|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() przegladalem forum i znalazlem taki fajny temat do skasowania, jednak nie rzecz w tym, tylko w tym co zauwazylem przy ilosciach wyswietlen tego tematu i liczbie odpowiedzi
![]() dziwne nie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Pewnie dlatego, ze forum jest czule na uzytkownikow. Jak np wejde do tematu, zliczy mi +1 odwiedzin, ale jak juz wejde drugi raz to nie doliczy tej odwiedziny. W ten sposob jak np dwoch userow prowadzi dyskusje nie jest zliczana ich ilosc odwiedzin
![]() Ale to moj domysl tylko. PS: jasniej nie moglem
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() :O skąd masz takie linki jak "odpowiedz" i "nie subskrybowany"?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() Ja tez zauwazylem dziwna rzecz, a mianowicie jezeli podzielimy liczbe dni ile Radio Maryja pracuje przez liczbe zer na koncie Rydzyka wyjdzie 666 xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @up
afair nie mozna dzielic przez zera, ile by ich nie bylo (no chyba ze Chuck Norris ale to zupelnie inna para kaloszy ![]() @down zwracam honor. my bad. EDIT: nie usune mojego bledu, w koncu kazdy je czasami popelnia nie? =p
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 14-02-2006 o 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() ville nie zajarzyłeś
liczba dni / liczba zer na koncie np. 1337 / 88000000 <<<6 zer dzielisz przez 6 ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |