ?
Cytuj:
umiem, a czemu pytasz?
btw:

od kiedy mam hunta to zarobilem tamtym charem [Lord of the Lakes] juz ponad 35k. wy w ogole umiecie huntowac?
ps. jak rondel walna ten tekst z knightem to smialem sie potem przez kilka godzin, a jak juz mi przeszlo do przyszla ta Jamachata czy jak jej tam i znowu ten sam tekst... ale mialem polewke. chlopaki - filozofami to wy nie zostaniecie.

pozdrawiam
Cytuj:
Up: Zdziwisz sie bo czeka cie Zonk

Signed Rondel
Cytuj:
rondel zamiast gadac jakies glupoty to lepiej zajmij sie czyms rozwijajacym. idz poexpic, idz z qmplami na piwo. przeciez dobrze wiem ze nic nie mozecie mi zrobic. wy tez powinniscie to wiedziec. wiec po co pisac takie glupoty i zasmiecac forum? co to ma zwiazanego z 'iridia [news]'?
Cytuj:
ogórek niebadz taki pewny ze niemozemy Ci nic zrobic ale uhac to chyba jednak sie nieumiesz
Cytuj:
mozecie dednac chara lord of the lakes. nic wiecej, a i tak wam to nic nie da [nie liczac injusta, 0-2 blank runes, 0-5 meat i pustego backpacka'a].
mialem przy sobie z 6-8 uhow i troche many. nie uhnalem sie ani nie exura vitalem. czy to swiadczy o tym, ze nie umiem sie uhac? moim zdaniem to o niczym nie swiadczy, ale to tylko moje zdanie.
Cytuj:
WOW jakis ty madry Gz
Cytuj:
Dzięki.

[10 znaków]
Cytuj:
No Problem

Ostatnio edytowany przez ogorek - 07-02-2006 o 18:29.
ogorek jest offline  
stary 07-02-2006, 18:46   #628
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Cytuj:

Cytuj:
Dzieki Ilnic nawet nie musialem sie wysilac, postac Lake'of Ghosts na tym servie nie pogra juz wiecej
Prosze podajcie lapszy powod. Chyba zemacie straszna skleroze, bo sami wiecie ze bylem w angli.

Cytuj:
jesli ktos poda nick "Ogorka z tibii pl" na ridii oczywiscie i ten char bedzie godny mojej uwagi(zabicia) to bentero bedzie na 99% wolny. Hunt za free? byc moze...
@Rondel - dobrze ze chcociaz teraz jestes szczery... Ach te 1%. Zakoncze to wesola anegdotka "Prawie jak 100%"
berger jest offline  
stary 07-02-2006, 19:00   #629
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Domyślny

@Berger
Zawsze trzeba sobie zostawic pole do manewru wiec co mu sie dziwisz.
Masz 99% szans na to zeby moc grac bezporblemowo na Irdi, nie badz takim pesymista.
Chociaz w tej sytuacji bardziej prawdopodobne jest to 1% niz 99% (lol matematycznie chyba ciezko to bedzie wytlumaczyc xD).

@ogorek ales Ty zaspamowal tutaj . Przewijalem Twojego posta i przeijalem. Nastepnym razem troche mniej blx :d.

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline  
stary 08-02-2006, 14:42   #630
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004

Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

Berger: To po co dajesz passy do postaci jakiemus gosciowi ktory mysliz e jak zagada do mnie i do Yamahati z bentero to uklonimy sie i niezabijemy sir grodka.
Wiesz co szczeze mowiac to mnie juz to wali czy znajbde tego Ogorka czy nie, wiec pogadam na GC zebys był wolny, ale nic nieobiecuje. (MSG me in GAME)

Gregoire: Pokaz mi gildie ktora ządzi servem bez PA, ja takiej nieznam bo zwykle po wojnie (czyli kilku tygodniach prawie nieexpienia) gdy juz sie wygra to trzeba nadrobic troszke lvl, a to sie wiaze z wywalaniem ludzi z expowisk "bo goscie mogli sobie expic jak my mielismy wojne wiec teraz nasza kolej"
Taka sama sytuacja jest w trakcie wojny, poprostu expi sie jak nas jest wiecej( o co w tej wojnie nietrudno) ale w poprzednich to bylo gozej. Wiec jak masz te 4h dziennie na expienie to masz w dupie czy kogos PA czy nie, on moze tu wrocic potem ty nie, SAD BUT TRUE

A tak na koniec wam powiem ze Krytyka władzy jest nieunikniona, tzn ja w sumie sie "panem i wladca nieczuje" ale moge duzo na tym servie

Signed Rondel
stary 08-02-2006, 18:30   #631
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@Rondel - Ja ci wtedy pisalem ze to ja nim siedze bo nie mialem uhow, pozatym aktualnie nie gram wogole w tibie i na bentero nie bede juz grac . Jak pisalem wczesniej przezuce z niego stuf by miec na studia i bedzie delet bo nie wydaje mi sie zebym mogl juz w pelni swobodnie tu grac, zwlaszcza ze moi RL graja gdzie indziej . Gralem troche na kyrze ale wole na new serw isc z PG .

