![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistyczny Immal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 103
Poziom mag.: 67
|
![]() Omg co za dziwny świat ta pacera grajom na niej jakieś niedorozwoje, jak ktoś pisze tak „to ja się wzieles " z tond" to wyjdz "z tad" i idz gdzies "indzjej" ja pi…… nie dziwie się że NIK tu nie chce grac, takim tekstem to bys 3 letniego dziecka nie wystraszył ty chyba masz max 10 latek a pisa na forum mogę ile chce jak ci się nie podoba to nie musisz tego czytać, a ty Sabulus jesteś liderem tej bandy pomyleńców jak piszesz że Na 61 poziom potrzeba 3428000 punktów doświadczenia.a Na 98 poziom potrzeba 14753700 punktów doświadczenia. Po jakiego hu.. jak chcesz się chwalić że dodawać dopiero się na uczyłeś to nie te miejsce do popisywania się , a ja już grubo ponad 1 miech nie gram jak byś nie wiedział wiedz nie zabłyszczałeś. Wiesz co Vern jak mnie przeprosisz za tego nooba to nie będę już pisał na twój temat bo widzę że tu są WIELKIE NOOBY z twojej gildi dobrze ze na Celeście nie ma takich ludzi jak na pacerze. Dawid powiedz nikosowi ze sam jest Down i ze co go to obchodzi co ja pisze o tobie niech sam popatrzy na siebie.
![]() Dawid współczucia że masz takiego brata ![]() Pozdro CELEST ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#263 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Imię: Kero Rokin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Klan Czarnej Skaly
Świat: Pacera
Poziom: 39
Skille: 68/65
Poziom mag.: 5
|
![]() y0 All Jestem Z Chorzowa i mam na Imie Oskar Znam Venra I znam Immala Gralem NA celescie 43 Elderem Ale nie pisze tego zeby sie chwalic.Na celescie Som Wielkie Nooby Daje przyklad w W mojej Sieni Mieszkal muj Best Frend Ale jak okradlem z innym kumplem immala to ten best frend sprzedal mnie za c seta i bs ...- ![]() Ps:Mam Nadzieje Ze mnie PP Przyjmie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta ja tez gralem z bratem ale juz nie gram od pewnego czasu Tibie.
Ciekawe Oskar czemu teraz tak ich polubiles..moze ze teraz grasz na Pacerze a nie na Celescie.Co to Fotobuket te 2 zdjecia to nei moje tylko kumpli z gildi jak chscesz widziec... ![]() A tu maly dowodzik ze Vern gra z bratem ![]() I co Sabulus zatkalo kakao???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten screen byl robiony z pol roku temu<wtedy jeszcze uczylem sie grac wiec moj brat czesto mi pomagal >>>>> ja piedziele......Immal jaki ty jestes NOOB:/
Brat ze mna nie gral tylko mnie uczyl bo bylem noobek i nie mialem pojecia o grze.......! Wiec immal jak nie wiesz to nie pisz bzdur... N..C THE END! |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeszcze jedno...... Immal jak nie wiesz do czego sluzy forum to z niego nie kozystaj!! Na początku tematu pisze ze tu maja znajdowac sie screenki ludzi z PP a nie prowokacje do kłutni..... Wiec jezeli masz cos do mnie to plxx mow to wszedzie tylko nie na forum bo forum sluzy całkiem do czegoś innego..... Na tym chcialem zakończyc ten temat bo to nie ma sensu....
Ludzie z PP znaja mnie z pol roku ......niektorzy dluzej....wbijalem duyzo expa przez ostatnie 2 tygodnie bo mialem poprostu ferie LOL... wiec nie rozumiem o co ten halos KONIEC ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawid ty jestes serio poj.....
Ja wiem i ty ze ten ss byl robiony dzis rano i nie udawaj Dobrze napisalesbyles nobkiem i nadal jestes!!!!!!!!!!!!!!! I skoncz udawac I jak mowisz ze ten ss byl robiony z pol roku temu to jak sadzisz czemu go nie dalem odrazuu? Prosta odpowiedz bo niemialem dopiero dzis zrobilem NOOB!!! Ostatnio edytowany przez Immal - 15-02-2006 o 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik forum
|
![]() Taa ja juz nie bawie sie w chakowanie !!.a niegram na Celescie Bo 1.Som nooby(czyli ty ). 1 ostatnie pytanko immal jak smiesz nazywac Vernow od noobów jak ty wpisales do domku 8 lvl i zapomniales wypisac poszles sPac i cie okradli . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i niepisz juz na ten temat bo wszyscy som tobom zmeczeni..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh... Oskar nie jestem noobem takim jak ty zeby okradac kumpla z rl z eq
I nie wpisalem jakiegos 9 lev tylko kumpla jak chscesz wiedziec sam nie wiesz a sie odzywasz... ![]() @Oskar 1 ostatnie pytanko immal jak smiesz nazywac Vernow od noobów Ciekawe czemu napisales Vernow czyzby nie dla tego ze sa 2 ownerzy??? Ostatnio edytowany przez Immal - 15-02-2006 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() Ej k**** Immal ty naprawde masz nierówno pod sufitem? Zaśmiecasz cały temat gildii swoimi znakomitymi postami... w dupie mam co twierdzisz o vernie i tak nikt tego nie bierze na poważnie bo z błędami które popełniasz w pisowni (byłeś już w przedszkolu czy jeszcze nie?) nie jesteś zbyt wiarygodną osobą
![]() nara |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica
Imię: Danieluss
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
|
![]() ej wy dwuch ( immal oskar13 ) wezcie ****a wy*******ac z tego forum jak nie komentujecie ssow. moze i vern dzieli konto z bratem moze nie? ale to JEGO SPRAWA!!!!!!!! i was to nie powinno interesowac. ten ss co wkleiles kogo to obchodzi kiedy on byl robiony? I NIE PISZCIE JUZ NIC BO NIKOGO TO NIE OBCHODZI CZY VERN GRA Z BRATEM CZY Z KIM MU SIE TAM PODOBA I NIE MOWCIE ZE PP TO NOOBY BO SAMI JESTESCIE 2 NOOBY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<> Balajapa <> zgadzam sie z tym ze oskar13 nie chodzi na j. polski -.- Ostatnio edytowany przez Tikiktaki - 15-02-2006 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Zoe
Profesja: Knight
Poziom: 70
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Na temat burakow sie niewypowiadam bo szkoda strzepic sobie mojego slicznego jezyczka z reszta jego poziom inteligencji <moim zdaniem> niejest zbyt wysoki zeby sie ponizac do jego poziomu ^^.
Evillek Ty nie marudz tylko daj zdjecie tego misia. Rozweseli nam atmosfere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Obiecuje jutro dam zdjecie misia z ktorym spedzilemwalentynki czekajcie... narazie nie chce opuszczac pokoju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik forum
|
![]() Po 1 nie najezdzam na Verna Muj Best Frend Zapytajcie sie go po 2 nie pisze tak jak wy czysto po polsku bo niemialem czasu popisywac sie polszczyzna po 3 Immal jak takis paker To cho solo Z 1 gim Bo najezdzanie na Dawida i nikosa to mnie denerwuje ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik forum
|
![]() Pokaz mi q..a gdzie napisalem ze pp to nooby chcialbom do niej wejsc bo to najlepsza gildia na pacerze dowalacie sie domnie o ortografie a sam nie umisz czytac z tekstu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
Topic: Ciekawe ss'y ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik forum
|
![]() Niechce się kłucić bo te forum nie jest od Kłutni tylko do Czlonków PP i ich widzów. Vern GOGOGOG LVL UP !! Ale prosze was niebierzcie mnie za jakiegoś nooba ktury mówi ze pp to nooby..Aha byłbym zapomniał Screeny Dajcie Bo Temat Dawida sie już zadługo ciągnie !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica
Imię: Danieluss
Poziom: 102