![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
|
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Rookstayer
Poziom: 30+
|
![]() Nawet fajny exp tylko szkoda że poszedł na marne naprawde trzeba na te eldery uważać.
Btw. jeżeli była by taka możliwość to podaj linka tej nadziejce czy jak jej tam było do mistrza klawiatury. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() sorki ciekawe czy ty bys pisal bez problemow jakby ktos ci marudzil nad glową ze masz zejść z kompa !! kuzyn mnie wywala z kompa ale mimo wszytko chcialam pomoc!! wiec odwalic sie ode mnei i mojego pisania wazne ze da sie to jeszcze jako tako zrozumiec!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Nie gadaj, podzedłeś tam BEZ UHów? Człowieku, nawet na zwykłym beho sie UHy przydają a co dopiero na tym czymś, chciałeś na vitach polegać? Faktycznie, poległeś
1bp to absolutne minimum, że drogie? Ja mam 30 lvl i mnie stać, a ty masz 40 to tym bardziej
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA HA
no nie zal.pl xD masz 41lvl nie wiem czy wiesz ale od mometu gdy osiaga sie 4mlvl to nosi sie w ilosci zaleznej od lvla, tzw. UHy ^^ jezeli nie posiada sie owego "4mlvla" <czary> to nosi sie ihy przynajmniej "baga" w tibi funkcjonuje takrze cos takiego jak: NÓB typowy brazylijski nob nie nosi uhow bo ma ihy i zawsze moze napisac "br?" (wtedy jest nie do ruszenia) typowy polski nób nie nosi uhow bo ma exury ~i zawsze moze napisac "hunted!" <taki maly dowcipki ![]() Ostatnio edytowany przez Kapucha - 23-02-2006 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lol prypatrz sie czlowieku, ze mialem uha
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Z jednym to ja pallkiem na 12 lvl biegam
Dlaczego go ne wykorzystałeś?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() o booze mily chlopie czy ty jestes az taki glupi naprawde?
ja na 15 palku mam baga uhow przy sobie loleted a tak pozatym to nawet jak sie ma 1 uha to sie trzeba umiec uhnac i wiedziec kiedy uciekac a kiedy stac i bic elder beho ;] pozdro
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() co wy wszyscy slepi jestescie mialem ponad pol bp uh, przyszedlem tu z 2 bp uh,filmik jest krecony dopiero po 2 godzina huncenia, i nie pisac mi ze uh nie mialem ,jak ktos jest slepy to nie moja wina ,niech sobie gogle zalozy
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
|
![]() No tak, uhy miałeś tylko tak sie zastanawiam po co, skoro nawet nie zdazyles ich użyć ?
![]()
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() no miales uhy, ale wstyd ze ich nie urzyles.. :/ niektorzy tak maja przezwyczajenie do vitki i uhow nie uzywaja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Na drugi raz nie nos uhow bo i tak ich nie uzywasz, a bedzie wieksza strata jak padniesz. JAZDA NA ROTY!
![]() |
![]() |
![]() |