Jak ktos chce sie ze mna skontaktowac pisac na Sir Grodka czasem sie loguje na kilka chwil .
berger jest offline  
stary 08-02-2006, 19:32   #632
Priestesss
Użytkownik forum

Priestesss's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Carlin

Imię: Katanna
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 24
Poziom mag.: 24
Priestesss ma numer GG 3402392
Evul

Grając na Iridii od prawie roku postanowiłam się wreszcie zainteresowac, co się właściwie dzieje wśród gildio-ludzi, no i proszę! Od razu, że zrobiono Annihilatora! Gratulacje dla ekipy . Teraz tylko brakuje nam Orsha <odpukuję. chce wtedy miec PACCa by móc to zobaczyć>
Tak mi sie jeszcze przypomniało troche z innej beczki: słyszłam, że cała grupa ludzi pod tytułem " cośtam Lexoarkan" to była kiedys jakaś gildia, ale już nie jest bo chyba PKowali... czy ktoś jest na tyle zorientowany, że mógłby mi opowiedziec o co tam chodziło?
To by było na tyle i z góry dziękuję za odpowiedź.
Priestesss jest offline  
stary 08-02-2006, 21:33   #633
Ilnic
Użytkownik Forum

Ilnic's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Berger: To po co dajesz passy do postaci jakiemus gosciowi ktory mysliz e jak zagada do mnie i do Yamahati z bentero to uklonimy sie i niezabijemy sir grodka.
Wiesz co szczeze mowiac to mnie juz to wali czy znajbde tego Ogorka czy nie, wiec pogadam na GC zebys był wolny, ale nic nieobiecuje. (MSG me in GAME)

Signed Rondel
Good, dobrze mowisz jak wiesz znam troche Bena i moge powiedziec, ze to wporzadku czlowiek...

btw. Gratz wykonania anihilatora, wszystkim jego czlonkom
stary 08-02-2006, 22:45   #634
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Good, dobrze mowisz jak wiesz znam troche Bena i moge powiedziec, ze to wporzadku czlowiek...
Kim jestes ?? plx napisz bo mnie to ciekawi xD

btw bylem chyba najbardziej fair na iridi

Ostatnio edytowany przez berger - 08-02-2006 o 22:48.
berger jest offline  
stary 08-02-2006, 23:08   #635
Ilnic
Użytkownik Forum

Ilnic's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
Kim jestes ?? plx napisz bo mnie to ciekawi xD

btw bylem chyba najbardziej fair na iridi

Kim jestes--- dobre
stary 09-02-2006, 08:50   #636
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@Ilnic- tak myslalem ze to ty.. juz wiem.. ale ze mnie nabb
berger jest offline  
stary 09-02-2006, 10:22   #637
Ilnic
Użytkownik Forum

Ilnic's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
@Ilnic- tak myslalem ze to ty.. juz wiem.. ale ze mnie nabb
Każdemu sie zdarza
stary 09-02-2006, 18:25   #638
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Gregoire: Pokaz mi gildie ktora ządzi servem bez PA, ja takiej nieznam bo zwykle po wojnie (czyli kilku tygodniach prawie nieexpienia)
Signed Rondel
Znajde i pokaze, musze pogadac ze znajomym bo taka oto sytuacja miala miejsce, ze mimo wygrali to nie robili wielkiego PA.

Cytuj:
Wiec jak masz te 4h dziennie na expienie to masz w dupie czy kogos PA czy nie, on moze tu wrocic potem ty nie, SAD BUT TRUE
A nie pomyslales ze on tez moze nie miec czasu i teraz czekal zeby sobie poexpic.
W dupie takie rzeczy maja ludzie ktorzy nie maja zadnych zasad.
Na pewno jest jakas osoba lub nawet kilka, ktorzy nie robia PA z expowisk bo nie mogli expic z powodu wojny.

Cytuj:
A tak na koniec wam powiem ze Krytyka władzy jest nieunikniona
Jasne ze jest nieunikniona, bo zawsze komusc bedzie cos nie pasowalo, ale mozna doprowadzic do tego, ze bedzie mniejsza.
Poprostu wystarczy zachowywac sie wedle zasad wspolozycia spolecznego.

Cytuj:
ja w sumie sie "panem i wladca nieczuje" ale moge duzo na tym servie

Signed Rondel
No i szczescie wszystkim ze tylko tam.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berger
ale ze mnie nabb
Nic dodac nic ujac .

C.P. Baudelaire

Ostatnio edytowany przez Gregoire - 09-02-2006 o 18:27.
Gregoire jest offline  
stary 09-02-2006, 20:24   #639
Pharaun
Użytkownik Forum

Pharaun's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok

Domyślny

"Być u władzy, to być znienawidzonym"
Pharaun jest offline  
stary 09-02-2006, 21:20   #640
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Jak by to kogoś interesowało...
21:15 You see yourself. You are a sorcerer. You are Bozak of the Doom Brigade.
21:15 You see Jegreed (Level 33). He is a paladin. He is Egg of the Doom Brigade.
Wróciliśmy na iridie. Starych kumpli prosze (jak jeszcze grają) o jakiś kontakt .
Anum jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania