![]() |
#261 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#262 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
|
![]() buahahahha
ps markiz umiesz juz wklejac? ja nie to pisz do nauczyciela on ci wyjasni ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() royal tripa chyba pobil rekord
![]() kolo 100 dedow w 1 dzien ![]() ma za swoje grzechy ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @ UP 100 to moze nie, ale duuuuzzzoo ![]() ![]() Jednak moglo byc ze 100 ![]() ![]()
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 17-02-2006 o 15:49. |
|
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ey Silverman, sluchaj a moze z MoonChildern zrobisz polska gildie? Bo jak narazie 95% to polacy i prawie kazdy 30 lev+, jestes na dobrej drodze zrobienia najlepszej polskiej gildi na Silverce
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Widze, że sytuacja się nieco uspokoiła
![]() ![]() ![]() ![]()
#268 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Mojim zdaniem teraz jest juz taka sytuacja pozwalacjaca stworzyc taka gildie. Z moonchildern stworzyc polska gildie, gdzie bedzie rekrutacja np 25+ albo jak wolisz 30+, stop noobom, thieferom, hakerom itd... Tylko trzrba to oglosic tu na forum zeby zarowno Moradin, rekin kilver czy Lady Dram doi niej przeszli, a nie 8 levelki kore z maina wyszli, ja zrobie tylko skille i sam exp wiec 30 level nie zajmie duzo czasu (Wiecej skille). Jak mozesz porozmawiaj z silvermanem... |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() możecie także dać jakieś ograniczenie w skillach, lub też zrobić wyjątek, dla nieco niższych lvl'i ale posiadających całkiem niezłe skill'e, gdyż dla nich wyrobienie lvl'u trudnością nie powinno być
![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze, że sytuacja się nieco uspokoiła
![]() ![]() ![]() ![]() sorki za double post xD problemy z netem.... wiecie jak to jest ![]()
podpisik sponsoruje narodowy fundusz zdrowia... zyczymy milego dnia Ostatnio edytowany przez Michałeq - 17-02-2006 o 17:04. |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
|
![]() j abym proponowal od 25 lvl bo kurde brakuje mi tych rozmow na guild chacie
![]() ech moze kiedys sie doczekam
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
|
![]() Zauwazylem ze nie wszyscy wiedza a wiec:
Oglaszam ze glidia Moonchildren jest CALKOWICIE polska glidia zrzeszajaca ludzi od 30 levelu, skilli 70 a w przypadku postaci magicznych trzeba miec takze 35 mlevel to tyle. Przy okazji kazdy chetny na of qest (lev 40+) niech pisze do mnie bo kompletuje sklad... jeszcze nie mam 40 levelu ale w najblizszym czasie bede mial ;p. Cya |
![]() |
![]() |
#273 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
Ja moge isc ale musze 40 lvl nabic ;p postaram sie jak najszybciej
![]() |
#275 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() I ma mniejszy lev, a tak wogule to chyba nikt nie sprawdzi 35 mlev bo na liscie chyba jest od 36 czy 37 ale to tak zbaczajac od tematu ![]() Ja bym poszedl na OF quest, ale mam 27 lev (zaraz 28 ![]() Jak nadal pisze szukam ekipy na Voca i Draconie ![]() Pozdro dla all ![]()
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
|
![]() hello
![]() jop nom co do skili ja proponuje 1 mlvl to 2 lvl w dol ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no az tak nie bo knight z 15 lec ze skilami 70/70 bylby w naszej(waszej
![]() Ja proponuje isc na Hunta jakiesgos wkoncu bo tak piszemy i piszemy :>
#278 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe, my tu gadamy o gildii, która jest cienka, dopuki nikt dobry do niej nie dojdzie
![]() ![]() ![]()
#279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
|
![]() Wogóle ostatnio nachodzą mnie refleksje na temat Silvery... Stoje sobie dziś w depo w kazordon i nagle 79 master mówi mi ze mam hunta bo jestem umieszczony w commentach osoby która jest przez niego huntowana... Przez póltorej godziny nie mogłem wyjść z depo...Mam już tego serdecznie dosyć ,jakis piepszony brazol kaze mi placic 10k ??? Kiedy powiem że nigdy mu nie zapłace ... co widze?
17:54 Artzenho: kilver hunted Więc...Jaka jest polska siła na silverze??? Żadna!! Jak tylko sie zachce jakiemus zenho zacząć huntować wasze dzieci księzyca (moonchildren) to gildia rozleci sie bardzo szybko ... Ostatnio edytowany przez Kilver - 17-02-2006 o 22:03. |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
|
![]() A... I chciałem poruszyć jeszcze jedną kwestię . A mianowicie czy zauważyliście co sie dzieje gdy ktos zaczyna dość szybko expic??? Looknijcie w dedy takiej osoby . Jako przykład podam gościa o nicku Steellth.Co prawda dla mnie jest frajerem ale wskoczyl z levela 40 na 50 w jakieś 3-4 dni.I co teraz? Sami sprawdzcie.
|
![]() |