Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Pokaż wyniki sondy: Kto Twoim zdaniem wygra wojne? Lub kogo byś chciał zeby wygrał?
Tengu 32 29.09%
Fire 51 46.36%
Rybka mnie to kto wygra 27 24.55%
Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-02-2006, 15:18   #401
Naharth
Użytkownik Forum

Naharth's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Narcyzland

Poziom: 1
Domyślny

Klaymos/spec4rever - chyba stracilem ochote na jakiekolwiek dyskusje z szympansem. Wiec zupelnie nie wiazac tych dwoch spraw nie napisze do Ciebie juz ani slowa, jesli nie potrafisz zachowac kultury. Aczkolwiek dziwi mnie, ze potrafiles sie zarejstrowac na tibia.com o_O

Co do grozby 3 panow, to 'bring it' nie bede sie bal, bo takich maluczkich 'dzieciaczkuff' nie nalezy sie bac.

Co do czystek, to slyszalem jak np. pan(i) Tirensa umarl(a). Wybacz, ale ten nick jest cholern^e zenski, nie moge sie pozbyc takiego wrazenia Byla to dosc spora satyra. Takze slyszalem, ze ani Klaymos Elon ani Tirensa NIGDY nawet nie usilowali sobie pzlocka zarobic. 'they didn't even puff'. Potwierdza to moje teorie. :>

Oczernianie sie obu stron jest naprawde zrozumiale. Ale niech nikt nie zapomina, ze obie strony najczesciej sa sobie warte. Aczkolwiek zaznacze, ze nie lubie Fire z wielu powodow. Choc zawsze szanowalem czlonkow Fire. Teraz juz nie wszystkich, bo niektorzy nie zasluguja.

Ja gralem od samego poczatku/gram i zapewniam, ze wiem wiele. Nizahe ZAWSZE byl najwiekszym PA, bo zawsze mial wladze najwieksza. Ahazin/Ehazin to tez niezle ziolka byly zawsze. No ale oczywiscie Cosanostra tez. Pamietam, jak kiedys bil kogos, bo mial taki sam outfit jak on. Doh, po raz kolejny, jakby ktos nie 'umiec czytac', 'obie strony prawdopodobnie sa siebie warte'.

Czystki? Pa'owanie, zabijanie kolegow? Chociazby grozby Tirensy/spec4revera pod moim adresem. Lmao. Dlatego, ze nie potrafia rozmawiac.

Zasturion - mam nadzieje, ze wybrales zla strone do assl^ckowan^a.
Naharth jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-02-2006, 15:25   #402
Gothican
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
Gothican ma numer GG 8498037 Gothican ma login Tlenu onil100@tlen.pl
Domyślny

@Naharth
o co Ci chodzi w ostatniej czesci twego postu? >.<
stary 17-02-2006, 15:49   #403
Tirensa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Kraków

Imię: Tirensa
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fire
Poziom: 65
Skille: 21/26
Poziom mag.: 52
Domyślny

Co do bania się to tylko sie loggnijA dalej podobno nie robie sobie pz locka no więc dam taki najświeższy bo dziś nikogo nie zabiłem jeszcze:
Coriuz:Feb 16 2006, 12:47:43 CET Killed at Level 22 by Tirensa <--Bo mnie obraziłWczoraj jeszcze polowałem na Master of lags ale cały czas była w pz. Miło mi będzie ci udowodnić że skull się nie boje.

Ostatnio edytowany przez Tirensa - 17-02-2006 o 15:51.
Tirensa jest offline  
stary 17-02-2006, 20:20   #404
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tirensa
Co do bania się to tylko sie loggnijA dalej podobno nie robie sobie pz locka no więc dam taki najświeższy bo dziś nikogo nie zabiłem jeszcze:
Coriuz:Feb 16 2006, 12:47:43 CET Killed at Level 22 by Tirensa <--Bo mnie obraziłWczoraj jeszcze polowałem na Master of lags ale cały czas była w pz. Miło mi będzie ci udowodnić że skull się nie boje.
To Ty Ostry Kozak Jestes 22 Lvl zabiles ulala ..... jak jeszcze powiesz ze to byl sorc i stal na afku to wogle kozak jestes ^^ dawaj zabij jaki 60+ za to ze cie wyzwal cfaniaku, by nizahe cie wyzywal to bys nawet mordy nie otwrzyl co dopiero bic kozaku ... zal mi cie bo masz mozg 5 latka >.<
stary 17-02-2006, 21:47   #405
Zaklety
Użytkownik forum

Lokacja: Piła

Poziom: 43
Skille: 75/55
Poziom mag.: 14
Zaklety ma numer GG 9585724
Domyślny

Chłopaki po co ta agresja Jak chcecie to umowcie sie na jakas ustawke a nie bluznicie na forum
Zaklety jest offline  
stary 17-02-2006, 22:14   #406
Tirensa
Użytkownik Forum

