|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
![]() Cytuj:
ja za teleporta mialem bana na pul godziny muhahahaha ![]() Xadama hyba pokićkało ze na 7 dni daje :/ ej ale hłopak sie wczuł w role nie ![]() moze i zabardzo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#202 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Własnie nie pokićkało.
Im kara boleśniejsza tym szybciej trafi. Teleport to korzystanie z bugów gry, jest to violating tibia rules i może nie tak poważny, ale zasługuje na kare. A im kara bardziej boli tym szybciej się człowiek uczy co nie? Tak więc nupki - przestańcie narzekać i zaczynajcie grać zgodnie z regułami - bez teleportów, TBI, Tibia gg, i innego śmiecia oraz buga. Bo tlyko wtedy gra ma jakiś sens - cheaty niszczą każdą grę, tibie też. Bo im trudniej tym ciekawiej. A Xadamowi to osobiście życze żeby niedługo został Senior Game Masterem bo naprawde się przykłąda do tej roboty. Życze mu powodzenia i ma moje błogosławieństwo. (Zresztą ja także ostantio często reportowałem i się opłaciło. Już dzieki mnie koleś jeden zaliczył upomnienie (wymigał się od bana) a drugi namelocka) ![]() I przestańcie w końcu jeden z drugim pisać na Xadama wredne rzeczy dlatego że on sumiennie wykonuje swoją robotę. @down bym zrobił przerwe i w tym czasie robił coś pozyteczniejszego. Mi to tam rybka, 7 dni to nie jest jakiś długi okres czasu więc mi to tam pikuś. Co do tej sytuacji że nie rpzez ciebie jeszcze ewentualnie można się skarżyć i marudzić, ale reszta to n/c Życie nie ogranicza sie tylko do tibii ;P
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 04-12-2005 o 17:17. |
|
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Jestem ciekaw eerion czy jakbys dostal za mala pomylka i jeszcze nie swoja i bana na 7 dni to czy bys tak samo mowil a co do oduzaleznienia uznaje prawde tibia mnie mocno wciagnela
|
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak taki ejstes mondry to zrub zeby kady mugl plywac statkiem bo ze to jest tylko dla pacc to jest przesada w kazdej innej gze statki so ogulnie dostempne i tylko w tibi tak nie ma a to jusz przesada tutaj prawie wszystko jest dla pacc mozna zrobic tak ze niekture miasta so tylko dla pacc ale plywanie miendzy 4 gluwnymi miastami powinno byc ogulnie dostępne
![]() wiec niebondz taki mondry bo jak by kady mogl plywac to by nielamali regulaminu uzywajonc teleport a skoro to jest bug to czego cip soft go nieusunie |
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]() Banished: until Dec 10 2005, 14:28:31 CET because of off-topic public statement (In trade: 14:26 Dzidzius: 14:25 You advanced from Level 58 to Level 59.)
nie dostałem nawet ostrzezenia ![]() |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]() Znam Xadama z Lunary i jest wporzo ziomek i serdecznie mu gratuluje.Tak trzymaj!!!
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: Racibórz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Pythera
|
![]() Mogliby troche więcej tych polskich GMów zrobić..Rzeczywiście jeden Gm na tyle graczy :/
|
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
|
![]() to sie staraj to moze ty bedziesz
mamy zaslabych graczy na GM jeszcze Xadam byl hyba najlepszy nie ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]() Gratulacje
![]() ![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Oj Xadam jest hardcorowy. Dał kolesiowi bana za to z kilka osób sobie zaczeło
na game-chatcie robić sobie jaja-Kilka osob napisało my lunara your iridia itp a jeden a pisał "I chenge My ot 7.6 serv for 10k here xD ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Guest
|
![]() Ja teżbym na jego miejscu dałbym bana
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Knurów
Imię: Overmaster of Death
Profesja: Knight
Gildia: coo?? przykro mi, niii maa ;(
Świat: Ocera
Poziom: 13
Skille: 40/34
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() no to jak? zaczynamy?... HAIL! fri itans! i wlasnie to go bedzie meczylo gdybym ja zostal gmem to bym nie chcial byc z br albo swe... lol
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Kolejny, nowy polski GM? Niee... To jakiś ćwierć mózg odświeżający tematy.
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Ango Von Valour
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Insurrection
Świat: Berylia
Poziom: 101
Skille: 93
Poziom mag.: 19
|
![]() Skąd jest Xadam? z Rybnika jak sie domyslam ^^ gratuluje.
#216 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: Jastrzębie
Imię: Kuba Ranox
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 38
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Wielkie Gratulacje Dla Xdam'a !!
|
![]() |
![]() |
#217 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#218 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() wedlug mnie mamy prze**bane bo za nicki tez sa kary a jak anie było polskiego GM-a to nikt nie nie wiedział ze np. nick "je**na ku**a" jest nielegalny a teraz kolo bedzie wiedzial
ale jemu samemu gratz i zycze powodzenia w uzeraniu sie z noobami ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() @up
Ale po huj zakladać postac z takim nickiem...zeby być fajnym? Życze nowemu gmowi duzo szczescia i radosci na nowej, lepszej "drodze życia" ![]()