|
|
#381 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
|
@Sir Dwarf Sig:
Nie powinieneś dostać Warna bo waży równe 20,0 KB. ![]() ![]() @edit: Musiałem Re-Hostować bo nie chciał sie obrazek pokazać. :S
Ostatnio edytowany przez Norah - 05-02-2006 o 20:39. |
|
|
|
|
|
|
|
#382 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
Ej ostro by jeszcze bylo jak byś malutkimi czcionką napisał tam gdzie pisze "Sir Dwarf" (w tym prostokąciku) w prawym albo lewym dolnym rogu muj nr GG(7172722)
PS. I z góry THX za sygnaturke i ava. |
|
|
|
|
|
#383 |
|
Użytkownik Forum
|
@up:
Tylko jakbym to dobisał to by ważyl 20 KB+ i bym musiał zmniejszać jakość. @Edit: @Down: L00z. ;p
Ostatnio edytowany przez Norah - 06-02-2006 o 14:10. |
|
|
|
|
|
#384 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
Aha no to chyba że tak ale i tak mi pomogłeś wielkie THX!
|
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#386 |
|
Użytkownik Forum
|
@up:
Nie czytałeś pierwszego posta? NIE PRZYPOMINAMY O SOBIE!
|
|
|
|
#387 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kiotorius
Gildia: Happy Carnivore Friends
Świat: Rubera
Poziom: 14
Skille: 18/21
|
mam prośbe http://www.posterplanet.net/new/imag...edicollage.jpg usuncie to białe do okoloa (po lewerj i u gory tez tam jest jakis apsek usuncie go pls) i nad Jedi dopiszcie Zakon pod Zakon Rycerzy a pdo reycerzy ma byc to Jedi i najlepiej zeby pasowalodo tego Jedi kolorem i wyglądem aha i jeszcze zeby ten w lewym dolnym rogu napis zostal usuniety
Ostatnio edytowany przez Majory Hero - 06-02-2006 o 19:20. |
|
|
|
|
|
#388 |
|
Użytkownik forum
|
|
|
|
|
|
|
#389 |
|
Użytkownik Forum
|
@up:
Heh inaczej tego się nie dało pomniejszyć. :S ![]()
Ostatnio edytowany przez Norah - 07-02-2006 o 11:16. |
|
|
|
|
|
#390 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
|
Witam!
Ja nie chcę prosić o avatr, czy sygnaturkę, ale pewną grafikę. Grafika ta będzie zamieszczona jako logo pewnej strony na temat tibii - a dokładniej rookgardu. Jeżeli chcesz podjąć się stworzenia grafiki na miarę loga to czytaj dalej ( ) :Jak już wspomniałem grafika ma za zadanie być głównym logo strony. Informacje na temat wyglądu: 1. ###Przedewszystkim tło, musi być takie:### ![]() 2. ###Żeby na tym tle znajdował się napis "Rookgard". Napis duży, pisany koniecznie jakąś ozdobną czcionką o kolorze brązowym (dobrze jeżeli byłby to głęboki, mocny kolor, dobrze wyrazisty na tle, ale koniecznie brązowy).### 3. ###Dobrze, jeżeli znajdą się tam 2 postaci z tibii. Jeden Palladyn dla FACC w kolorze zielonym (mocny zielony, absolutnie nie jaskrawy) z domieszką brązowego. Oraz Czarodziejka dla FACC (ta w długiej sukni) w kolorze najlepiej różowo - fioletowym. Uwaga! Postacie żeby znajdowały się po stronie prawej, za napisem Rookgard, ale żeby były wielkości napisu; w tej parze paladyn ma stać po stronie prawej i patrzyć się na wschód, a czarodziejka po lewej, patrząc się na południe (w naszym kierunku). 4. ###Ramka. Całość powinna znajdować się w obramowaniu, najlepiej, jeżeli tym obramowaniem będą deski. Tak deski - nie za gróbe, jasne, z sękami i różnymi niedoskonałościami. Mogą to być również gałęzie z listkami, ot taki obrośnięty obrazek .5. ###Wymiary! a. Cały obrazek powinien (a nawet musi) mieć wymiar 101 w pionie na 770 w poziomie pixeli. b. Ten gotowy obrazek proszę pociąć na 3 części o wymiarach od lewej: 101 pion / 150 poziom ||| 101 pion / 232 poziom ||| 101 pion / 388 poziom. c. Jako że jest to część strony, możesz w tym obrazku ukazać, że to właśnie Ty go majstrowałeś. Jeżeli chcesz, podpisz się w nim swoim nickiem. Nick nie może być oczywiście duży, powinien być mały w dowolnej części tej grafiki. 6. ###Za tą grafikę jestem w stanie się odwdzięczyć. Jeżeli zechcesz, umieszczę na stronie banner do Twojej strony; szukam również moderatorów forum, jeżeli czułbyś się na siłach... Dziękuję, na pewno ktoś mi pomoże! ![]() Czas realizacji: Dowolny, ale dobrze by było do 8 luty, ale data nie ma znaczenia. Mam jedno logo, które sam robiłem, jednak czuję, że... to nie tak powinno wyglądć .
Ostatnio edytowany przez Vantage - 07-02-2006 o 14:42. |
|
|
|
|
|
#391 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
@up: vantage... troche trudne ale postaram sie zrobic
. Aha i powiedz jeszcze ile dajesz na to czasu min pół dnia mi daj(mi to znaczy ze komus tam moze to krocej zejsc )z gory mowie ze jestem poczatkujacy ale postaram sie to zrobic...![]()
|
|
|
#392 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Acrus Zelix
Profesja: Sorcerer
Gildia: ------------
Świat: Iridia
Poziom: 18
Skille: Fish:54
Poziom mag.: 26
|
No więc ... ja bym prosił o Avatara Fantasy, z napisem Marvolo na dole, avatar najlepiej w ciemnych kolorach, czerń i czerwień mile widziana jakiś płomień /najlepiej z jakiejś swieczki/ a pod nim napis Marvolo. Pozdro
![]() |
|
|
|
|
|
#393 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
To ja bym poprosił o avatarka i/lub sygme z którymś z poniższych zdjątek.
http://img51.imageshack.us/my.php?image=bmw5hh.jpg http://img73.imageshack.us/my.php?image=skyline4vs.jpg Ps. na obrakzach powinien się też znależć moja ksywa Wilegi_V. Kolorystyke itp. zostawiam według uznania autora. Aha napis import tuner powinien zniknąć. Ostatnio edytowany przez Wilegi_V - 07-02-2006 o 16:24. |
|
|
|
|
|
#394 |
|
Użytkownik Forum
|
@Black Wolf:
![]()
|
|
|
|
#395 |
|
Użytkownik Forum
|
@Wilegi_V:
zrobilem tylko signa...: ![]() mam nadzieje ze ci sie podoba ![]()
|
|
|
#396 |
|
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
spoxik mam pytanie o program photo brush czy jakos tam czy jest dobry i czy jakos sam moge pomniejszyc rozmiar mojego avarta bo ma trosze za duzy rozmiar
|
|
|
|
|
|
#397 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
Wielkie THX.
|
|
|
|
|
|
#398 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angel'ek
Profesja: Knight
Gildia: Mystical Brothers
Świat: Eternia
Poziom: 25
Skille: 66/64
Poziom mag.: 4
|
Siemka! Prosiłbym o sygnature i avatar , z Samuelem Eto'o z Barcelony. Najlepiej na tle boiska czy cos takiego. Pozdro!
|
|
|
|
#399 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
Cytuj:
A z tym Photo Brush, to starczy, że w polskich googlach wpiszesz i napewno znajdziesz jakieś opinie o tym programie. |
|
|
|
|
|
|
#400 |
|
Użytkownik Forum
|
@go-fan:
2 sygnaturki zrobilem, weź tą którą chcesz:1 ![]() 2 ![]() a jak beda za duze (pixelowo nie kb) to chyba umiesz sobię pomniejszyć? ![]()
|