![]() |
#521 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcialam tylko napisac ze na stronie 52 zrobilam Wam avatarki. Prosze je odebrac
![]() ![]()
|
![]() |
#522 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() To ja bym prosił o avatarka z tym obrazkiem http://img510.imageshack.us/img510/721/egebege2mt.jpg lub z tym http://img496.imageshack.us/img496/3239/egebege26mb.jpg i na środku z zajefajną literą V
ps. Avatar musi być w rozdzielczości nie większej niż 120x120 i ważyć mniej niż 20 kilo. ps2. Jak by komuś się chciało to i sigme o podobnej tematyce. Ostatnio edytowany przez Wilegi_V - 27-02-2006 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Beeron
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Ja chciałbym jakis avatar i sign zwiazany z piwem ( tylko zeby nie reklamowal jakiejs konkretnej marki ). Zdaje się na wasza inwencja tworcza ... Sign mogłby pasować do avataru ( tzn. niektóre takie same elementy ) Z góry THX.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Zbanowany
Lokacja: SK Collective
Stan: Niegrający
|
![]() Ja prosiłbym Radka 666 ( on ma talent
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() 1. Tło. Najlepiej jakiś las. Najlepiej taki, żeby wyglądało na rysowane ołówkiem.
2. Obrazek otoczyć srebrną ramką. 3. Na dole obrazka (no nie aż tak całkiem) umieścić czaszkę. Najlepiej niech bedzie odwrócona w naszą stronę (żadnego przekrzywienia, no przynajmniej nie takiego dużego). Najfajniej by było jakby wyglądała na rysowaną taką poł brązową kredką (No taki kolor jak gostek z avka Hege). NAJWAŻNIEJSZE! Czaszka ma nachodzić na tą ramke! 4. Na górze Czarny napis LolnY. Prosiłbym aby wyglądał on tak jak jakiś duch. Tzn. żeby się tak "rozlewał" na tło. Dziękuję z góry. Wielkie dzięki nawet jeśli komuś wyjdzie coś, co mi się zupełnie nie będzie poobało to i tak dzięki (chociażby za samą próbę i poświęcenie). A teraz coś dla prawdziwych mistrzów. Proszę również o podobny podpis. Najlepiej żeby czaska była przekrzywiona lekko w lewą stronę (niech cała będzie po lewej połowie siga). Tutaj prosze użyć napisu z mojego aktualnego podpisu (baardzo mi się podoba ). Dziękuje też za same przeczytanie mojego posta (ale się rozpisałem)... Moja prośba zostaje powrórzona ponieważ spadła 2 strony w tył i chyba każdy o niej zapomniał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() Bardzo podoba mi sie ta anielica i bardzo dziekuje ze ktos mi to zorbil
![]() ![]()
"Czlowiek jest wielki nie przez to, co posiada lecz przez to, kim jest, nie przez to,co ma, lecz przez to, czym dzieli sie z innymi" "Zyje sie po ty by umrzec, umiera sie po to by wiedziec, ze sie zylo" |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Rozmiar 19,4 kb (no przynajmniej nie 20 ![]() Wymiary 102 na 77 pix ![]() No i przypominam o sygnaturce dla mnie bo temat zoś "zastygł" Nikt już tu nic nie robi od paru dni! zero postów! Edit Masz jeszcze syga ale nie wiem czy nie za duży rozmiar (Jaki jest limit??) ![]() P0zdr0 ![]() Ostatnio edytowany przez slawekmag - 04-03-2006 o 18:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kiotorius
Profesja: Rookstayer
Gildia: Happy Carnivore Friends
Świat: Rubera
Poziom: 14
Skille: 18/21
![]() |
![]() Cytuj:
Ja go tylko znalazłem więc żaden to wyczyn ![]() Edit: http://www.posterplanet.net/new/imag...edicollage.jpg Dopisze mi ktoś tu Zakon Rycerzy?? Zakon Rycerzy ma być na napisem Jedi najlepiej zeby wyglądał tak jak napis jedi. Rycerzy neich bedzie pod Zakon. Legenda: \/ - jedna linia nizej. Zakon\/Rycerzy\/Jedi. i jak sie uda usunac napis ten w dolnym lewym rogu Ostatnio edytowany przez Majory Hero - 04-03-2006 o 19:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Świat: Azura
|
![]() Dziekuje Ci i Eraivi bo dzieki wam mam ta anielice .Jeszcze raz dzieki:*
"Czlowiek jest wielki nie przez to, co posiada lecz przez to, kim jest, nie przez to,co ma, lecz przez to, czym dzieli sie z innymi" "Zyje sie po ty by umrzec, umiera sie po to by wiedziec, ze sie zylo" |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Ahril
Świat: Secura
|
![]() Witam,
Czy ktoś mógłby zrobić dla mnie avatar: - Czarny lub brązowy (ciemno) kaptur (w środku kaptura czarne tło, bez żadnej twarzy) na tle nieba w nocy, najlepiej z księżycem. - Na dole, po lewej napis "Ahril" nie zasłaniający zbytnio kaptura, poziomo, białe litery z czarnym obramowaniem, pisane jakby ręcznie. Mam nadzieję, że to pomoże: ![]() Najlepiej gdyby kaptur wyglądał jak powyżej, bez liczb w środku + to co na początku opisałem. Będę bardzo wdzięczny za zrobienie avatara. Ostatnio edytowany przez Ahril - 05-03-2006 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Arturo
Profesja: Elite Knight
Gildia: --------------
Świat: OTS-Bez exp x10
Poziom: 50
Skille: 79/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Zrobiłby mi ktoś też awatar?
