![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Gregoire: We wszystkich twoich wypowiedziach(jak dotad) widze tylko slowa krytyki, a gdzie jakis pomysl zeby ich oszczedzic (wykaz sie pomyslem zeby naprawic nasza kochana iridie)? Być moze niebardzo ci idzie w Tibii (lvl 20+-) i forum jest jedynym miejscem gdzie mozesz się "wykazać" jaki ty mądry niejestes? Jak do tad tyle wnioskuje z twoich postow. A zapewniam cie ze gdybysmy sie zamienili miejscami to było by inaczej. Niczym w sejmie "Kto w opozycji jest jak odrzutowiec, gdy dojdzie do władzy zachowuje sie jak szybowiec"
![]() P.S. Miło słyszec ze "old shool iridia players" wracaja, Witamy was chlebem i solą na servie gdzie wszyscy wszystko pier..... ![]() Signed Rondel
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Anum, edytowalem rangi dzis na inormatyce, powinno byc w porzadku.
Anyway, mnie nikt nie wital jakos specjalnie =S |
![]() |
![]() |
#644 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jeszcze jedno. Zapewniam Cie ze ja tylko oceniam na podstawie faktow a nie mojego "widzi mi sie". Jakby bylo co chwalic to bym chwalil. Sam przyznales, ze jestes PA, wiec myslisz, ze bede Cie wychwalal?? Wiem ze PA nie da sie zlikwidowac, ale niektorzy wola w grze pokazac jakimi sa kozakami. Bo po co byc milym skoro mozna byc tyranem?? btw@ Wiekszosc osob ktore sie najbardziej rzadza i rzucaja w Tibi to osoby z dosc duzymi problemami emocjonalnym, w wieku 13-16, posiadajace malo przyjaciol i znajomuch w rl(lub posiadajacych tylko znajomych co w tibie graja bo juz o niczym wiecej nie mozna z nimi porozmawiac - znam takie osoby z wlasnego doswiadczenia), a jedyny kontakt ze swiatem maja za pomoca internetu ( i przez to ich system wartosci ubozeje ). Nie bierz tego do siebie, bo nie mowie teraz akurat o Tobie, tylko taki ogolny rys komputeroholika. Ja chce uczynic tylko to zeby ludzie spojrzeli na te same rzeczy z innej perspektywy i nie mozesz mi zarzucic ze klamie, a rzeczy ktore tutaj wypisuje to bzdury. Jesli chcesz to moge Ci udowodnic, ze to Ty w swoich wypowiedziach sie mylisz i zaprzeczasz sam sobie, wystarczy ze przejze i wkleje ostatnie Twoje posty.
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @Gregoire , Rondel - Dajcie se spokoj bo wg mnie kazdy z was mowi "do siebie" nie slucha arg i jeden drugiego nie przekona. klocicie sie jak male dzieci.
@Rondel - Gregoire byl najsilniejszym drutem na serwie przez 2 miechy i ubijali go bo za dobrze expil itp... @All ppl- Jestem Za*****ty ![]() Ostatnio edytowany przez berger - 10-02-2006 o 18:58. |
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() btw@ Wiekszosc osob ktore sie najbardziej rzadza i rzucaja w Tibi to osoby z dosc duzymi problemami emocjonalnym, w wieku 13-16, posiadajace malo przyjaciol i znajomuch w rl(lub posiadajacych tylko znajomych co w tibie graja bo juz o niczym wiecej nie mozna z nimi porozmawiac - znam takie osoby z wlasnego doswiadczenia), a jedyny kontakt ze swiatem maja za pomoca internetu ( i przez to ich system wartosci ubozeje ).
Nie bierz tego do siebie, bo nie mowie teraz akurat o Tobie, tylko taki ogolny rys komputeroholika. Swieta racja !!! nic tego nie zmieni |
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Gregoire: Stary ja niewyzucam ludzi z expowisk, niehuntuje i niekaze placic wszystkim ktorzy krzywo na mnie spojza. A co do ciebie to widac ze dawno niegrasz na Iridii. Stary powiem szczeze, zwykly zjadacz chleba z iridii niema pojecia co tak naprawde sie dzieje w Arcanium czy Alderath wiec posiadajac mniejszy zasob informacji niemozesz prowadzic rozmowy ze mna na takim poziomie zebym przyznal ci calkowita racje.
P.S. Ja sam sobie nieprzecze tylko z biegiem czasu zmieniam zdanie na rozne tematy, czasem z powodu glebszego przemyslenia danej sprawy, czasem pod wplywem innej osoby, a pisze na tym forum tylko dlatego ze lubie czasem wyrazic swoje zdanie na dane tematy, bo szczeze mowiac jestem bardzo blisko do zakonczenia mojej przygody z Tibia (kazdy wreszcie dochodzi do takiego mometu ze uznaje iż tibia to bylo jedno wielkie marnotrastwo czasu) A tak na koniec powiem ci ze ja napewno niejestem komputeroholikiem czy tibioholikiem, wystarczy popatrzec na erig.net zeby dojsc do takich wnioskow. Pozatym osiągnołem juz tyle w tej grze ze naprawde mi wystarczy (co prawda moim celem byl 100 lvl ale do tego trzeba PG, a mi sie niechce ![]() Signed Rondel
#648 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Shamala
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Aquilus Occulte
Poziom: 105
Skille: 95
|
![]() Zgin przepadnij nie potrzebujemy cie........
cya in game ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Skarzysko-Kamienna
|
![]() Czemu Yama~` kasuje postac czemu rondel opuscil Arc~` i czy to prawda ze Jinikao hack?
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: xxx
Stan: Na emeryturze
|
![]() niewiem czemu yama~ kasuje postac i rondel odchodzi z arc ale jinikao niestety mial haka
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
|
![]() pamiertajcie ze gra to niue RL... Ona nie jest najwazniejsza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Iridian Alliance
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Yama - Gz. 2gi raz odchodzisz z tego co pamietam.
Ja sie przenosze na Kyre chyba i zapraszam all niedlugo zaczne tam grac i jak by ktos chcial sie skontaktowac Cassendra. |
![]() |
![]() |
#654 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() Feb 11 2006, 16:51:20 CET Killed at Level 61 by Helun Lirath and by Zielper'archer P.S. Yamahati nie badz głópi wracaj do gry!!! Wybacze ci mego deda jak przyjedziesz na wakacje i postawiesz sporo alkocholu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#655 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem ciekaw czy yamahati bedzie mial na tyle duze jaja !! Ze jak juz dal deleta to nie odwroci tego jesli jednak to zrobi to okaze sie ciota !!
|
![]() |
![]() |
#656 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Wasze proby wjazdow na czyjas osobe. Kij Ci do tego czy on usunie SWOJA postac czy nie. |
|
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
|
![]() rankor moze masz i troche recji ze to nie moja sprawa, ale jesli ktos pisze na forum, to znaczy ze chce sie tym podzielic z innymi graczami ja tylko wyrazilem swoja watpliwosc co do jego słowa ! Bo np jezeli powiesz na cos gówno to jutro nie mozesz powiedziec ze to kamien
|
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
|
![]() Każdy potrzebuje przerwy i moze to jest powodem napisania tego posta przez Yame. Teraz chyba ma mature wiec warto by sie bylo pouczyć i pewnie wróci na Iridie bo to nie pierwszy raz kiedy byl retired, Szkoda 100+ palka
![]() Edit: Chyba jednak nie ma matury xDDD Ostatnio edytowany przez Jinikao - 12-02-2006 o 22:06. |
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ogorek -wez mi wyslij na sir grodka do ankrahmun gdzie grasz i jak sie moge z toba skontaktowac lub napisz mi tutaj kiedy bedziesz online(najlepiej) na iridi bo mam sprawe.
@jini on ma 15 lat i chyba nie ma matury @Tyranx- Nie traktuj tego tak emocjonalnie ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() @Berger
Nie prosciej byloby, zeby wyslal Ci prywatna wiadomosc?? ![]()