![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
|
![]() sie gra sie ma ^^
U mnie zawsze dumnie choćby w trumnie! Hail Tibia.pl ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mozobun - 13-02-2006 o 14:05. |
![]() |
|
![]() |
#402 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaktus Hunter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 213
Poziom mag.: 79
|
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez $kaktus$ - 13-02-2006 o 14:21. |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
|
![]() Huh, Spoko, pojdziesz z bysiem na d-hell i z 3 levelki wpadna
![]() Ps. Ale akcja odzyskiwania twojego loota byla nezła co nie? :| ![]()
#404 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
nastepnym razem wez meczete ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postanowilismy dziś troche potrenic
![]() A oto najabrdziej optymalny trening ^^ ![]() "No Comment" ![]() Nie w 3 to w dwóch, nie zdażylismy wyłaczyc Stop Atack... ![]() A tutaj Skutki treningu ^^ ![]() Który to juz raz 4? a może 5? Kto by to wiedzial...jakos sie kurde przebic nie moge...(Nie zdązyłem złapac ss-a ;/ a polowalem z 10 minut xD) ![]() PoZdRo!
U mnie zawsze dumnie choćby w trumnie! Hail Tibia.pl ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mozobun - 13-02-2006 o 16:23. |
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Siir Homur Miecho
Profesja: Paladin
Gildia: Death Assassins
|
![]() Gz skilowania i Gz akcji jaka byla z odzyskiwaniem lota tlyko same przeklenstwa bo nie ma maczety albo lopaty
![]() ![]() ![]()
#407 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ehh... no trudno juz czas..
Oficjalnie sie z wami wszystkimi zegnam, bede sie logowac od czasu do czasu by pogadac z stara gwardia. Mam nadzieje sie Assaninsi bedzecie rzadzic ![]() I hope your die bebi ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez By$iu - 13-02-2006 o 20:15. |
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Imię: Yoongeros
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
Poziom: 60+
Skille: 18/25
Poziom mag.: 51
|
![]() Zdecydowanie te SS są lepsze niż Dreammaserów. Wielkie GRATZ wszystkim. Bysiu! Graj dalej. To nie pierwszy i nie ostatni hack nie ma co sie załamywac. Jesteś THE BEST. Wougule ta GILDIA jest THE BEST!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Guest
|
![]() fajne ssy dawac wiecej
|
![]() |
#410 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Ja wróciłem ty odchodzisz. I will never forget u friend. Wrócisz, ja ci to mówię wrócisz do nas. W każdym razie good, że będziesz odwiedzać.
Hail Silence Army, Hail Death Assassins, Crash the Dreamers ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
|
![]() @bysiu
dam Ci radę: nie sciągaj keyloggerów to wszytko będzie dobrze @topic fajny lucik xD |
![]() |
![]() |
#412 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Turin Agarwaen
Gildia: Dreamers
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#413 |
Master Alucard
|
![]() Ja chce tylko przypomniec, ze spór Bysiu-Bebilon to NIE spór Dreamers-Death Assassins...
~Miłej gry.
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: Bebilon
Poziom: 312
|
![]() Hmm, Bysiu sobie ubzdural ze to ja zrboilem, gdy ja nie mam wogule pojecia o hackowaniu. Bysiu! Sporo to ja zrobilem udowodnij mi to! Moze sam o tym nie wiem? Hah. I mowie ci po raz kolejny przestan zachowywac sie jak male dziecko, z anemią i trojką dzieci.
PS. @Thua~ Wymien mi czym cie tak zrnilem ze tak o mnie sadzisz, oprucz tego ze liżesz dupke Bysiowi. @Bysiu~ I hope you die before me, in real life. btw. See ya at rookgard. Your, Bebilon.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bebilon - 14-02-2006 o 08:16. |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: ToRuŃ
Imię: Xorman
Profesja: Knight
![]() |
![]() No rozmowy w toku sie tu zrobiły ^^, Bysiu ma pecha do tych hackow jak..
