| 
 | |||||||
| Notki | 
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. | 
| Pokaż wyniki sondy: Kto Twoim zdaniem wygra wojne? Lub kogo byś chciał zeby wygrał? | |||
| Tengu |  | 32 | 29.09% | 
| Fire |  | 51 | 46.36% | 
| Rybka mnie to kto wygra |  | 27 | 24.55% | 
| Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #362 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 08 02 2006 Lokacja: Toruń Posty: 19 Stan: Aktywny gracz Imię: Exonios Profesja: Elite Knight Świat: Morgana Poziom: 60+ Skille: 80+/80+ Poziom mag.: 6   | Cytuj: 
 | |
|  | 
|  | #363 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 

__________________ Hail Real Madrid! | |
|  | 
|  | #364 | |
| Guest Posty: n/a | Cytuj: 
 ale nienawidzi go w grze nie na rl ^^ a to roznica  Hail fire   Cosanostra Pyros odszedl z wojny bo wie ze tengu przegra bedzie placil badz zaplacil fire.. | |
|  | #365 | 
| Użytkownik Forum | Nie ma czegoś takiego jak nienawiść w grze  .Poprost lubisz lub nie lubisz  
				__________________ Hail Real Madrid! | 
|  | 
|  | #366 | |
  Madrid wraca  bUUUU ale Arsenal wygra xD | |
|  | #367 | |

|  | 
|  | #368 | |
 sam wiesz jak real gra ... nieobliczalny jest moze przegrac 5:0 a rownie dobrze wygra 5  ;] | |
|  | #369 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 02 2006 Posty: 35 | Cytuj: 

__________________ Chuck Norris - I Wszystko Jasne ;] | |
|  | 
|  | #370 | |

|  | 
|  | #371 | |
 juz 2 tengu niema w war 1 retired a 2 odchodzi .. | |
|  | #372 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 09 2005 Lokacja: Bydgoszcz Wiek: 36 Posty: 43 Stan: Aktywny gracz Profesja: Elder Druid Świat: Askara Poziom: 47 Skille: 19/25 Poziom mag.: 49   | Jakiś taki przestój sie na wojence zrobił i wogóle ostatnio w tym temaci coraz więcej o piłce niż morgance   @Offtopic Arsenal jest lepszy...Henry strzeli 3 gole i będzie po meczu... 
				__________________ War, war never changes... | 
|  | 
|  | #373 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 02 2006 Posty: 35 | Cytuj: 

__________________ Chuck Norris - I Wszystko Jasne ;] | |
|  | 
|  | #374 | |
  | |
|  | #375 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 08 02 2006 Lokacja: Toruń Posty: 19 Stan: Aktywny gracz Imię: Exonios Profesja: Elite Knight Świat: Morgana Poziom: 60+ Skille: 80+/80+ Poziom mag.: 6   | Nienawidze nizahego zarówno w grze jak i w rl bo to jedno i to samo. Cuz nienawiesc nieoznacza ze trzeba odrazu zabijac. Mysle ze zaduzo czasu spedzasz przy grach i teraz mylisz pojecia.  P.s to jest forum o wojnie na morganie a nie o pilce nozej a real madryt jest do niczego. | 
|  | 
|  | #376 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 15 02 2006 Posty: 10 | Cytuj: 
  A co do wojny to raczej jestem za Tenqu poniewaz wiem ze Nizahe jest **********  | |
|  | 
|  | #377 | |
  żyjcie faktami nie historią!!!  A Real do niczego przeczytaj wypowiedż trenera Arsenalu w której sam mówi że po ostatnim meczu wie że jego drużyna ma dużo do nadrobienie w szególności ze będą gral z obecnie zajwiększą potęgą piłkarską świata!!!Hahahaha i to mówi sam trener waszego Arsenalu!!! 
				__________________ Hail Real Madrid! Ostatnio edytowany przez Tirensa - 15-02-2006 o 22:14. | |
|  | 
|  | #378 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 02 2006 Lokacja: Bogatynia Posty: 125 Imię: Dider from rivia Profesja: Knight Świat: Morgana Poziom: 130 Skille: 95/92 | PA roku 2005 wyszedl z Tengu i prawdopodobnie zaplacil   | 
|  | 
|  | #379 | 
| Guest Posty: n/a | Moim zdaniem Fire wygra. nie chodzi tu o SD-power, ale o Nizahe Inferno. Prawdziwy gracz powinien chylic przed nim czolo. Dwa 100+ (lvl) na jednemy koncie robi wrazenie.Ale nie o to chodzi  .Nizahe to nie tylko high lvl, ale gracz z wielkimi umiejetnosciami  , i który jest dobrym strategiem. Jakby ktos chcial wiedziec, to Nizahe to nie swe, a swe nie przepadaja za Polakami. Do tego Cons~ itp. w Tengu sa WIELKIMI PK! Con~ zabil mi kumpla który mial 40lvl. Za co? Wytlumaczyl sie, ze mój kumpel mial za dobre skile ( z tego co mi rl powiedzial). A co do Nizahe. Prawda, wygral wojne Avis vs. Nemezis. I teraz Fire to juz nie Avis. To jakby odmlodzenie skladu Avis tylko ze pod inna nazwa. Nie mysle zeby Tengu moglo zabic Nizahe lub Anandumima (ale nie jestem pewien  ) A i jeszcze napisze o tym "odmlodzonym" skladzie  . Nizahe wie co robi, i na pweno ma jakis plan, którym zaskoczy Tengu. Pierwsze co on chce zrobic, to (to moje przypuszczenia  ) zebrac duuzo ludzi, i pózniej wypowiedziec Open Battle dla Tengu. Jesli Tengu stchórzy, pokaza ze Fire jest lepsze  . Hail Nizahe Inferno! Hail Fire! Hail Fire Friend's! PS:Szybko wbije lvl i przylocze sie do Fire  | 
|  | #380 | 
| Użytkownik Forum | Och, panowie z Fire dobrze poinformowani 'prawdopodobnie zaplacil/zaplaci' haha.  Przestancie z ta nienawiscia i realem madryt, bo to sie niesmaczne robi. Z dwoch roznych powodow. Real to naprawde malo kogo powinno obchodzic w TYM topicu. Idzcie poczytac regulamin, jesli czegos wam brakuje. A co do nienawisci, to nie jest to 'must kill'. Zapewniam was, ze sporo osob mnie nie lubi/nienawidzi, ale jeszcze nikt mnie nie zabil, jesli chodzi o Tibie, a jesli chodzi o rl, to jeszcze wiecej osob mnie nienawidzi ^_^ i TEZ nikt mnie nie zabil, wiec cut it. Swietna taktyka - zebrac duzo ludzi i wypowiedziec open battle. ROTFL. Nie sadze, aby Tengu probowalo kiedykolwiek jeszce zabijac Niza/Anana, bo to nie sa warte wiele fragi, a bardzo 'kosztowne'. To tak jakby za hatcheta zaplacic 4k. | 
|  |