Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Pokaż wyniki sondy: Kto według ciebie powinien dostać tytuł "Użytkownika roku 2005"?
Matek 30 21.74%
Slay 9 6.52%
Taube 38 27.54%
Baron Kaldrick 13 9.42%
Walekifa 7 5.07%
Ville Vallo 8 5.80%
Hoomik 24 17.39%
Ghost nieudany 9 6.52%
Głosujących: 138. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-02-2006, 20:37   #81
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

OnlyM, czy ty masz jakieś kompleksy? Wszędzie elitę węszysz, wszędzie poniżanie samego siebie widzisz. Już nie mówiąc o tym, że ni cholery nie wiem co ma do tego wyzywanie ludzi od n00bów bądź low lvli - znajdź mi jeden post, w którym hum kogoś tak nazywa, proszę. Cheer, odejdź na chwilę od kompa, pobiegaj trochę, odetchnij świeżym powietrzem, a potem wróć i spójrz jakie banialuki na forum sadzisz.

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-02-2006, 20:40   #82
Maethi
Zbanowany

Maethi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1

Maethi ma numer GG 4684801
Domyślny

Elyta elyta. Jestesmy tru elytarni.
Maethi jest offline  
stary 08-02-2006, 20:58   #83
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
OnlyM, czy ty masz jakieś kompleksy? Wszędzie elitę węszysz, wszędzie poniżanie samego siebie widzisz. Już nie mówiąc o tym, że ni cholery nie wiem co ma do tego wyzywanie ludzi od n00bów bądź low lvli - znajdź mi jeden post, w którym hum kogoś tak nazywa, proszę. Cheer, odejdź na chwilę od kompa, pobiegaj trochę, odetchnij świeżym powietrzem, a potem wróć i spójrz jakie banialuki na forum sadzisz.
Już nie chodzi tutaj o low lvl,e nooby itp.Ale o samo poniżanie...POwiedział bym wam pare nie miłych słów,ale nie od tego jest forum ani irc

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline  
stary 08-02-2006, 21:11   #84
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maethi
Elyta elyta. Jestesmy tru elytarni.
ty nie. Jestes n00bem i low lvlem!

ofc just kiddin'

@Walekifa:
Cytuj:
Więc właśnie nie mam zamiaru na niego wchodzić
swietnie
Cytuj:
A co do złamania regulaminu,to bym się pokłucił
no to jedziesz. Kloc sie.
Cytuj:
Ponieważ pierwszy raz usłyszałem to od normalnej osoby
o rly? \/
Cytuj:
(Walekifa)

-Zawsze tutaj tak nudno??

(The thief) (= Ghost Nieudany)

-Tylko jak przychodza takie z***y jak ty.

Cytuj:
A jeśli naprawde jest tak jak powiadasz,to wystarczy 1 pw i znikam...
he, wlasnie probowalem, ale masz skrzynke zapchana ;/ Szprytne, rzeklbym...

@Taube:
Cytuj:
hoomik, powściągnij swą jakże rozwydrzoną buźkę
hm... nie
Cytuj:
1. w regulaminie nie widzę zakazu pytania się odnośnie samej atmosfery w danym momencie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez regulamin
Nie wrzeszcz textów typu
Cytuj:
2. nie obrażaj innych użytkowników
milo ze czepiasz sie o to tylko mnie, ale dobra rada - jesli czepiasz sie kogos o cokolwiek, to patrz na ogol - a nie tylko na jedna osobe. A jesli nie zamierzasz, to coz... nie wytykaj tego i mnie, simple
Cytuj:
3. nie podawaj sobie takiego podpisu
oczywiscie ze bede dodawac. NIKT mi nie zabroni, a z tego co sie orientuje w regulaminie nie ma stosownego punktu dot. dopiskow... a w ogole to wedle twoich zasad to zwracasz sie do mnie w niewlasciwy sposob atm.
Cytuj:
4. gdybyś nie zwrócił uwagi, to odsyłam jeszcze raz, przeczytaj kilkanaście razy moje posty tutaj, to może odwidzi ci się to, jakobym się żaliła
przeczytalem, nic sie nie zmienilo.
Cytuj:
5. czepianie się bez celu i odreagowywanie było od początku a nie od środka postu
well, wydaje mi sie ze lepiej wiem w jakim zamiarze JA pisalem SWOJEGO posta...
Cytuj:
6. jeśli chodzi o odreagowywanie w ogóle, lepiej nie zaczynaj, gdyż nie jesteś jedynym, który miał kiepski dzień, w szczególności, że nie masz chyba jeszcze pojęcia czym, tak naprawdę jest sesja
nie widze zwiazku w "moje odreagowywanie <=> sesja"... generalnie to wiem o co ci chodzi, ale tak - teraz tez czepiam sie dla samego czepiania (tzn w ostatniej linijce)
Cytuj:
7. nie przeklinaj
patrz pkt 2 i odpowiedz do niego
Cytuj:
8. jeśli o prezentowanie lepszego poziomu chodzi, to tutaj się nie popisałeś, więc radzę następnego posta napisać po kilku herbatkach z melisą, nim sobie krzywdę przez przypadek zrobisz, gdyż to co widzę nie świadczy za dobrze o tobie
ba, swiadczy o mnie calkiem zle - ale w zasadzie to zwisa mi to, ja tam bym sie zbytnio na waszym miejscu nie przejmowal kims, kogo na 99% i tak w zyciu na oczy nie zobaczycie... jezeli tak bardzo bola was moje posty to gdzies w panelu uzytkownika jest taki fajny przycisk "zignoruj" - use it. Nah...

@PiXik
Cytuj:
cieszy przemiana forum teraz każdy zostaje ukarany i nie ma znaczenia kim jest
nah, a nie bylo tak wczesniej?
Cytuj:
hoomik wyluzuj?
alez ja jestem wyluzowany. Jestem *******onym, ****a, za***iscie wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.

@OnlyM
Cytuj:
A czy to nie prawda ze ty i ta twoja reszta uwazacie sie za wladcow forum?
polowicznie prawda. Tzn za wladce forum uwazam tylko siebie. Normalnie master and commander. W dodatku Jasnie Oswiecony.
Cytuj:
Pff... sorry ale mnie twoje zachowanie nie imponuje.
nie przypominam sobie abym probowal imponowac tobie lub komukolwiek innemu?
Cytuj:
Wrecz przeciwnie, jest one zalosne.
Aff... look who's talking
Cytuj:
Stworzyliscie sobie wlasny "poziom" i nikt z userow oprocz was nie moze do niego dorownac, nie?
no, za niski lvl masz n00bie
Cytuj:
Nie bawi mnie to, a mody to popieraja
mody popieraja to ze cie to nie bawi czy to drugie? Bo jesli jednak 'to drugie', to w zasadzie racji nie masz - przykladem moga byc 3 punkciki dla mojej jakze skromnej osoby. Chociaz tbh sam moglbym wskazac kilka(~nascie) swoich postow w ktorych zasluzylem na ostrzezenie a go nie dostalem... oh well, shit happens.

Fewk, zeby zmarnowac 15 minut czasu na pisanie posta... --"

Jasnie Oswiecony Pan i Wladca
hoomik jest offline  
stary 08-02-2006, 21:19   #85
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Elyta come back. Jak widze elyta wraca nam niczym czkawka na kacu. Czy wy choć na 5 minut jesteście w stanie zapomnieć że ktoś takie głupie hasło rzucił i napisać cokolwiek o kaldzie, hoomie itd. który nie byłby cieniem tamtego, bądź co bądź, durnego tematu?

Napiszę tu jeszcze raz, mam nadzieje że ostatni, 3(słownie trzy) prawdy które warto by było żeby sobie wpoić:
1. Nie ma, nie było i nie będzie rzadnej elity. Taką stworzyli sobie nie wiedzieć dlaczego inni userzy.
2. Nie mieszajcie kanału #tibia.pl do forum. Kanał jest własnością Scorcerera, więc on i mianowanie przez niego operatorzy mają prawo robić na nim co chcą, co więcej, mają prawo do własnej interpretacji jego regulaminu.
3. Warto podejść nieco obiektywnie do sprawy przed napisaniem posta.

Nie chcę tu nikogo oceniać, ale cała idea tego konkursu wydaje mi się nieco dziwna, takie kreowanie elyty opozycyjnej do tej "starej". Zresztą nie mam pojęcia wogóle skąd się tu wzieło akurat to grono ludzi. Bo są tu długo? I dlaczego moderatorzy nie mają prawa kandytować? To, że moderujemy to forum, nie znaczy że jesteśmy jacyś specjalni. Jeśli taki konkurs wogóle może posiadać sens, to IMHO powinien on promować userów którzy potrafią pisać na poziomie, a nie finalistów wziętych z kosmosu.

Nie rozumiem też całej tej dyskusji. Macie wszyscy swoje prywatne zdanie i za Chiny ludowe jeden drugiemu nie udowodni że jest idiotą.

Zabawa o kant dupy potłuc.

@hoom

Daruj sobie. Nie wiem komu i co chcesz udowodnić. Nigdy w życiu a nawet i rzyci nie wtłuczesz im że masz (jakoby) rację mając niektórych tu za noobów. Tym pięknym sposobem 15 minut przeznaczyłeś na sztukę dla sztuki. Tak jakoś dziwna dla mnie zabawa w berka.

Ostatnio edytowany przez Gangrel - 08-02-2006 o 21:28.
Gangrel jest offline  
stary 08-02-2006, 21:29   #86

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

a niech was, jeden z nielicznych konkursow w ktorym zalapalem sie do finalu - z marnym skutkiem ale zawsze - i wszyscy musza go krytykowac ^^

Juz nie mam ochoty komentowac bezczelnego zachowania OnlyMa za ktore powinien dostac 1 pkt conajmniej i to od bardzo dawna, bo juz naprawde klawiatura mi sie wypstryka a on i tak nie zrozumie tego co chce mu przekazac (ew. bedzie mi pisal notki ze jestem lizodupem - wlasnie, dlaczego akuratnie lizodupem Only? bo tobie nie wylizalem i sie czepiasz?).

Dalej - Gang - wy mieliscie swoj konkurs niedawno, Drom wam zorgranizowal
stary 08-02-2006, 21:36   #87
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

@hoomik:
Nie pamiętam w którym, ale w jednym z dawnych tematów, potwornie się plułeś, że ktoś przekręca twojego nicka. Widać poglądy ci się zmieniły.

@Reszta:
Dajcie se spokój... to co dzieje się na ostatnich 2-3 stronach jest tak żałosne, że nie wiem czy mam się z was śmiać, czy raczej opłakiwać.
stary 08-02-2006, 21:37   #88
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik

swietnie
Dlaczego? A bo nobo poniewaz ty tutaj jesteś szefem?a wszelcy inni użytkownicy którzy stoją ci na drodze są potencjalnymi wrogami, debilami,noobami.Trzeba ich tępić??Na tym forum jest 1000 inteligentniejszych użytkowników od ciebie,baa 80% tego fora taka jest,ale siedzi to w głębi ducha,i nie chcą tego pokazać.Ty poprostu zdobywasz uznanie jadąc innych.I twierdzisz że inteligentny post jest postem,w którym każde zdanie jest cytowane,poniżane,oraz zaprzeczane??.

Cytuj:
no to jedziesz. Kloc sie.
Pokluce sie.TO było zwykłe pytania mające na calu dowiedzieć się czy IRC jest zawsze taki pusty,i cichy.Czy jeśli wejdę tutaj jutro,to będzie ciekawie i miło. Na zwykłe pytanie otrzymałem ofensywne odpowiedzi,więc nie wiem kto tutaj jest kretynem.

Cytuj:
o rly? \/
[/b]
Tutaj przyznam ci rację,ale nie obchodzi mnie co myśli o mnie jedna,dziesięć,dwiadzieścia osób. A ty sugerójesz się całą tibią.pl(na 60 000 userów,z czego 20 000 korzysta conajmniej raz w tygodniu z forum,a około 200 widać codziennie) Gdyby niechciało mnie tutaj te skromne 200 osób,wtedy bym cie zrozumiał .

Cytuj:
he, wlasnie probowalem, ale masz skrzynke zapchana ;/ Szprytne, rzeklbym...
Powiadasz??

Edit: Wyczyściłem skrzynkę,działaj

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 08-02-2006 o 21:46.
Walekifa jest offline  
stary 08-02-2006, 23:03   #89
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Przynajmniej dzięki Wam na chwilę zapomniałem co się przed chwilą stało w pewnym meczu. Bardzo wciągająca lektura.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!

Ostatnio edytowany przez Raul - 08-02-2006 o 23:05.
Raul jest offline  
stary 09-02-2006, 04:50   #90
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
Przynajmniej dzięki Wam na chwilę zapomniałem co się przed chwilą stało w pewnym meczu. Bardzo wciągająca lektura.
Mi tam sie nawet nie chcialo czytac
Hoomik przesadzasz i za to dostales ostrzezenie. Pewnie masz je gdzies, ale zachowujesz sie bardzo zalosnie.
Dr. Omader jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania