|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto według ciebie powinien dostać tytuł "Użytkownika roku 2005"? | |||
Matek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 | 21.74% |
Slay |
9 | 6.52% |
Taube |
38 | 27.54% |
Baron Kaldrick |
13 | 9.42% |
Walekifa |
7 | 5.07% |
Ville Vallo |
8 | 5.80% |
Hoomik |
24 | 17.39% |
Ghost nieudany |
9 | 6.52% |
Głosujących: 138. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() OnlyM, czy ty masz jakieś kompleksy? Wszędzie elitę węszysz, wszędzie poniżanie samego siebie widzisz. Już nie mówiąc o tym, że ni cholery nie wiem co ma do tego wyzywanie ludzi od n00bów bądź low lvli - znajdź mi jeden post, w którym hum kogoś tak nazywa, proszę. Cheer, odejdź na chwilę od kompa, pobiegaj trochę, odetchnij świeżym powietrzem, a potem wróć i spójrz jakie banialuki na forum sadzisz.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
|
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#84 | |||||||||||||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
ofc just kiddin' @Walekifa: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Taube: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@PiXik Cytuj:
Cytuj:
@OnlyM Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Fewk, zeby zmarnowac 15 minut czasu na pisanie posta... --" Jasnie Oswiecony Pan i Wladca |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#85 |
Fallen Angel
|
![]() Elyta come back. Jak widze elyta wraca nam niczym czkawka na kacu. Czy wy choć na 5 minut jesteście w stanie zapomnieć że ktoś takie głupie hasło rzucił i napisać cokolwiek o kaldzie, hoomie itd. który nie byłby cieniem tamtego, bądź co bądź, durnego tematu?
Napiszę tu jeszcze raz, mam nadzieje że ostatni, 3(słownie trzy) prawdy które warto by było żeby sobie wpoić: 1. Nie ma, nie było i nie będzie rzadnej elity. Taką stworzyli sobie nie wiedzieć dlaczego inni userzy. 2. Nie mieszajcie kanału #tibia.pl do forum. Kanał jest własnością Scorcerera, więc on i mianowanie przez niego operatorzy mają prawo robić na nim co chcą, co więcej, mają prawo do własnej interpretacji jego regulaminu. 3. Warto podejść nieco obiektywnie do sprawy przed napisaniem posta. Nie chcę tu nikogo oceniać, ale cała idea tego konkursu wydaje mi się nieco dziwna, takie kreowanie elyty opozycyjnej do tej "starej". Zresztą nie mam pojęcia wogóle skąd się tu wzieło akurat to grono ludzi. Bo są tu długo? I dlaczego moderatorzy nie mają prawa kandytować? To, że moderujemy to forum, nie znaczy że jesteśmy jacyś specjalni. Jeśli taki konkurs wogóle może posiadać sens, to IMHO powinien on promować userów którzy potrafią pisać na poziomie, a nie finalistów wziętych z kosmosu. Nie rozumiem też całej tej dyskusji. Macie wszyscy swoje prywatne zdanie i za Chiny ludowe jeden drugiemu nie udowodni że jest idiotą. Zabawa o kant dupy potłuc. @hoom Daruj sobie. Nie wiem komu i co chcesz udowodnić. Nigdy w życiu a nawet i rzyci nie wtłuczesz im że masz (jakoby) rację mając niektórych tu za noobów. Tym pięknym sposobem 15 minut przeznaczyłeś na sztukę dla sztuki. Tak jakoś dziwna dla mnie zabawa w berka.
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 08-02-2006 o 21:28. |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() a niech was, jeden z nielicznych konkursow w ktorym zalapalem sie do finalu - z marnym skutkiem ale zawsze
![]() Juz nie mam ochoty komentowac bezczelnego zachowania OnlyMa za ktore powinien dostac 1 pkt conajmniej i to od bardzo dawna, bo juz naprawde klawiatura mi sie wypstryka a on i tak nie zrozumie tego co chce mu przekazac (ew. bedzie mi pisal notki ze jestem lizodupem - wlasnie, dlaczego akuratnie lizodupem Only? bo tobie nie wylizalem i sie czepiasz?). Dalej - Gang - wy mieliscie swoj konkurs niedawno, Drom wam zorgranizowal ![]()
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @hoomik:
Nie pamiętam w którym, ale w jednym z dawnych tematów, potwornie się plułeś, że ktoś przekręca twojego nicka. Widać poglądy ci się zmieniły. @Reszta: Dajcie se spokój... to co dzieje się na ostatnich 2-3 stronach jest tak żałosne, że nie wiem czy mam się z was śmiać, czy raczej opłakiwać.
![]() |
#88 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Edit: Wyczyściłem skrzynkę,działaj
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 08-02-2006 o 21:46. |
||||
![]() |
![]() |
#89 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Przynajmniej dzięki Wam na chwilę zapomniałem co się przed chwilą stało w pewnym meczu.
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 08-02-2006 o 23:05. |
![]() |
![]() |
#90 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Hoomik przesadzasz i za to dostales ostrzezenie. Pewnie masz je gdzies, ale zachowujesz sie bardzo zalosnie. |
|
![]() |