|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 |
Guest
|
![]() Ludzie ciagle marudzicie ze niemacie PACC to wescie sie do roboty i zarobcie na niego jak nie przez rl kaske to zawsze sa ludzie na swiatach ktorzy kupuja takie rzeczy. Wiem wiem zaraz mi powiecie ze to bardzo duzo kasy i jaki milabym sprzcik za taka kaske a wystaczy pomyslec i 100-150k zebrac w ciagu tygodnia no dwuch to opcja dla ludzi ktrorzy siedza tylko czasami na tibi(1-2h dziennie).
Wiekszosc rzeczy w tibi da sie sprzedac moze nie za duze ceny ale w duzych ilosciach sie to oplaca i wec moral jest taki zbieraj smieci z krasnali i mino a bedziesz mial paca a wciagu tygodnia . A zaraz mi powiecie ze to niemozliwe moj rekord to 80k w 8-9h zbierania smieci wiec jest to wykonalne. No i skonczy sie marudzenie ze: Tibia miala byc darmowa a nie jest Update tylko dla paccy a nie dla fcc . Pomyslcie co piszecie nastepnym razem bo mnie szlag trafia czytajac takie bzdury i marudzenie ze cos jest nie tak . Za ta rade powinienem wzisc oplate jakas bo mi wszystkie miejsca ze smiecami pozajmujecie i nie bede mial gdzie pojsc pozbierac ![]() A update zapowiada sie ciekawie ![]() Pozdrawiam Mon Ostatnio edytowany przez montolio - 14-02-2006 o 07:15. |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Świat: Thoria
Poziom: 130
|
![]() Cytuj:
80k w 8-9h? no no pr0 to jest najnudniejsza metoda zbierania kasy na pacca;] |
|
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 22
Skille: 61/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Czemu dzisiaj nie chodzi Tibia. Czy to będzie update ??
|
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]() @wolfram
Sposob zbierania smieci jest dla ludzi ok 30 lev zeby nie marudzili ze nie maja kasy i nie moga sobie pacca kupic .Dla takich jak ty czy ja juz jest to nieoplacalne lepiej pojsc sobie gdzies na hydry ,demony czy behemoty jak wolisz i sobie poexpic a loot jakis sam wypadnie( 9h stania na hydrach 160k ceny z antiki) Jest niezle ale taki 30 lev sobie niezbloczy hydraski czy innych mocniejszych stworkow, pal lub sorc/druid bedzie na guardach smigal ![]() Pozdrawiam Mon |