Lokacja: Kraków

Imię: Tirensa
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fire
Poziom: 65
Skille: 21/26
Poziom mag.: 52
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aonik
To Ty Ostry Kozak Jestes 22 Lvl zabiles ulala ..... jak jeszcze powiesz ze to byl sorc i stal na afku to wogle kozak jestes ^^ dawaj zabij jaki 60+ za to ze cie wyzwal cfaniaku, by nizahe cie wyzywal to bys nawet mordy nie otwrzyl co dopiero bic kozaku ... zal mi cie bo masz mozg 5 latka >.<
Nie wiesz o co chodzi to się nie udzielaj!Ale wyjaśnie ci jemu chodziło o to że boje sobie pz locka zrobić więc pokazałem mu fraga z wczoraj...A nizahe nie ubije bo go lubie(zresztą wątpie żebym miał szanse ale bóg wie xD)ale za niedługo udowodnie ci że 60+ zabijam też jak tylko dostane invita i bedzie next bitwa.

Ostatnio edytowany przez Tirensa - 17-02-2006 o 22:18.
Tirensa jest offline  
stary 18-02-2006, 10:10   #407
IceMaster :)
Użytkownik Forum

IceMaster :)'s Avatar

Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
IceMaster :) ma numer GG 3963313 Send a message via Skype™ to IceMaster :)
Domyślny

@ Tirensa

Chcesz inva? :>
Odpowiedz w grze
do Ice Sluga
(załatwiłem inva jush chyba 3 czy 4 kolesiom )

Szukanie naprawdę nie boli ;-)
Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^

18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8?
18:19 Frelynx Knight [50]: wait
18:19 Shoot Draco [20]: fast plix
IceMaster :) jest offline  
stary 18-02-2006, 12:20   #408
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie wiesz o co chodzi to się nie udzielaj!Ale wyjaśnie ci jemu chodziło o to że boje sobie pz locka zrobić więc pokazałem mu fraga z wczoraj...A nizahe nie ubije bo go lubie(zresztą wątpie żebym miał szanse ale bóg wie xD)ale za niedługo udowodnie ci że 60+ zabijam też jak tylko dostane invita i bedzie next bitwa.
ta ta zna sie takich jak ty 30 lvlem bym cie pewnie wdeptal w podloge ale dobra niech ci bedzie ty zabijasz 60 lvle - Gz, masz sie czym szczycic!! zycze ci powodzenia w tej zasranej gildii, pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize moze mu od razu pale strachac ^^ bedzie wniebowziety
stary 18-02-2006, 13:28   #409
Zuno Ryder
Użytkownik Forum

Zuno Ryder's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: o/ Avantasia
Świat: Xerena
Poziom mag.: 45
Zuno Ryder ma numer GG 7215823
Domyślny @Vaikor

Chciałbym się dowiedzieć dlaczego Vaikor dostał bana? Za mówienie prawdy o lizustwie Klaymosa i Trepika wobec fire? :>
stary 18-02-2006, 14:36   #410
Gothican
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zuno Ryder
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego Vaikor dostał bana? Za mówienie prawdy o lizustwie Klaymosa i Trepika wobec fire? :>
dostal bana za to ze nie potrafil sie pohamowac zaczal insultowac wszytskich ktorzy mowili cos o Tenq pisal niepotrzebne posty
stary 18-02-2006, 15:33   #411
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
za to ze pisal post pod postem ...
stary 18-02-2006, 15:50   #412
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Dostał najpierw same upomnienia za to, że pisał cały czas posty pod sobą. Napisałem mu żeby zaczął je edytować. Jednak dalej to samo, do tego pod koniec jeszcze doszło wyzywanie innego użytkownika.
A Ty mi znajdź gdzie się podlizywałem Fire. ;]

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  
stary 18-02-2006, 16:35   #413
Kozoida
Guest

Cool

Nom ja też jestem ciekaw jak wiekszosc jak to sie zakonczy. Ale wydaje mi sie ze Fire wygra ale obecnie nie jestem po niczyjej stronie i jak sie stanie tak bedzie dobrze

stary 18-02-2006, 17:22   #414
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
ta ta zna sie takich jak ty 30 lvlem bym cie pewnie wdeptal w podloge ale dobra niech ci bedzie ty zabijasz 60 lvle - Gz, masz sie czym szczycic!! zycze ci powodzenia w tej zasranej gildii, pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize moze mu od razu pale strachac ^^ bedzie wniebowziety
zycze ci powodzenia w tej zasranej gildii, pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize moze mu od razu pale strachac ^^ bedzie wniebowziety
Glodnemu chleb na mysli?

stary 18-02-2006, 17:43   #415
Gothican
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spec4rever
zycze ci powodzenia w tej zasranej gildii, pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize moze mu od razu pale strachac ^^ bedzie wniebowziety
Glodnemu chleb na mysli?
Loool
rotfl hahaha
ale mu pojechales =p
stary 18-02-2006, 17:47   #416
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spec4rever
Glodnemu chleb na mysli?
Widze tesh bronisz Nizahe... to ci slawy nie dostarczy... jak kto woli skoro lubisz tesh mu lizac tyleczek to prosze cie bardzo... a co do chleba ja takowy mam prznajmniej w domu ... nie jak nie Ty...
stary 18-02-2006, 19:28   #417
Vaikor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Sochaczew

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 102
Poziom mag.: 19
Domyślny

Wróciłem

Wpisałem frag na Xanial Melu, mam nadzieje że wkrótce będzie więcej, obojętne czy ze strony Fire czy Tengu
Vaikor jest offline  
stary 18-02-2006, 20:04   #418
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaikor
Wróciłem

Wpisałem frag na Xanial Melu, mam nadzieje że wkrótce będzie więcej, obojętne czy ze strony Fire czy Tengu

Wole zeby to ci z Fire padali Pozdro Vaikor Powodzenia w wojnie

HAIL TENGU
stary 18-02-2006, 21:02   #419
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Profesja: Elite Knight
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Fire sie Zbiera i potrafi szczyscic kazde miasto wiec mi nie *******, wiem co potrafi nizahe bo gram od pierwszego dnia serva... Jush wole Tengu nish zasrane Fire i tego pedala Nizahe ...

dokladnie xd nikt nie wie o tym servie tak duzo jak my xD wszyscy co tu grali od paczatku wiedza co roobi nizahe i jego podwladni, ktorzy tworza fire

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frolik
ktos kiedys powiedzial ze w wojnie wszystkie chwyty dozwolone...oszustwo ze strony cosy~ hmm moze i nie ma honoru ale czego sie nie robi aby wygrac wojne... Fire nie jest takie swiete...
btw Volltio tez atakowal moich kumpli...wiec nie ma co sie zalic...
zgadzam sie z kolega up

Huh, a co zrobil nizahe z jimbobem??;o albo co zrobili kumple Nizahe (jego podwladni) ktorzy byly w avis i chcieli wojne wygrac?? schakowali najlepszego na tym servie, POLAKA!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gothican
omfg grales od poacztaku a teraz juz nie grasz z tego co mowisz
skoro teraz nie grasz to nie wiesz co sie dzieje!
lazi Tengu zabija kazdego kto mowi do Fire "hi" -.-
to sa dopiero PA -.-

Wszyscy Noramalni co grali tutaj odeszli po wojnie avis vs nemesis i sunblade.. uwierz mi.. Ci co tu zostali albo nie maja czasu na granie w tibie zeby zmieniac serva (tak jak ja), albo maja protka u fire..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salzar Exonios Salvator
Tenegu tez ma PAerów i to wile. Najlepjej dla morgany bedzie jak obie gildie sie zrookuja moze w tedy zapanuje spokuj na tym swiecie. ;p
dokladnie xD najlepiej zrookowac cale fire, i 1/4 tengu..xD zrookowac tych co zniszczyli serva podczas wojny avis vs nemesis..

Cytuj:
haha, you rox menz

Cytuj:

poczekaj az sie wojna skonczy xd zobaczymy jak sie rozwinie wasza "przyjazn' z nizahe xd jak to ujal Aonik "pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize"..xd

btw, jak chcesz pokazac ze jestes dobry ubil mnie xd czekam xd

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IceMaster :)
@ Tirensa

Chcesz inva? :>
Odpowiedz w grze
do Ice Sluga
(załatwiłem inva jush chyba 3 czy 4 kolesiom )
JA CHCEM INVA BLZ
11:34 Osamek: i kto tu noob jest?
11:34 Ogothoss: GETUR
janou jest offline  
stary 18-02-2006, 21:08   #420
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janou
dokladnie xd nikt nie wie o tym servie tak duzo jak my xD wszyscy co tu grali od paczatku wiedza co roobi nizahe i jego podwladni, ktorzy tworza fire

Huh, a co zrobil nizahe z jimbobem??;o albo co zrobili kumple Nizahe (jego podwladni) ktorzy byly w avis i chcieli wojne wygrac?? schakowali najlepszego na tym servie, POLAKA!

Wszyscy Noramalni co grali tutaj odeszli po wojnie avis vs nemesis i sunblade.. uwierz mi.. Ci co tu zostali albo nie maja czasu na granie w tibie zeby zmieniac serva (tak jak ja), albo maja protka u fire..

dokladnie xD najlepiej zrookowac cale fire, i 1/4 tengu..xD zrookowac tych co zniszczyli serva podczas wojny avis vs nemesis..

haha, you rox menz

poczekaj az sie wojna skonczy xd zobaczymy jak sie rozwinie wasza "przyjazn' z nizahe xd jak to ujal Aonik "pamietaj nizahe lubi jak sie mu dupe lize"..xd

btw, jak chcesz pokazac ze jestes dobry ubil mnie xd czekam xd

JA CHCEM INVA BLZ
Ty Ziomus Roxior, Majne Bro tibia blz :*:*

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania