|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() hej. ja tam mysle ze jeszcze pare zmian w grafice na stronie bedzie. Czytam z uwaga wasze opinie (oczywiscie niech nikt nie zaklada ze wszystko zostanie zmienione w 100% - mowie o poprawkach kosmetycznych).
Zatem, jezeli komus strona sie nie podoba i napisze dlaczego to chwala mu za to! Jezeli bedzie wylacznie rzucal miechem... to niech wie co o nim sadze ![]() zatem bardzo dziekuje Zagladzie i Supermanowi. Zobaczy sie co da sie zrobic ![]()
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() poprostu bomba tylko jeszcze forum nie jest ukończone chyba nie ??? ale spoko nie mam sluw miodzio
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Zajebisty layout!! Moim zdaniem następnymi zaminami powinny być:
-wprowadzenie j. angielskiego na stronie (do wyboru tak jak jest na niektórych stronach) i zmiana domeny najlepiej na .com (żeby stronka mogła się rozwijać i stać się znana nie tylko w Polsce, ale i za granicą) -zmiana wyglądu forum (ten nie jest zbyt ciekawy ![]() BTW Jak wszedłem na waszą stronkę po tygodniowej przerwie (ach ten koniec roku szkolnego ![]() ![]()
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2003
|
![]() Sliczny macie ten nowy layout stronki
![]() Btw 10 min szukalem odpowiedniego tematu na forum zeby pogratulowac ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() Nowy wygląd strony jest super. Przydalo by sie jeszcze na "Who is on-line" i strona by byla najlepsza
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Fajna grafika tylko szkoda ze gdy wchodzi sie na forum to dalej jest niebiesko
![]() ale w sumie jest ok i mi sie podoba ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: W willi w basenie z moim laptopem i otoczony przez piękne kobiety
|
![]() Super!!! Nowy layout jest genialny! Jest po prostu odlotowa!!! :evil:
Można się tylko przyczepić koloru gwiazdek które oznaczaja czy daną rzecz kupować czy nie kupować. Ale ogólnie jest super! oby tak dalej! ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() a mi sie stronka niepodoba!!malo prezjzysta!!lepiej to zmiencie a jak nie to chociaz troche to dopracujcie!!!
|
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Graficznie niezle, ale co do poprawnosci kodu...
w3c validator - 248 bledow... |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() czesc wszystki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() nowy wyglad bardzo mnie sie podoba... wiem ze dlugo nad nim pracowaliscie [zaczelo sie to gdy jeszcze modkiem bylem=)] jest to naprawde dobrze wykonana robota... GRATULUJE
|
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Czes wszystkim co u was slyhac Ja sobie siedze wygodznie w foteli i pisze do was albo gram
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]() Taa. Przyznam, że graficznie stronka poszła duużo do przodu. Tibia.pl nabrała klimatu i charakteru ;). Nowy layout jest suuper! :) Wszystko w jak najlepszym porządku! [ Właśnie. Tylko szoda, że forum nadal jest takie niebieskie ;(]
|
![]() |
#94 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() B-R-A-V-O
bravo,bravo,bravo świetny pomysł i wogóle eXtra ![]() ale szkode że tylko strona główna ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
|
![]() może być choć troche zbyt drewniany ;P , jeszce tylko zmieńcie wyglad forum i downloadu i bedzie git
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2003
|
![]() bardzo mi sie podoba nowa tibia.pl
szkoda tylko ze juz nie ma mapy respawnu, ktora moglibyscie dodac na nowo plx ![]() p.s. przydalyby sie jeszcze opisy do potworkow bo sa ciekawe, styl walki jakim walcza oraz wystepowanie pozdro all |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]() a tak?!
matkus nato sie nienabierzemy.... o bosalu nmiezapomnimy nawet jeśli pisze matkus layout by yon to i tak o bosalu niezapomnimy! acha i ze yon dales sie nato nabrac.... |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() lay zaczalem robic przed cyrkiem
![]() ![]()
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() Siemka. Ludzie tworzący te stronke jeśli możećie to zaglądajćie cześćiej na tibia.com bo ostatnio doszło coś nowego i jeśli możećie to odświeżcie troche niusy
#100 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Mów raźniej jeśli łaska~ re.up ja nie widze nieczego nowego :/ |
|
![]() |