Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-02-2006, 07:13   #161
montolio
Guest

Domyślny

Ludzie ciagle marudzicie ze niemacie PACC to wescie sie do roboty i zarobcie na niego jak nie przez rl kaske to zawsze sa ludzie na swiatach ktorzy kupuja takie rzeczy. Wiem wiem zaraz mi powiecie ze to bardzo duzo kasy i jaki milabym sprzcik za taka kaske a wystaczy pomyslec i 100-150k zebrac w ciagu tygodnia no dwuch to opcja dla ludzi ktrorzy siedza tylko czasami na tibi(1-2h dziennie).
Wiekszosc rzeczy w tibi da sie sprzedac moze nie za duze ceny ale w duzych ilosciach sie to oplaca i wec moral jest taki zbieraj smieci z krasnali i mino a bedziesz mial paca a wciagu tygodnia .
A zaraz mi powiecie ze to niemozliwe moj rekord to 80k w 8-9h zbierania smieci wiec jest to wykonalne.

No i skonczy sie marudzenie ze: Tibia miala byc darmowa a nie jest
Update tylko dla paccy a nie dla fcc .

Pomyslcie co piszecie nastepnym razem bo mnie szlag trafia czytajac takie bzdury i marudzenie ze cos jest nie tak .
Za ta rade powinienem wzisc oplate jakas bo mi wszystkie miejsca ze smiecami pozajmujecie i nie bede mial gdzie pojsc pozbierac

A update zapowiada sie ciekawie

Pozdrawiam Mon

Ostatnio edytowany przez montolio - 14-02-2006 o 07:15.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-02-2006, 08:20   #162
wolfram
Użytkownik Forum

wolfram's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua

Imię: Xarturo
Świat: Thoria
Poziom: 130
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez montolio
Ludzie ciagle marudzicie ze niemacie PACC to wescie sie do roboty i zarobcie na niego jak nie przez rl kaske to zawsze sa ludzie na swiatach ktorzy kupuja takie rzeczy. Wiem wiem zaraz mi powiecie ze to bardzo duzo kasy i jaki milabym sprzcik za taka kaske a wystaczy pomyslec i 100-150k zebrac w ciagu tygodnia no dwuch to opcja dla ludzi ktrorzy siedza tylko czasami na tibi(1-2h dziennie).
Wiekszosc rzeczy w tibi da sie sprzedac moze nie za duze ceny ale w duzych ilosciach sie to oplaca i wec moral jest taki zbieraj smieci z krasnali i mino a bedziesz mial paca a wciagu tygodnia .
A zaraz mi powiecie ze to niemozliwe moj rekord to 80k w 8-9h zbierania smieci wiec jest to wykonalne.

No i skonczy sie marudzenie ze: Tibia miala byc darmowa a nie jest
Update tylko dla paccy a nie dla fcc .

Pomyslcie co piszecie nastepnym razem bo mnie szlag trafia czytajac takie bzdury i marudzenie ze cos jest nie tak .
Za ta rade powinienem wzisc oplate jakas bo mi wszystkie miejsca ze smiecami pozajmujecie i nie bede mial gdzie pojsc pozbierac

A update zapowiada sie ciekawie

Pozdrawiam Mon

80k w 8-9h? no no pr0
to jest najnudniejsza metoda zbierania kasy na pacca;]
wolfram jest offline  
stary 14-02-2006, 08:32   #163
Heyah Mario
Użytkownik forum

Heyah Mario's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 22
Skille: 61/59
Poziom mag.: 4
Domyślny

Czemu dzisiaj nie chodzi Tibia. Czy to będzie update ??
Heyah Mario jest offline  
stary 14-02-2006, 09:11   #164
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Heyah Mario
Czemu dzisiaj nie chodzi Tibia. Czy to będzie update ??
Taa w ferie zimowe jest letni update. :S
Hupe jest offline  
stary 14-02-2006, 18:03   #165
montolio
Guest

Domyślny

@wolfram

Sposob zbierania smieci jest dla ludzi ok 30 lev zeby nie marudzili ze nie maja kasy i nie moga sobie pacca kupic .Dla takich jak ty czy ja juz jest to nieoplacalne lepiej pojsc sobie gdzies na hydry ,demony czy behemoty jak wolisz i sobie poexpic a loot jakis sam wypadnie( 9h stania na hydrach 160k ceny z antiki) Jest niezle ale taki 30 lev sobie niezbloczy hydraski czy innych mocniejszych stworkow, pal lub sorc/druid bedzie na guardach smigal to moze tyle uzbiera.....

Pozdrawiam Mon

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania