|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
|
Wanyn ( RP , jeden z legendarnych graczy Tenebry , Do jego osiągnieć nalezy m.in. : 60lvl solo behe quest , 100lvl solo demon helmet quest , byl takze 1 paladynem ktory skutecznie zablokowac demona ) stworzyl film podumowywujacy jego "kariere" w tibii .
http://rapidshare.de/files/13918626/Wanyn*****.html Mimo iz zajmuje on 70mb ( ) naprawde jest warty zobaczenia.I ten track : Pain - Shut your mouth ( DH quest na 117lvl ) ktora przyprawia mnie o ciarki ^^ pozdro555~ Ostatnio edytowany przez NiQu - 24-02-2006 o 18:57. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Film jest ŚWIETNY, ale jak można wykonać behe questa na 60 levelu? Przecież jest bramka leveleowa na 80 lev... (chyba, że kiedyś nie było ograniczenia
)Polecam ściągać ten filmik, bo jest co pooglądać!
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Bardzo fajny filmik.... muzyka spoko.... fajen momenty..... dlugi..... bardzo fajny.... nie nasladuje innych filmow... coronela ani sergio...... jest inny..... i bardzo fajny..... polecam obejrzec! 9,5/10 ;]]]
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Guardia
|
Cytuj:
Jakieś 1.5 roku temu nie pamiętam ile to było updatów temu , behemoth quest był od 60 lvla a banshee od 50 jakoś tak .. co do wmv'a , za***isty , Wanyn jest jest jednym z nielicznych br "kozaków " , moim zdaniem .. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Znakomity filmik
naprawde warty oglądnięcia , polecam !! ;] |
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
|
nooo, bardzo ladny filmik, fakt ze troche dlugo zajmuje ( z moim netem to troche szlo ale doszlo.po 10 min.) to jest spox. taki ORYGINALNY ;D. Koles naprawde dobry jest!
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
|
Sciezka Dzwiekowa:
Ultramarine - Saratoga Disturbed - Get Psycho Pain - Shut your mouth Slighty Stoopid - Officer Rage against the machine - Guerrilla Radio Dope - Die mother motherfucker die Funk - Pedala Robinho Sum 41 - Pieces |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
sorry za odświeżenie,ale ma ktos ten film na kompie?ja mialem ale przepadl po formacie :/ jak ktos ma to prosze hostnijcie na speedy,rapid albo na youtube...thanks
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
|
ja mam ale hostne ewentualnie dopiero w sobote ;]
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. www.wolnekonopie.pl www.otwartapestka.info www.spliff.pl~Albert Einstein
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2007
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Usunięty
Imię: Lisi
Profesja: Elite Knight
Gildia: White Eagle
Świat: Nova
Poziom: 128
Skille: 104/102
Poziom mag.: 9
|
swietny film ;]
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: ------
Świat: Nebula
|
film juz kiedys byl.. bo mam go na kompie .. swietny.. to jest legenda..
szkoda ze nie widizeliscie wojen w jego wykonaniu pamietam na 130 lvl uciekal przed 4 msami i jednym knightem i rozj***l ich wszystkich przy pomocy jednego z kolegow ![]() ziomWanyn ROX ![]()
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Niegrający
|
File not found. LoL ?
|