|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Imię: Lupi Thor
Profesja: Sorcerer
Świat: Valoria
Poziom: 40
Poziom mag.: 42
|
![]() Mam małe pytanie.
Mam zaraz 25lvl sorkiem ![]() ![]() Z góry dzięki!!!! Pozdro!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
|
![]() eh oto chodzi że dobrych respów draggy na terenach FACC niema
jest 1 kolo kazz(wlaściwie 2 ale 1 w jaskini)ale zanim tam sie drag zrespi to wiencej expa na szczurach ubijesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
|
![]() Mam zaraz 25lvl sorkiem
![]() ![]() Po 1. respów dragów dla facc'ów jest mało. Jeden koło Kazz, i kilka w okolicach Thais, ale resp jest tak wolny, że lepiej nawet nie zaczynać. Po 2. (co chyba najważniejsze) z DS'ami to sobie na 25 levelu nie pośmigasz bo niby skąd weźmiesz tyle many żeby je przyzwać? He? ![]() Ostatnio edytowany przez Radzim - 20-02-2006 o 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Z tego co wiem, bardzo szybki , pojedyńczy resp draga, jest tuż przy mintwalin koło devil helm questa, resp bodajrze co 3 minutki, tylko jest bramka 30 lvl :/. Z pozostałych, to oczywiscie d lair koło Veno, tylko trzeba wiedzieć gdzie chodzić
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Amera
![]() |
![]() No dobry resp to chyba kolo mintwalin i napewno kolo Venore ale jak ty tma biegac nie moozesz bo padniesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
![]() |
![]() Up. Hmmm wczujcie sie czasem w tego co pisze posty. Jesli ktos pisze ze chce expic na nich, to nie znaczy ze chce bic pojedyncze dragi z respem 10-minutowym.
Post. W zaleznosci od tego czy masz pacca polecalbym tak: w dragon landzie na powierzchni sie nie oplaca (2 dragi i za wolny resp), jednak moglbys sprobowac expic, pod wiza z dl`em. Sa tam zdajsie 3 albo 4 dragi ktore ttak akurat da sie lac spokojnie stojac przy zejsciu na dolnego dl`a. Jesli jednak masz pacca, to polecam miejsce na edronie w dragon lairze (przy f axe quescie) tam na poczatek trzeba miec kilka sd, gdyz trzeba ubic ze 2 dragi w malych pomieszczenaich, jednak pozniej jets to raj dla kazdego. Gdzie sie nie przejdzie tam chodza dragi. Expia tam 100+ levele. Mozna tez jakby co zwiac do dziury, wiec nie bedzie problemu z przerzucajacym sie dragiem. Sam tam expilem swoim druidem i exp to okolo 40k na h jak sie wali z hmmow dodatkowo, jesli nie to spokojnie 25k da sie wyciagnac. Co do leczenia ds`ow uzywaj ihow. To sa weedlug mnie jedyne sensowne miejsca, pasujaca do twojego opisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() ee czy ktos mowil ze kolo thais jest wolny resp :|? lol dziwne ze jakos ja expilem i na resp nic nie mowilem -.-" dla facc jest duzo respow dragow (nawet w elf fortecy) ale do ciebie nie ma xDDD
![]()
![]() |
#8 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W angielskojęzycznej części tego forum jest temat o smokach - gdzie je można spotkać i jak duży jest tam resp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Metos De'Flite
Profesja: Knight
Gildia: Brotherhood of Fenix
Świat: Titania
Poziom: 50
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Jest ten spawnik koło kazo ale jak już pisano drag respi tam sie długo i nieregularnie a w dodatku jest często blokowany przez noob'ków którzy nawet nie wiedzą co im grozi i przeszukują imitacje ludzkich trupów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 61
Skille: 24/29
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() No i pierwsze pytanie to czy można nazwać polowanie na pojedyncze dragi expieniem?
Jeśli chcesz napstrykać expa (expić) to polecam HellGate - wand + summony + HMM i rządzisz - no i exp leci spoko. |
![]() |
![]() |