![]() |
#361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() i dupa koniec z tibia dzisiaj mnie hacneli -.- Esqarial Fry zegna galane i thx catrisha za pomoc ze mnie jeszcze bardziej nie zjechali moze kiedys wroce cya all
![]() |
#362 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() omg ;D gralem na galanie bylem z catrisiha itp w gildi, pamietam jak przyszedlem do ab postawic monka corlicowi (on byl23 lvl ja kolo 35) i poszedl po raty bez eq i padl na kicku na ratach mwhahhaha pamietasz corliczku
![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#364 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#365 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Druid from Galana
Profesja: Elder Druid
Gildia: Childrens of Pain
Świat: Galana
Poziom: 37
Poziom mag.: 48
|
![]() Ano "Wojna" dobiegła końca. Galana staje się coraz gorsza. Ludzi co chwile wyłapują hunty u Pats z byle jakiego powodu. Wczoraj zginął mój ziomek(Baldus~) za to, że jedynie pomagał zabić kolesia, który zabił jego kumpla(Blood~). Wpadli Pats, "hunted, hunted, pay, pay itd." no i go za*****. Mam szacunek do byłych members Appendix jak i do Patrotów mimo, że za nimi nie przepadam lecz nie podoba mi się to co teraz robią. Leją wszsytkich z najbardziej błahych powodów. Wymuszają kase od każdego. Wydaje mi się , że nie tak powino wyglądać "Żądzenie" na Galanie. Może gadam głupoty ale takie jest moje zdanie. Kiedyś było inaczej. Nie lali każdego, nie wymuszali kasy od ludzi, którzy jej nie mają. Mimo tego mam szacunek do ludzi na tym serwie.
|
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Wczoraj chciałem iść poexpić zchodze na scaraby a tam Styp i jego noob kumpel Thius i nagle bez żadnego powodu zaczynają mnie bić i odrazu bylo pay armor pay bohs etc.Nie wiem jakim cudem przeżyłem ale Styp to jest nubek 100+ rp nie umie zabic 40 knighta? <rotfl>
Wiem że pewnie nikogo to nie obchodzi ale kończe z Galaną póki jest tam takie PA nie ma sensu grać i płacić za nic. |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Barzyk cor'Aangar
Profesja: Knight
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() O jenyy, niegrałem od 2 tygodni i tyle się zmieniło? Bida...
...ale napewno nie skończę gry, bo jeśli wszyscy bedą uciekać to Galana nadal taka będzie. Ostatnio edytowany przez Barzyk de'Costa - 18-02-2006 o 16:45. |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur
Imię: Dark lord sauron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Goblins of moria
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
|
![]() Galana była najbardziej chaotycznym serverem... ale to co tera sie tam dzieje to letka przesada. Choćby spojżeć na darc catedral wczoraj łaziło tam 10 PK... Jutro bedzie wojna w thais ktora organizuje moj kumpel ( ludzie dobrani losowo ) Galana prezentuje wizerunek jak państwo komunistyczne w cięzkich czasach. Nie mozna podskoczyć patrriota bo bedzie z toba koniec z reszta mozesz robic co chcez... no wiec za to kocham ten serv xD
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Muj Friend Aktualnie 25 druid skilował sobie fist fighting w Thais na farmie kiedy niejaki Faah 20+ pally zaczyna pekować , zablokował wejscie, ubil kolege
potem qmpel go goni pod Venore złapał i atk on woła "help me" Wpada Yahel kilka ciosów i prawie hunt , potem uh i dopiero rozmowa Yahela z innymi którym powiedzial kolega uratowała go od kolejnego hunta za nic wiec szwedzi też nie są święci ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oves
Świat: Saphira
Poziom: 8
Skille: xx/xx
|
![]() Hmm mam pytanie co da patkom wybicie wszystkich i opanowanie serwera???
Dla mnie to jest naprawde chore -.-. Szczerze mówiąc gówno im to da bo jak wszyscy odejda zaczną sie nawzajem zabijać z nudów niemowiąc o tym ze wiekszość z nich zrezygnuje z Tibi. Po drugie serwerowi bedzie grozil upadek wiec znow patki nie beda mieli z serwem co robic po trzecie jak wprowadza swoje zasady to nie sadze ze by jakas normalna osoba wpieprzala sie w bagno, gdyz za kazdy jej błąd ded. Naprawde tego nie rozumiem. mam jeszcze duzo argumentów ale nie chce mi sie pisac. Moze wy mi coś napiszecie co o tym myślicie i co im to da. Moze ty Catri zaczniesz bo wiesz co jest grane... Ostatnio edytowany przez Bauerek - 22-02-2006 o 15:27. |
![]() |
![]() |
#372 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Przy okazji odswieze temat
![]() Opowiem historyjke jak to dostalem hunta na Galanie - swiecie thiefow, PA itd itp, chociaz nie warto zapominac o tych co graja fair, tacy tez sie znajda, przejdzmy do rzeczy Jak sie pewnie domyslaciecie dostalem hunta za frii;], jakies 3 dni temu wylozylem w chacie itemki (d shielda bohy i takie tam) na wystawke teraz zaluje, omg ledwo sie ludzie dowiedzieli ze nie jestem biedny (chociaz w sumie jestem ![]() 19:31 Valliants: Demon shield and you will both be free czyste PA juz mam dosc tej Galany, wiedzialem ze to sie tak skaczy omg... ludzie nie maja jak zarabiac naprawde -.-" |
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() next friend hunted for free...
Chyba trzeba skonczyc z galana sam juz nie wiem po co ja tam robie lvl zero przyjemnosci z gry nie mozna nawet za****ć nooba ktory mnie wyzywa bo zaraz patsi przybiegna -.-' Chyba trzeba sie przeniesc na inny serv =/ |
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Troszke brakło i byśmy dziś ubili Valliantsa...
jak później pisał - zostało mu 112 hp. Jedno SD więcej... ale shit happens ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Barzyk cor'Aangar
Profesja: Knight
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Za dużo PK. Więc goodnight and good luck, dozobaczenia do wakacji
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() ehh Ryba zapomnial dodac iz ja rowniez hunta mam.......za co? moze za to ze mam invite do jego domku? nie.....hm za outas? a moze za to ze biegalem sobie obok domku podczas gdy on terroryzowal w nim Rybe nie wiem. Ale zapomniales dodac ze teraz by byc "free" musimy zaplacic po 50k od lepka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik forum
|
![]() Widac ze gra na Galanie ma coraz mniejszy sens. Hunty za free jakies wymyslane historie o kradziezy loota z cial itp. Mnie co jakis czas spotyka sytuacja na*******ania mnie za free dla loota dzis np. Veccia i loofz dorwali na dragach, niestety jakos im hity nie wchodzily
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Pabianice
![]() |
![]() Ja tam proponuje wam poprostu na jakis czas odpoczac od Galany lub Tibii w ogole i zajac sie wazniejszym sprawami, moze rl zyciem(?). Mysle ze miech dwa i skonczy sie PA na Galanie(gorzej jesli nie
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
hehehe ty o moje/nasze rl zycie sie nie martw =]... co do PA to raczej sie predzej skonczy za 2 lata albo nigdy co do zmiany serva bym proponowal Aldore =] Chcialbym jeszcze dodac ze wczoraj ukonczylem Banshee questa z Van Hell~ i Lord Angel~ oczywisice podobno ktos zaj***ł loota z warlocka i chyba 2 osoby musialo placic bohy =/ ale jestem pewien ze loota nikt nie ukradl... no i niestety Riki Tiger padl w Final Roomie =[[[[[ Rev... loooooooool 50k ??????? omg =(((( Ostatnio edytowany przez Miltoner - 27-02-2006 o 14:05. |
|
![]() |
![]() |
#380 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Ta, ja 50 i ryba tez dobrze ze wbilem bana przynajmniej mnie nie bedzie kusic zeby wychodzic z dp. Dodam jeszcze ze ten kolo ma 41 level i rsa. Sadze ze zalatwil bym go z Ryba bez problemu tylko ciekawe co by sie wtedy stalo
![]() |
![]() |