Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-02-2006, 21:59   #361
Tarnos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów

Domyślny

i dupa koniec z tibia dzisiaj mnie hacneli -.- Esqarial Fry zegna galane i thx catrisha za pomoc ze mnie jeszcze bardziej nie zjechali moze kiedys wroce cya all

Tarnos jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-02-2006, 23:51   #362
Lindlay
Zbanowany

Lindlay's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto

Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 117
Domyślny

omg ;D gralem na galanie bylem z catrisiha itp w gildi, pamietam jak przyszedlem do ab postawic monka corlicowi (on byl23 lvl ja kolo 35) i poszedl po raty bez eq i padl na kicku na ratach mwhahhaha pamietasz corliczku ? castillian tutaj btw.;p
Lindlay jest offline  
stary 17-02-2006, 16:48   #363
Falco de'Ath
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diders
a gildia co powstanie na nowym będzie wystarczyła nam do opanowania serwa
Wy to zawsze tylko ****a o jednym!
Falco de'Ath jest offline  
stary 17-02-2006, 17:08   #364
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lindlay
omg ;D gralem na galanie bylem z catrisiha itp w gildi, pamietam jak przyszedlem do ab postawic monka corlicowi (on byl23 lvl ja kolo 35) i poszedl po raty bez eq i padl na kicku na ratach mwhahhaha pamietasz corliczku ? castillian tutaj btw.;p
Witamy pana Dawno zem z toba nie gadal... co tam slychac? Mowisz ze dorobiles sie 100+ na innym swiecie? Ladnie, ladnie... Pozdro.
stary 18-02-2006, 12:27   #365
Druid from Galana
Użytkownik forum

Druid from Galana's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Świat: Galana
Poziom: 37
Poziom mag.: 48
Wyślij wiadomość przez ICQ do Druid from Galana Druid from Galana ma numer GG 4703208
Strzałka

Ano "Wojna" dobiegła końca. Galana staje się coraz gorsza. Ludzi co chwile wyłapują hunty u Pats z byle jakiego powodu. Wczoraj zginął mój ziomek(Baldus~) za to, że jedynie pomagał zabić kolesia, który zabił jego kumpla(Blood~). Wpadli Pats, "hunted, hunted, pay, pay itd." no i go za*****. Mam szacunek do byłych members Appendix jak i do Patrotów mimo, że za nimi nie przepadam lecz nie podoba mi się to co teraz robią. Leją wszsytkich z najbardziej błahych powodów. Wymuszają kase od każdego. Wydaje mi się , że nie tak powino wyglądać "Żądzenie" na Galanie. Może gadam głupoty ale takie jest moje zdanie. Kiedyś było inaczej. Nie lali każdego, nie wymuszali kasy od ludzi, którzy jej nie mają. Mimo tego mam szacunek do ludzi na tym serwie.
Druid from Galana jest offline  
stary 18-02-2006, 12:44   #366
Nimuro
Użytkownik Forum

Nimuro's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004

Domyślny

Wczoraj chciałem iść poexpić zchodze na scaraby a tam Styp i jego noob kumpel Thius i nagle bez żadnego powodu zaczynają mnie bić i odrazu bylo pay armor pay bohs etc.Nie wiem jakim cudem przeżyłem ale Styp to jest nubek 100+ rp nie umie zabic 40 knighta? <rotfl>
Wiem że pewnie nikogo to nie obchodzi ale kończe z Galaną póki jest tam takie PA nie ma sensu grać i płacić za nic.
Nimuro jest offline  
stary 18-02-2006, 16:43   #367
Barzyk de'Costa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
Barzyk de'Costa ma numer GG 1848019
Domyślny

O jenyy, niegrałem od 2 tygodni i tyle się zmieniło? Bida...

...ale napewno nie skończę gry, bo jeśli wszyscy bedą uciekać to Galana nadal taka będzie.

Ostatnio edytowany przez Barzyk de'Costa - 18-02-2006 o 16:45.
Barzyk de'Costa jest offline  
stary 19-02-2006, 03:49   #368
rads0n
Użytkownik Forum

rads0n's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur

Profesja: Sorcerer
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
Żarówka LoL

Galana była najbardziej chaotycznym serverem... ale to co tera sie tam dzieje to letka przesada. Choćby spojżeć na darc catedral wczoraj łaziło tam 10 PK... Jutro bedzie wojna w thais ktora organizuje moj kumpel ( ludzie dobrani losowo ) Galana prezentuje wizerunek jak państwo komunistyczne w cięzkich czasach. Nie mozna podskoczyć patrriota bo bedzie z toba koniec z reszta mozesz robic co chcez... no wiec za to kocham ten serv xD
stary 19-02-2006, 18:54   #369
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Muj Friend Aktualnie 25 druid skilował sobie fist fighting w Thais na farmie kiedy niejaki Faah 20+ pally zaczyna pekować , zablokował wejscie, ubil kolege
potem qmpel go goni pod Venore złapał i atk on woła "help me" Wpada Yahel kilka ciosów i prawie hunt , potem uh i dopiero rozmowa Yahela z innymi którym powiedzial kolega uratowała go od kolejnego hunta za nic wiec szwedzi też nie są święci
Pawio jest offline  
stary 20-02-2006, 09:44   #370
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź

Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

hehe esqarial nie ty 1 masz hacka zaczalem nowym charem jak cot to sie karola albo kokosa o nick zapytaj
Komandos Strong jest offline  
stary 22-02-2006, 15:26   #371
Bauerek
Użytkownik Forum

Bauerek's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Oves
Świat: Saphira
Poziom: 8
Skille: xx/xx
Domyślny

Hmm mam pytanie co da patkom wybicie wszystkich i opanowanie serwera???
Dla mnie to jest naprawde chore -.-. Szczerze mówiąc gówno im to da bo jak wszyscy odejda zaczną sie nawzajem zabijać z nudów niemowiąc o tym ze wiekszość z nich zrezygnuje z Tibi. Po drugie serwerowi bedzie grozil upadek wiec znow patki nie beda mieli z serwem co robic
po trzecie jak wprowadza swoje zasady to nie sadze ze by jakas normalna osoba wpieprzala sie w bagno, gdyz za kazdy jej błąd ded. Naprawde tego nie rozumiem. mam jeszcze duzo argumentów ale nie chce mi sie pisac. Moze wy mi coś napiszecie co o tym myślicie i co im to da. Moze ty Catri zaczniesz bo wiesz co jest grane...

Ostatnio edytowany przez Bauerek - 22-02-2006 o 15:27.
Bauerek jest offline  
stary 25-02-2006, 19:53   #372
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Przy okazji odswieze temat

Opowiem historyjke jak to dostalem hunta na Galanie - swiecie thiefow, PA itd itp, chociaz nie warto zapominac o tych co graja fair, tacy tez sie znajda, przejdzmy do rzeczy

Jak sie pewnie domyslaciecie dostalem hunta za frii;], jakies 3 dni temu wylozylem w chacie itemki (d shielda bohy i takie tam) na wystawke teraz zaluje, omg ledwo sie ludzie dowiedzieli ze nie jestem biedny (chociaz w sumie jestem) odrazu jakis hunt, mianowiscie podchodzi do mnie pacjent (19:02 You see Valliants (Level 41). He is a master sorcerer. He is Kingping of the Hustlers (Kardears homie).) Stoi pod domkiem oglada itemy zobaczyl zaraz zaczal mnie trzaskac. Oznajmil ze mam hunta za kradniecie jakiegos lota nie wiadomo kiedy nie wiadomo z jakiego ciala oczywiscie. Prawda jest taka ze kolo zabil kogos, ja tam pol ogdz potem przechodzilem i niby za***alem loot, po krotkiej wymianie zdan koles wie swoje
19:31 Valliants: Demon shield and you will both be free
czyste PA juz mam dosc tej Galany, wiedzialem ze to sie tak skaczy omg... ludzie nie maja jak zarabiac naprawde -.-"
Rybzor jest offline  
stary 26-02-2006, 01:10   #373
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

next friend hunted for free...
Chyba trzeba skonczyc z galana sam juz nie wiem po co ja tam robie lvl zero przyjemnosci z gry nie mozna nawet za****ć nooba ktory mnie wyzywa bo zaraz patsi przybiegna -.-' Chyba trzeba sie przeniesc na inny serv =/
Miltoner jest offline  
stary 26-02-2006, 01:45   #374
Falco de'Ath
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 11 2004

Domyślny

Troszke brakło i byśmy dziś ubili Valliantsa...
jak później pisał - zostało mu 112 hp. Jedno SD więcej...
ale shit happens
Falco de'Ath jest offline  
stary 26-02-2006, 15:07   #375
Barzyk de'Costa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin

Profesja: Knight
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
Barzyk de'Costa ma numer GG 1848019
Domyślny

Za dużo PK. Więc goodnight and good luck, dozobaczenia do wakacji
Barzyk de'Costa jest offline  
stary 26-02-2006, 19:37   #376
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

ehh Ryba zapomnial dodac iz ja rowniez hunta mam.......za co? moze za to ze mam invite do jego domku? nie.....hm za outas? a moze za to ze biegalem sobie obok domku podczas gdy on terroryzowal w nim Rybe nie wiem. Ale zapomniales dodac ze teraz by byc "free" musimy zaplacic po 50k od lepka
sliver jest offline  
stary 26-02-2006, 19:40   #377
bolekndm
Użytkownik forum

bolekndm's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2005

Domyślny

Widac ze gra na Galanie ma coraz mniejszy sens. Hunty za free jakies wymyslane historie o kradziezy loota z cial itp. Mnie co jakis czas spotyka sytuacja na*******ania mnie za free dla loota dzis np. Veccia i loofz dorwali na dragach, niestety jakos im hity nie wchodzily i uciekajac do ank stracilem 5 UH. Po tej sytuacji jak i wczesniejszych widze ze czas powoli konczyc z Galana lub Tibia bo granie w stresie, ze nagle moga przyjsc ludzie z Pats i zaczac mnie na*******ac za free przyjemnosci mi nie sprawia
bolekndm jest offline  
stary 26-02-2006, 23:25   #378
Gobo
Użytkownik Forum

Gobo's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Pabianice

Gobo ma numer GG 4858786
Domyślny

Ja tam proponuje wam poprostu na jakis czas odpoczac od Galany lub Tibii w ogole i zajac sie wazniejszym sprawami, moze rl zyciem(?). Mysle ze miech dwa i skonczy sie PA na Galanie(gorzej jesli nie ) i wtedy mozna spokojnie wrocic do gry. Ja tylko raz musiaelm placic za nic ale jesli to by sie powtorzylo to tez bym chyba zmienil serv tylko pytanie na jaki? Zeby znowu nie trafic na taka Galane czy Isare.
Gobo jest offline  
stary 27-02-2006, 13:59   #379
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gobo
Ja tam proponuje wam poprostu na jakis czas odpoczac od Galany lub Tibii w ogole i zajac sie wazniejszym sprawami, moze rl zyciem(?). Mysle ze miech dwa i skonczy sie PA na Galanie(gorzej jesli nie ) i wtedy mozna spokojnie wrocic do gry. Ja tylko raz musiaelm placic za nic ale jesli to by sie powtorzylo to tez bym chyba zmienil serv tylko pytanie na jaki? Zeby znowu nie trafic na taka Galane czy Isare.

hehehe ty o moje/nasze rl zycie sie nie martw =]... co do PA to raczej sie predzej skonczy za 2 lata albo nigdy co do zmiany serva bym proponowal Aldore =]

Chcialbym jeszcze dodac ze wczoraj ukonczylem Banshee questa z Van Hell~ i Lord Angel~ oczywisice podobno ktos zaj***ł loota z warlocka i chyba 2 osoby musialo placic bohy =/ ale jestem pewien ze loota nikt nie ukradl... no i niestety Riki Tiger padl w Final Roomie =[[[[[ Rev... loooooooool 50k ??????? omg =((((

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 27-02-2006 o 14:05.
Miltoner jest offline  
stary 27-02-2006, 22:18   #380
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

Ta, ja 50 i ryba tez dobrze ze wbilem bana przynajmniej mnie nie bedzie kusic zeby wychodzic z dp. Dodam jeszcze ze ten kolo ma 41 level i rsa. Sadze ze zalatwil bym go z Ryba bez problemu tylko ciekawe co by sie wtedy stalo
sliver jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania