|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() Zaraz tylko pare slow powiem.
No wiesz ja drzwiczki mam normalne, nieco wyzek kolan siegaja. Chyba , ze Ty masz jakies antyczne to zwracam honor <Probuje zwrocic honor , ale glos z nieba ciagle powtarza , ze on nieposiada Honoru> . Ty a z tymi drzwiczkami to moze Ty masz jakis kompleks ? ... Moze jak byles maly i szedles do lazienki to przez przypadek dostales w glowke ? ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() nom mam kompleks
so? to nie zmienia faktu ze cie biją ![]()
? Ostatnio edytowany przez Kafes - 24-02-2006 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() ... Dzis w dzienniku mowili , ze 3/4 Polakow myje sie raz na tydzien . Prosze panstwa juz wiemy kto ,do tej czesci nalezy Kafes . Zglosimy to do Caritasu moze Ci wrecza mydelko FA . I bedziesz mogl spiewac pod prysznicem mowie Ci fajne uczucie jak sie umyjesz sprobuj kiedys polecam ;].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Imię: Bosstoremen-himenen
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 87/83
|
![]() Bax mama ci pomagała pisać te posty?
Let's get it started Dj's~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() Na sale wpuszczamy tylko umytych wiec Kafes wpadnij do mnie to Ci mydla zapodam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() twoja mama
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
|
![]() Juz prawie polnoc, czas zaczac. Obiecywalem ze bedzie zdjecie ale niestety musze was zawiesc, nie bedzie zdjecia ale ale bedzie za to film!
Tak film nakrecony przez rl kolege Elaha z ostatniego open battle Noctum vs Grinders. ( http://www.youtube.com/w/der-echte-G...BsFQUQE&featur ). Oto jak dopingowal swoich wielki wodz strasznej gildi Grinders. Dzisiejszymi goscmi beda Dj Xah oczywiscie i jak zwykle i nowi Dj Oles i Dj Cerv. Niestety Dj Shon nie pojawi sie dzisiaj. Jazda!! umc umc _________________________________________ Dj Pakee aka Akalal |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() y0 Dj's moze pieniadze z dzisiejszego grania przeznaczymy na mydelko dla kafesia co wy na to ?
![]() _________________________________________ Dj Cerv xD! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() cukierek albo psikus to ja daje wam psikus
http://rapidshare.de/files/14062833/dreamteam.jpg.html bo ta zasrana foteka nie dziala na free kliknac dla ciemnych mas obsluga |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak jak mowisz Dj Xah.
Dj Cerv ja mu kupie nawet caly karton ale slyszalem ze on sie boji myc a nie ze go na to nie stac ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() Czym sie tu przejmowac moze on wychodzi z zalozenia ze pod brudem i tak kryje sie czystosc ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra, juz mielismy filmik, zdjecie a nawet wieczorynke ktorej lektorem byl Dj Oles czas zeby ktos teraz zapodal jakis przeboj, konkretny przeboj.
Jazda <3 __________________________________________________ ___ Dj Pakee aka Akalal |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() http://www.bajer.pl/?id=1909&PHPSESS...b532f8118c7377
to bedzie dobre na nasza impre pozdro dla Dj'ów __________________________________________________ ___ Dj Cerv xD! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Imię: Filip Meredzia
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
|
![]() Cytuj:
co ty mozesz wiedzieć na open battle pałetałeś sie jak wsza w majtach AHAHAHAH ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @cerv,akal
dla waszych mam ![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() srilip wiem wiecej niz myslisz :>
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Mówię że zadnej Taktyki tam nie znalazłem (u Grinders) a Ty Kafes naprawdę się pelętałeś jak smród po gaciach. A co do Bax'a to juz ktoś napisał mniejwięcej: <<Zaproście Bax'a to wam powie jak być na open battle i stracić 1 sd>> ![]() A co do Brakowania Kasy Noctum?? Filip durzo tego? No Nie.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2005
|
![]() Cytuj:
Jeśli naprawde jestes tym starym ownerem ale tym starszym to odpowiedz mi na jedno pytanie na ktore starszy zna odpowiedz. Za ile kupiłem swojego prywatnego blokera? __________________________________________________ _______ Bax |
|
![]() |
![]() |