Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-02-2006, 20:20   #341
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Niom mówiłem,żeby coś robić ale jak chcesz zapytaj się Yahela i Rainfangera jaka była ostatnia decyzja;]Może i straciłem wiele w oczach wielu ale wielu straciło w moich oczach też,a co do tego "fighter" to dodaj jeszcze "stupid" i wtedy zobaczysz 114 RP kontra 160 MS -,-

Xisso również dała delete;p Co powiecie na mały zakład kiedy sobie to cofną??;p

Ostatnio edytowany przez Demiphant - 07-02-2006 o 20:22.
Demiphant jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-02-2006, 20:41   #342
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Świat: Galana
Domyślny

Demi ok jestem tego samego zdania daje im czas do konca tego tygodnia i ta notka z ich accountow zniknie... Takie zagrywki dla mne opcja usunicia 100lvl moglabys ise wiazac jedynie z rozkazem laski albo uff sam nie wiem rzeczy nieprzewidzianych....
Ceapoznan jest offline  
stary 07-02-2006, 21:25   #343
Golberg
Użytkownik Forum

Golberg's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Siedlce

Imię: Gronik
Profesja: Druid
Poziom: 42
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan
Demi ok jestem tego samego zdania daje im czas do konca tego tygodnia i ta notka z ich accountow zniknie... Takie zagrywki dla mne opcja usunicia 100lvl moglabys ise wiazac jedynie z rozkazem laski albo uff sam nie wiem rzeczy nieprzewidzianych....

Ja daje max 2 tyg. Muszą conieco przemyslec moim zdaniem. A co powiecie na obstawianie kto jeszcze da delete?

Golberg jest offline  
stary 07-02-2006, 21:32   #344
Galanus
Użytkownik forum

Galanus's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Imię: Galanus
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 64
Skille: 87/67
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
jest jak jest. Van Hellsinga pamietam jak jeszcze biegal jako 50 lvl i uciekal z podwinietym ogonem przed Jejihevem Wrocilem po ponad roku i widze ze wielu gosciom odbilo na czache i to dosyc ostro. Van jest jednym z nich, a co do hunta od Corlica... Mmmm. Ode mnie tez masz hunta bo zabiles mojego kumpla a poza tym zabiles kumpla Sugusita 13 miesiecy temu i masz za to tez hunta od wszystkich kolegow Sugusita ))

hehe zwala xD

Br jednak maja fantazje
Galanus jest offline  
stary 07-02-2006, 22:57   #345
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Niom mówiłem,żeby coś robić ale jak chcesz zapytaj się Yahela i Rainfangera jaka była ostatnia decyzja;]Może i straciłem wiele w oczach wielu ale wielu straciło w moich oczach też,a co do tego "fighter" to dodaj jeszcze "stupid" i wtedy zobaczysz 114 RP kontra 160 MS -,-

Xisso również dała delete;p Co powiecie na mały zakład kiedy sobie to cofną??;p
a ciebie nie mozna?:> wiec jaka byla?
thewojtek jest offline  
stary 08-02-2006, 01:23   #346
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Ostatnią wersją jaką ustaliliśmy było zrobienie nowej gildi (czytaj Appendix),powstała ona z "rozkazu" Yahela i zaproponowaniu jakiejś ugody z PAts.Niestety 4 goodziny po tym Patrioci zaczeli nas lać-,-
Demiphant jest offline  
stary 08-02-2006, 08:40   #347
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004

Domyślny

Xisso kilka dni po banie skasuje delete, a Febb napewno nie usunie ale cofnie później .
Xulorin jest offline  
stary 09-02-2006, 02:21   #348
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Pergamin

wiecie co, ogolnie nie uzywam tego forum, bo uwazam ze jak ktos ma cos waznego do powiedzenia i zna sie na rzeczy to od tego jest tibia.com forum.

no ale znajac znajomosc polakow jezyka ang wszsytko jest jasne

no odbra do rzeczy~

ci co tu pisza ze maja hunta od corlica za nic itp, bzdury, znam go dosc dobrze i on nie huntuje za nic, to ze wam jakis noob tak powiedzial, albo ze ma napisane "friends - corlic" nei znaczy ze corlic was huntuje. ilu z was co niby maja u niego hunta napisalo do niego albo kogos z patsow zeby to wyjasnic? zaloze sie ze nikt, a robicie tylko zamieszanie i narzekacie.

szkodi~ mirzo, marzoo, marzuo itp juz sam nie pamietam wszystkich tych ich charow, kazdy z nich ma protecta od van hellsinga. masz zamiar huntowac? super, ale uwierze jak zobacze.

galanus~ to ze van~ to venezuela i do tego noob to swoja droga, ale to ze cie nie ubil o niczym nie swiadczy, bo palek nie jest w stanie zadawac duzych obrazen, majac uhy zawsze sie ucieknie. w walce pvp tylko sorc z duza przewaga levela 1 vs 1 jest niebezpieczny ze wzgledu na to ze moze zaszkoczyc przeciwniaka ue + sd combo.

apropo wojny: demi to ze np 3vs 3 nie walcza to o niczym nie swiadczy, slyszales kiedys o mass logu? dzis np w venore dp byl icarus, rain i paru innych, ogolnie 5 was na 3 patswo z mojego vipa, i co i nic? po czym po jakis 10 min bylo juz prawie caly sklad patsow - to sie nazywa komunikacja, telefon, msn itp, to ze nie ma ich on line albo daja loga nie znaczy ze nie ma ich w tibii i nie patrza. jestem ogolnie wrogiem patsow mimo ze mam tam pare znajomych, a grudging to najwiekszy zart wszechczasow, a jakbyscie wiedziele jakie ona ma mniemanie to osbie to byscie spadli z krzeselek ;D

asslicerstwa to w sumie nie bede chyba komentowal bo nie musze. pelno tego niestety, ale smiejcie sie z br, smiejcie, prawda jest taka ze w nooberstwie to polakow niewielu przewyzsza. sad to be true

ahh i jeszcze prosta sprawa: respect to be respected, stare powiedzenie, wieskzosc z was co tu pisze nie raz miala chamskie zagrywk itp, nie macie dobbrej reputacji i w ogole, dlatego spotyka was to co was spotyka. nie jeden z was z wladza patsow robilby tak samo albo co niektorzy jeszcze gorzej. da sie tego uniknac, przyklad? Catrishia, Tharrin, PN - jako gildia - to tyle jesli chodzi o polakow chyba, jeszcze czesciowo CoO, grajcie fair a bedzie wam sie gralo latwiej, a czasem trzeba poprostu zagryzc zeby i isc dalej.

PS: wpadne moze jutro zobacze czy sa jakies reply
stary 09-02-2006, 22:12   #349
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom mag.: 53
Domyślny

Raa odbanowany xD
pats troche uspokoili sie z pa....
thewojtek jest offline  
stary 11-02-2006, 20:35   #350
Raziel kosiaz
Użytkownik Forum

Raziel kosiaz's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie

Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Raziel kosiaz ma numer GG 2285691
Domyślny

Cześć ALL!

Ehh... Mam male pytanko odnośnie Anni , podobno jak sie weżnie tego miśka to można z nim wypelnić qesta to prawda ? Jak tak jaka jest wygroda
A tak wogule to bym bral SoV's
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1521891
Raziel kosiaz jest offline  
stary 11-02-2006, 23:13   #351
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Świat: Askara
Domyślny

@pawlon

mowisz Catrishia i Tharrin, tak? Myslisz ze jezeli na Galanie ownowalby Jejihev i jego BM ciagle jeszcze by tu grali? Zreszta Kuba juz z reszta ponad rok temu wchodzil w tylek Corentiros w wygrywaniu wojny przeciwko Patriots.... Udalo mu sie po czym 90% polskich hlvli opuscilo galane... Nie powiesz mi ze nie - wrocili jak Jejiheva juz nie bylo a Patriots walczylo z BM.... Wiec nie mow bo to co sie stalo to poprostu dobry przypadek.. Bardzo wielki fart i tyle.
szkodi jest offline  
stary 13-02-2006, 10:54   #352
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

@Szkodi
Po pierwsze widze ze jezyk ci sie wyostrzyl strasznie.
Po drugie nikomu w tylek nie wlazilem, dolączylem poprostu do jednej strony na wojnie.
Po trzecie po tej wojnie Core vs Patriots polacy wlasnie zostali na galanie a twoji koledzy z gildi poszli na nebule...
Po czwarte nie chodzi tutaj o to kto z kim trzymal i dlaczego teraz ma jak ma tylko o to, ze np. ja okazuje szacunek innym graczą od zawsze, pamietam jak nawet na wymienionej wyzej wojnie, polacy bluzgai sie z patriots, a domnie przybiegal Konda, Oen i paru jeszcze i gadalismy normalnie bo bylismy znajomymi i tylko walczylismy po przeciwnych stronach. Konsekwencje zreszta rozne byle bo tych wojen bylo troche na Galanie. Podsumowujac to chodzi o to ze gram w spokoju bo mam szacunek do wszystkich graczy i do Patrits i do App~ i do calej reszty i dzieki temu oni odnosza sie z szacunkem do mnie...

P.S. Zacznij wkoncu grac Pozdrawiam Łobuzie
stary 13-02-2006, 17:41   #353
Heito
Guest

Domyślny

Szkodi sprzedaje postac na allegro oto dowód:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86622396
niech ktoś zareportuje do GM'a

stary 14-02-2006, 02:56   #354
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Dumny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
@pawlon

mowisz Catrishia i Tharrin, tak? Myslisz ze jezeli na Galanie ownowalby Jejihev i jego BM ciagle jeszcze by tu grali? Zreszta Kuba juz z reszta ponad rok temu wchodzil w tylek Corentiros w wygrywaniu wojny przeciwko Patriots.... Udalo mu sie po czym 90% polskich hlvli opuscilo galane... Nie powiesz mi ze nie - wrocili jak Jejiheva juz nie bylo a Patriots walczylo z BM.... Wiec nie mow bo to co sie stalo to poprostu dobry przypadek.. Bardzo wielki fart i tyle.
wiesz o ile mi wiadomo Tharrin i Catrishia grali za czasow Jejiheva i calkiem niezle im sie zylo...a a propo ass likcerstwa chyba ciekzo by bylo nazwac np Tharrina ass lickerem... za to ty ostanio sie swietnie na taka pozycje nadajesz :/

przeczytaj moj post again: respect to be respected.
stary 14-02-2006, 14:27   #355
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Świat: Askara
Domyślny

nie pisze ze tharrin jest asslickerem imho to czlowiek z jednym z lepszych opinii na galanie. zreszta cat tez

stare czasy jednak lepiej pogrzebac.

co do aukcji to sie posmialem nie dosc ze fake nicka to mam za wysokie skille i za maly domek nie mowie juz nic o eqbo zostalo spisane to co lezy w domku ktore ma 42 kratki a nie 26 ;] w sumie dobry pomysl za zepsucie komus opinii
szkodi jest offline  
stary 14-02-2006, 22:10   #356
galana-cash
Guest

Domyślny

<cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenz ura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura>< cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzu ra><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><c enzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzur a><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><ce nzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura ><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cen zura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura> <cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenz ura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura>< cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzu ra><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><c enzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzur a><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><ce nzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura ><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cen zura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura> <cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenz ura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura>< cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzu ra><cenzura>

Ostatnio edytowany przez galana-cash - 14-02-2006 o 22:40.

stary 15-02-2006, 21:01   #357
Legendary Soul
Użytkownik Forum

Legendary Soul's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Poziom: 52
Poziom mag.: 49
Pytanie ...

Dawno nie gadalam z demim. więc czy ktoś by mi mógł powiedzieć, dlaczego go takl dlugo nie ma ... nie będzie grał?? ... mam nadzieje że ma chwilowe problemy z netem. Co się z nim dzieje. Prosze o odp.

Ostatnio edytowany przez Legendary Soul - 15-02-2006 o 21:04.
Legendary Soul jest offline  
stary 16-02-2006, 09:37   #358
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004

Domyślny

Miał virusa i stracił acc i pass oraz rec-keya które miał zapisane w pliku >.<
Tzn. acc pewno zna na pamięć ale hasło zapomniał , już wysłał maila po nowego reca .
Xulorin jest offline  
stary 16-02-2006, 12:35   #359
Diders
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 02 2005

Stan: Na emeryturze
Poziom: 3
Domyślny Kunkers'Thor

Zaczołem sobie grać na Galanie bo chciałem pograć z dobrym kolegą.

Nigdy nie spotkałem się z taką mentalnością "Polaków" na żadnym ze światów, a przez 4 lata już troche się nagrałem...

Przykra rzeczywistość...

Kto z was (chodzi mi np. o Catrishie i innych dobrych graczy) będzie szedł na nowe światy (jak powstaną...) w wakacje? Ta gildia co powstanie na nowym będzie wystarczyła nam do opanowania serwa, jednak wolał bym zbierać lojalnych graczy... Jak chcecie to piszcze do mnie na Tibi "Kunkers on Galana"

Potępienie dla zdrajców...
Diders jest offline  
stary 16-02-2006, 12:52   #360
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diders
Kto z was (chodzi mi np. o Catrishie i innych dobrych graczy) będzie szedł na nowe światy (jak powstaną...) w wakacje?
Narazie sie nigdzie nie wybieram, bo dobrze mi sie ga na galanie. W wakacje kto wie moze z nudow cos sie sprobuje, ale raczej watpie bo juz nie mam takiego zapalu do tej gry jak kiedys, teraz bardziej gram dla zabawy w wolnych chwilach, niz pg. Mam inne ciekawsze sprawy Jak zwykle czas pokarze

Ostatnio edytowany przez Catrishia - 16-02-2006 o 12:54.
Catrishia jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania