![]() |
#3481 |
Guest
|
![]() #up
Tylko ze na celescie jest problem z wykonaniem demon helmeta w 20 osob a tu nie za bardzo i tu przynjamniej sa ludzie ktorzy potrafia sie poslugiwac jezykiem polskim a nie tak jak na celescie dzieci 12 latkowie graja i mysla ze sa smieszni pzdr dla Grevamby tego s****iela zielonego |
![]() |
|
![]() |
#3482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No wiec trzebeby wyjasnic na forum sprawe Lorda... tylko po co? Lubilem go kiedys. Kiedys byl inny. Kiedys ja bylem inny.
Perly Lotry to najlepsza gildia z jaka sie spotkalem. Sa dla mnie jak rodzina <ok przesada ![]() San, za co mnie zbluzgales? Powiedzialem o tobie zle slowo? Moze cie nie lubie? Moze dales sie sprowokowac i wyszledles na... <ludzie widza>? Moze chcialem udowodnic, ze nie trzeba **** i innych wyzwisk zeby kogos obrazic? A moze to byla IRONIA <sprawdz w slowniku co to znaczy>? Moze chcialem zostac zauwazony <buhaha>? Moze to ja chce wladzy? Moze zaglosujecie na mnie w wyborach prezydenckich? Moze chce rzadzic swiatem?..... O, a moze mialem zly dzien i musialem sie wyzyc? Tyyy, a moze chce pokazac jaki jestem fajny? Albo... kto mnie kocha? Przejdzmy do sedna sprawy. Ja staram sie tu zamieszczac screeny, a jak cos dodam to prawie zawsze jest to ironia. Nie znacie mnie wcale wiec co o mnie wiecie? Nic. Nawet sie nie staracie <tak jak wiekszosc ludzi>. Co z tego ze obrazam ludzi skoro robie to kulturalnie i nie po chamsku? I co za to dostaje? Porcje bluzgow <nie powiem ze sie nie ciesze z tego ![]() I jeszcze jedna sprawa dla tych ktorzy maja zamiar mi cos zarzucic. Albo robcie to kulturalnie albo sie nie odzywajcie wcale. Dziekuje za uwage. Reszta postow bedzie z ssem.
![]() |
#3483 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() Cytuj:
Myślisz, że zabłyszczałes? Mi sie zdaje, że nie... jeśli Łukasz (San) zrobił z siebie idiote to co ty zrobiles teraz z siebie? PoZdRo ![]()
Ostatnio edytowany przez Knight Wasek :> - 06-03-2006 o 21:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Wasek jak zwykle nic nie wniosles nic do tego tematu (czyt. postu Blinda
![]() Ja Cie Wasiu lubie... ale nie mieszaj sie w nie swoje sprawy , dla swojego dobra ![]() Pozdro Calmera. more , more , more screens ! Chce wiedziec co robicie a nie jaki nowy temat do gadania znalezliscie na forum ![]()
![]() |
#3485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() przepraszam za posta bez zdjęcia ale wiecie, wewnętrzne pragnienia itp (ostatni raz
![]() 1) jeśli San zrobił z siebie idiote to Veneos ee pogromce idiotów? 2) jeśli nie potraficie obrażać kulturalnie to nie obrażajcie wcale (kulturalnie jak już musicie czy czujecie wewnętrzne pragnienie) 3) czy fanclub Lorda~ przyjmuje nowych chętnych? chętnie sie zapiszemy i bedziemy go podziwiać, jak pojeżdża na wszystkich (bez urazy ![]() 4)@koro, zapomniałeś o mnie ![]() 5) ironia- ukryta drwina, utajone szyderstwo, złośliwość zawarta w wypowiedzi pozornie aprobującej» Jadowita, zgryźliwa ironia. Mówić z ironią. ◊ Ironia losu ;nagły, niepomyślny obrót wypadków, które zapowiadały się szczęśliwie» ◊ Jak na ironię ;o sytuacji, w której jakiś niespodziewany czynnik psuje przewidywany pomyślny przebieg czegoś; jak na złość» 6) San i jego obrońcy: srry, gubicie sie, przestancie ta kłótnie na żenująco zróżnicowanym poziomie xD tyle ode mnie, piotrek~ PS. pozdro dla Waska, który zawsze kiedy sie odezwac ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Piotrek~ - 06-03-2006 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: WrOcłaW
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 100
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]()
W stolicy Dolnego Śląska i w Wolnym Mieście się mawia, że Wrocław dzielnicą jest Gdańska, a Gdańsk dzielnicą Wrocławia. ![]() Ostatnio edytowany przez Marson - 06-03-2006 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Kaczero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Jeden siedem, siedem jeden.
Świat: Kalmera
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: 69
|
![]() @Veneos
Ja cie lubilem, na tsie sie fajnie zachowywales byles naprawde spoko. Teraz wyskakujesz mi z pyskiem ze masz nadzieje ze postac przejdzie w lepsze rece jak sprzedam. Pytalem sie za co mnie tak nie lubisz to odpowiadales ze od tak sobie, ja cie czlowieku nie rozumiem nic od ciebie nie mam a ty mi z pyskiem lecisz. ![]() Zeby nie bylo bez ss to taka mala zabaw na gsach: ![]()
Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Po 1. Nie gadajcie tyle ... bo bedze tak jak z Celesta !
Po 2. Gratz all (: Po 3.Odbilo Mi (: ![]() ![]() ![]() (: Pozdro <Wasek Dziki po 4k do Ven>
![]() |
#3489 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2005
|
![]() Gratz Falmari !!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Totalne pustkowie
Imię: Master woxari
Poziom: 107
![]() |
![]() no no Gz Lioneq Na kolejnych zycze ci Mpa xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3491 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz Bro Demonka... ale widze miales farta , zaden hit 300+ , wtf?
![]() :*
![]() |
#3492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Pionki ;P
Imię: Aikalia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Purple Fire
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() @koro
No prosze, kazdy sie zmienia jak widze, ty tez. Co do lorda, to nasza gildia nie jest zadnym smietnikiem, nikt nie mówi i robi tego co mu sie podoba, i co mu nagle przyjdzie na mysl. Mam regulamin i mamy go przestgrzegamy, a Lord tego nie robił. Nabija sie? A niech sie nabija, skoro mu to sprawia taka przyjemność, ale ja nie pozwole zeby jakis typ po mnie jezdzil. Poza tym, jezeli stoisz twardo po jego stronie to normalne ze sie tylko z nim zgadzasz, gratz dla ciebie, dobrego idola i autorytet sobie wybrales. I w ogole niby ja robiłam mu za matke? Wolne zarty, ale skoro on tak napisał to przeciez ma racje... @san, itd. Ja proponuje oddzielac sprawy "prytwatne" od tych z wklejaniem screenów ![]() @wasek ![]() @All gz advów ![]() To teraz cos ode mnie. 19:36 Falmari: Iwona lotnij no vamp shielda ![]() heaHUEIAhieaHIUEHAea ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aikalia - 07-03-2006 o 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3493 |
Użytkownik Forum
|
![]() No Iwonaaaa koksieee
![]() ![]() Gon ich !! ![]()
![]() |
#3494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Aikalia@
To nie jest mój idol, to koles, który nie bierze tibii na serio, lubi sie powygłupiac. Btw bardzo mnie ciekawi czy ja sie zmieniłem na gorsze czy lepsze? ; >
![]() |
#3495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() @Lion
Oo o ty pało !! GZZZZZZZZ :* (To kto teraz pójdzie ze mna ?? ![]() @Ivus GRATZ :** Go go ![]() @Piter Wiem wiem ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#3496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Pionki ;P
Imię: Aikalia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Purple Fire
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Tasiuuuuuu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Koro: Taaaak, ja biore tibie strasznie a serio. Lubi sie wyglupiac, taaa, zauwazylam, tylko ze ma dziwny sposób, no ale kazdy jest unikatem. Wasek ;d ja moge z toba skoczyc na..... 2 demony =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Totalne pustkowie
Imię: Master woxari
Poziom: 107
![]() |
![]() NO wasek dajesz ja moge isc z tobą xd
co do Veneosa To srry MOglem inaczej zareagowac ale to nie znaczy ze zmienie poglądy na jego temat -NIe lubie i nie będe go lubic- tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#3498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]()
![]() |
#3499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Kaczero
Gildia: Jeden siedem, siedem jeden.
Świat: Kalmera
Poziom: 666
|
![]()
Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3500 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Polska
Imię: Iwan II
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 146
|
![]() witam wszystkich ;-)
przepraszam że bez ss'a Gratulacje dla wszystkich i życzę dalszych postępów a przy tym pozdrawiam Nubi, Gaucza, Waska, Etera, Martyne, Lorda, Liona, oraz wszystkich znajomych o których zapomniałem i całą gildię Perly Lotry ![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia |
![]() |
![]() |