No dobra kilka SS: 1. SS z treningu ![]() 2. Riki i Patryj wyciągneli mnie na double spawn DLi: ![]() 3. Gdy szedlem po DLa, lekko mnie przygrzal ![]() ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. 57lvl ![]() Ostatnio edytowany przez XoR - 14-02-2006 o 21:04. |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: Bebilon
Poziom: 312
|
![]() Wg. mnie to byl zwyczajny hack przez kolesia ktory wykonal poprzednie hacki, zna twojego meila i ACC a dalej to juz latwizna. Ale kurde, bysiu o ile sie nie myle loguje sie sposobem kopiowania passow z notatnika to jak go mogl ktos hacknac? wlamal sie na kompa? albo znal jego acc jak juz wczesniej mowilem. A moze ktos z RL podejrzal twoje passy? I z tego co slyszalem to hacker byl 5 min przed bysiem, 5 min po hacku zalogowal sie Bysiu, wiec moze hacker to ktos ze znajomcyh np zobaczyl ze bysiu jest na gg isie wylogowal nie biorac pozostalych rzeczy bo poprostu nie mial czasu i wyslal paczke z eq. Jest sporo roznych mysli dotyczace jego hacka. Ale coz, bysiu mowi ze to ja go hacknelem, jestesmy pokluceni, i dla tego twierdzi ze to ja zrobilem... Niech wierzy czy nie ale to nie ja zrobilem i niech dochodzi dalej kto to zrobil by jeszcze mogl miec szanse odzyskac przedmioty ktore stracil.
@Bysiu: Wydawalo mi sie smieszne ze ktos ciebie okradl, ale teraz mnie to juz nie smieszy, napewno teraz myslisz ze pisze tak bym ciebie zmylil albo cos w tym stylu ale tak nie jest, zycz ci bys odzyskal twoje przedmioty i pogodzil sie ze mna, bo ja moge wyciagnac pierwszy reke by sie pogodzic. Pozdrawiam, Bebilon.
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Siem-cE
Stan: Początkujący
Imię: Warrior of abyss
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 115
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Dobrze widze ;p ? Skasowali mojego posta i takiego posta podemna ;p ? Boze co za zal... W sumie racja w dreamersach sporo modkow jest etc. to sie rozgladaja po topicach tych dwuch gildi i czyszcza jak cos jest nie tak... Szkoda ze tam gdzie by sie przydalo zrobic pozadek to juz nie ma komu... n/c
21:26 You have found a demon helmet. 10:05 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() ![]() ~By abySS. |
![]() |
![]() |
#418 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
Lapmy hackera! Ok. Terac cos dam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#419 |
Zbanowany
|
![]() Moim zdaniem gdy pierwszy raz Bysiu mial hacka, chcial odzyskac postac r-keyem i nie usunal keyloggera, w ten sposob ciagle ten sam koles go opierdziela, radzilbym Tobie Bysiu wyslac list wraz z kopia paszportu lub jakim kolwiek innym dokumentem Twojej tozsamosci i poprostu go zmienic
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Olsztyn City (Centralne Jaroty)
Imię: Af Nero
Gildia: Agony Scene
Świat: Danubia
Poziom: 76
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() LoL Bysiu mial ten sam problem co ja key'e to utrapine predzej niz bym uzyl recka walnal bym formata albo przynajmniej scana kompa...
Chyba ze bym luknal ze ziomek hackujacy mnie rookuje mi postac to juz niewiem co mial bym robic ;/.ratowac postac w nieskonczonosc czy poddac sie glupiemu hackerowi..... -.- Serio wylsij Kopie paszportu albo inny dokmunet,i po klopocie.
I am returned , ![]() ![]() Now i win me life ![]() Ostatnio edytowany przez Af_Nero - 15-02-2006 o 11:46. |
![]() |