![]() |
#621 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Iridian Alliance
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
wodzu? ty sie slyszysz?:s dla kogo on jest "wodzu" to jest, my z pinqiem juz dawno sie kapnelismy ze on jakimś waszym przywódca jest |
|
![]() |
|
![]() |
#622 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Przeciez Pan Rondelmen i ekipia nikogo nie huntuja za free. Oni mieli bardzo powazny powod zeby ich huntowac. Cytuj:
![]() @Anihilator team. Jeszcze raz gratz. Szczerze mowiac nie wierzylem ze wam sie uda zrobic ani w tym podejsciu w pelnym skladzie - nie to ze jestem czlowiekiem malej wiary ale myslalem ze Drago padnie (na moj gust to bym nie wchodzil do Anihi~ przed 105 lvl ![]() Ale wszystko dobrze sie skonczylo i mamy pierwsza ekipe na Iridi ktora weszla do Anihilator Room i zdolala wyjsc w pelnym skladzie. Btw. Filmik ktos krecil??
![]() |
#623 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druidka on Iridia
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
WOW jakis ty madry lizodupku, brawo
![]() |
#624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() @Up jak wolisz (:
Cytuj:
![]() mimo wszystko dzieki za gratulacje ;-)
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Yamahati: Lassat sobie szydere robil <kisia LOL>
Gregoire: Co do Bergera i Grodka to dostalem msg od pewnego hilvla na iridii, ze sir Grodek to "MOŻE" byc ogorek z forum ktory obrazal wszystkich odemnie z rl(nawet ich nieznajac a oczywiscie najbardziej mnie <Czuje sie wyjatkowy> hehe, wiec niemajac nic do stracenia poszedlem i zaatakowalismy Sir Grodke 1sqm od jego drzwi ale dzieki Kisi i jego mistrzowskiemu zagraniu niestety przezyl ![]() A co do PA to powiem jedno, to ja ryzykuje mojego chara bawiac sie w wojne wiec jesli ja wygram to cos sie chyba nalezy, czyli władza a co za tym idzie niestety PA ktorego ja i tak niestosuje. Wiec jesli ktos mysli ze bedzie mial te same prawa co gildia zadzaca serverem no to odrazu pozbawiam go zludzen, czy wam sie to podoba czy nie tak jest... P.S. To jest tak jak na RL mozesz dostac wpier**l za brzydkie sznurowki w butach wiec niewiem co was tak bulwersuje ![]() Signed Rondel
#626 | ||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Inni tez sie bawia w wojny i jak wygrywaja to nie robia PA. Wiesz to raczej zalezy juz od psychiki czlowieka. Zawsze masz prawo wyboru, jak jestes silny nie musisz wykorzystywac tego w zlym celu - a twoje zachowanie pokazuje ze tak nie jest - mozesz powiedziec ze to tylko wyjatek, ale od wyjatku do wyjatku i tworzy sie regula. Cytuj:
Cytuj:
Btw: Cytuj:
Rzeczywiscie.........przemysl z 2-3 razy to co masz zamiar napisac (albo i wiecej, byle do skutku ). Cytuj:
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 07-02-2006 o 18:34. |
||||||||
![]() |
![]() |
#627 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
podziekowac? ale za co? Cytuj:
Cytuj:
-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~- oto ORYGINALNA wersja zdazen: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja tylko na chwilę... [mam nadzieję] Ostatnio edytowany przez ogorek - 07-02-2006 o 18:29. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#628 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Berger
Zawsze trzeba sobie zostawic pole do manewru wiec co mu sie dziwisz. Masz 99% szans na to zeby moc grac bezporblemowo na Irdi, nie badz takim pesymista. Chociaz w tej sytuacji bardziej prawdopodobne jest to 1% niz 99% (lol matematycznie chyba ciezko to bedzie wytlumaczyc xD). @ogorek ales Ty zaspamowal tutaj ![]()
#630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Berger: To po co dajesz passy do postaci jakiemus gosciowi ktory mysliz e jak zagada do mnie i do Yamahati z bentero to uklonimy sie i niezabijemy sir grodka.
Wiesz co szczeze mowiac to mnie juz to wali czy znajbde tego Ogorka czy nie, wiec pogadam na GC zebys był wolny, ale nic nieobiecuje. (MSG me in GAME) Gregoire: Pokaz mi gildie ktora ządzi servem bez PA, ja takiej nieznam bo zwykle po wojnie (czyli kilku tygodniach prawie nieexpienia) gdy juz sie wygra to trzeba nadrobic troszke lvl, a to sie wiaze z wywalaniem ludzi z expowisk "bo goscie mogli sobie expic jak my mielismy wojne wiec teraz nasza kolej" Taka sama sytuacja jest w trakcie wojny, poprostu expi sie jak nas jest wiecej( o co w tej wojnie nietrudno) ale w poprzednich to bylo gozej. Wiec jak masz te 4h dziennie na expienie to masz w dupie czy kogos PA czy nie, on moze tu wrocic potem ty nie, SAD BUT TRUE A tak na koniec wam powiem ze Krytyka władzy jest nieunikniona, tzn ja w sumie sie "panem i wladca nieczuje" ale moge duzo na tym servie Signed Rondel
#631 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rondel - Ja ci wtedy pisalem ze to ja nim siedze bo nie mialem uhow, pozatym aktualnie nie gram wogole w tibie i na bentero nie bede juz grac
![]() ![]() ![]() Jak ktos chce sie ze mna skontaktowac pisac na Sir Grodka czasem sie loguje na kilka chwil ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Katanna
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 24
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Grając na Iridii od prawie roku postanowiłam się wreszcie zainteresowac, co się właściwie dzieje wśród gildio-ludzi, no i proszę! Od razu, że zrobiono Annihilatora! Gratulacje dla ekipy
![]() ![]() Tak mi sie jeszcze przypomniało troche z innej beczki: słyszłam, że cała grupa ludzi pod tytułem " cośtam Lexoarkan" to była kiedys jakaś gildia, ale już nie jest bo chyba PKowali... czy ktoś jest na tyle zorientowany, że mógłby mi opowiedziec o co tam chodziło? To by było na tyle i z góry dziękuję za odpowiedź. ![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() btw. Gratz wykonania anihilatora, wszystkim jego czlonkom
![]() |
#634 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw bylem chyba najbardziej fair na iridi ![]() Ostatnio edytowany przez berger - 08-02-2006 o 22:48. |
|
![]() |
![]() |
#635 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kim jestes--- dobre ![]()
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ilnic- tak myslalem ze to ty.. juz wiem.. ale ze mnie nabb
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#638 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
W dupie takie rzeczy maja ludzie ktorzy nie maja zadnych zasad. Na pewno jest jakas osoba lub nawet kilka, ktorzy nie robia PA z expowisk bo nie mogli expic z powodu wojny. Cytuj:
Poprostu wystarczy zachowywac sie wedle zasad wspolozycia spolecznego. Cytuj:
Cytuj:
![]()
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 09-02-2006 o 18:27. |
|||||
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() "Być u władzy, to być znienawidzonym"
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Jak by to kogoś interesowało...
21:15 You see yourself. You are a sorcerer. You are Bozak of the Doom Brigade. 21:15 You see Jegreed (Level 33). He is a paladin. He is Egg of the Doom Brigade. Wróciliśmy na iridie. Starych kumpli prosze (jak jeszcze grają) o jakiś kontakt ![]() |
![]() |