Mógłby być np. taki anioł azralel. Jak wiecie jaki to, to bym prosił. Albo jakis ladny rycerz z super mieczem na tle ogna. nie wiem, zeby cos moze ognistego, fajnego było ![]() Ostatnio edytowany przez ...:::Arturo:::... - 08-03-2006 o 08:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Na emeryturze
Imię: Szlachetny rookslayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Rozpadła sie ;(
Świat: Iridia
Poziom: 20
Skille: 19/23
Poziom mag.: ^^
![]() |
![]() jesli mozna to ja bym poprosil jakiegos diabła ew smoka z napisem Torcida ale ten napis jakas taka fajna czcionka z góry thx to ma byc avatar
Tak, tak
GÓRNIK ZABRZE FAN ![]() Ostatnio edytowany przez Serphilim - 07-03-2006 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Użytkownik Forum
|
![]() @uo
Może być? ![]() ^^ Troche mało go opisałeś...
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Zbanowany
Lokacja: SK Collective
Stan: Niegrający
|
![]() To mi ktoś zrobi ? ;P
1. Białe tło a na nim rozbity w pół kokos ![]() 2. Syg taki sam ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Szlachetny rookslayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Rozpadła sie ;(
Świat: Iridia
Poziom: 20
Skille: 19/23
Poziom mag.: ^^
![]() |
![]() ale to ma byc taki straszny a ten tak jakos potulnie wyglada
![]()
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szamotuły
Imię: Rider von Cuggen
Gildia: Furious Boys
Świat: Pythera
Poziom: 45
Skille: x/x
Poziom mag.: 51
![]() ![]() |
![]() @Serphilim
Moze byc takie cos ???? ![]()
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Lokacja: Widzew
Imię: <tu nazwa>
Profesja: Paladin
Gildia: <tu nazwa>
Świat: Refugia
Poziom: 44
Skille: 74/50
Poziom mag.: 14
|
![]() Mam taką prośbę o avatarek i ew. sygnturkę. Chodzi mi o to żeby na avatarku był pierścień (dokładnie taki jak z władcy pierścieni) tylko srebrny a nie złoty. i żeby jażył się jakimiś błyskawicami albo coś i na dole srebrny napis ale mały i w tle Ruppert. Sygnaturka podobna tylko jakby ten pierscień odbijał się od wilkiego głazu a po boku leżał pęknięty miecz. Na sygnaturce nie zależy mi aż tak bardzo jak na avatarku.
A i w tle avatarku może być ogien ew. jesli to nie sprawia kłopotu ![]() Z góry dzieki. tutaj jest link do pierściena jakby7 ktoś szukał ![]() http://photos.allegro.pl/photos/400x...231/91323184_1 Ostatnio edytowany przez Ruppert - 13-03-2006 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szamotuły
Imię: Rider von Cuggen
Gildia: Furious Boys
Świat: Pythera
Poziom: 45
Skille: x/x
Poziom mag.: 51
![]() ![]() |
![]() Jestem pewien , ze nie bedziesz zadowolony ale udalo mi sie tylko takie cos zrobic :
![]() SORKA !!!!!!
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Lokacja: Widzew
Imię: <tu nazwa>
Profesja: Paladin
Gildia: <tu nazwa>
Świat: Refugia
Poziom: 44
Skille: 74/50
Poziom mag.: 14
|
![]() szkoda że pierścień złoty a nie strebrny ale pozatym naprawde super thx, jak masz chwilę to możesz sprubować go zesrebrzyć wiekie dzieki wreszcie mam avka
![]() |
![]() |
![]() |