![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMFG! bedziemy sie klocic ? tak wpadnijcie all do lodzi ;P na galanie nic new sie nadal nie dzieje :| sux, tak zaczyna mi sie nudzic ;P , dziwnie spokojni pats sa .....
|
![]() |
|
![]() |
#402 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() A ja przypominam ze ledrick dalej jest nobowatym PA
![]() Wczesniej chcial mnie zabic bo mam hunta (sam nie wie za co ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 07-03-2006 o 17:36. |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gronik
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 42
Poziom mag.: 47
|
![]() Co do spokoju w Pats nie byl bym pewny. Dark Catedra wiadomo ze dobry exp. Wiec Pats "rezerwuja" i strzega jej w doslowny sposob. Luruja gs-y i zabijaja osoby probujace sie tam wbic. Czy to jest spokój?
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Guest
|
![]() Ale panowie macie problemy
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Up2x ROFTL ta, extra exp ostatnio widzialem tam oena expiacego ROFTL! Ostatnio edytowany przez thewojtek - 08-03-2006 o 00:07. |
|
![]() |
![]() |
#406 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Heh nie rozumiem cie ? Co to za sugestia. Ja poprostu mowie jak jest, moze nie 24h ale czesto tam siedza. |
|
![]() |
![]() |
#407 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
![]() hyhy 18:20 You lose 52 hitpoints due to an attack by Veccia. Ostatnio edytowany przez Komandos Strong - 08-03-2006 o 18:30. |
|
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik forum
|
![]() Hehe wreszcie teraz tylko czekam na Rainfangera, zeby moc sie dolaczyc do wojny. Mam nadzieje ze wyjdzie lepiej niz z Appendix.
Hail Desperados! |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siedzą byłem wczoraj i siedzieli caly dzien ;/ A ty przypadkiem Komadnos W Fallen Archangels nie siedzisz???
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Kamień Pom./Szczecin
Imię: Paul Steel
Profesja: Paladin
Poziom: 16
Skille: 48/40
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam. Jestem w sumie nowy na Galanie i rzadko kiedy gram [ tylko w weekendy, gdy wracam ze sql ], ale i tak zdążyłem niejako odczuć na własnej skórze to, co ma miejsce na naszym servie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik forum
|
![]() Widac ze Pats szykuja sie na wojne, przyjeli do siebie spowrotem van hellsinghsa, lord angel~ oraz sporo innych osob. Wiadomo ze bedzie ciezko mam nadzieje jednak ze ta wojna nie skonczy sie jak App ...
Ciekawe jest to ze w wojnie przeciwko Pats walcza w 90% ludzie ktorym juz nie zalezy ![]() Ostatnio edytowany przez bolekndm - 09-03-2006 o 21:13. |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
|
![]() warto sprobowac jak nie to new server bo na tym i tak juz sie nie pogra takze jeden ch*j
#416 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Kamień Pom./Szczecin
Imię: Paul Steel
Profesja: Paladin
Poziom: 16
Skille: 48/40
Poziom mag.: 6
|
![]() jeżeli będzie można jakoś wam pomóc w ew. walce z Pats. [ wiem, że z tym lvl'em taka oferta jest raczej śmieszna, ale lepsze to jak stać biernie i się gapić ] to proszę bardzo jestem do dyspozycji, wystarczy pm.
|
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Czyli next war next waste char :/ komandos naprawdę chciałbym żeby coś się zmieniło ale... prawda jest taka że to raczej się nie stanie. Wcześniejsza wojna pokazała że wojna przeciwko patsom to jak walenie głową w mur (możesz walić ile tylko chcesz i co najwyżej dostaniesz bólu głowy a mur dalej będzie stał) Powód prosty oni większość lvle 100+ kasy pełno bo w końcu nie ma leprzego zarobku niż PA i PK więc i runki i pełno dupowlazów i dupolizów którzy tylko czekają ażeby pomóc im (widziałem parę takich akcji na filmikach z poprzedniej wojny) a przeciwnicy patsów to przeważnie ludzie którzy ucierpieli w ich PK i PA dla których ten serw już jest spalony bez nadzieji bez zgrania i bez ducha walki w ten sposób nie wygrywa się wojen. Więc powodzenia do zobaczenia w grze xD
|
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
|
![]() i to jest wlasnie podejscie ... "nie dacie im rady bo maja duzo 100 lv ... " to co z tego ... trzeba probowac bo inaczej kazdy bedzie sie bal pozatym podoba sie wam gra na takim serverze ?? bo mi osobiscie nei i w d*pie to mam czy bede mial 64 lv i gral na innym serwerzeczy tez zostane zabity kilka razy i pojde gdzie indziej. Bo poki patriots rzadza to ja zmieniam serwer ....
#420 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja sam mialem wiele sytuacji gdy Patsi atakowali mnie za free itp. Po prostu jezeli nie lizesz im dupy niestety ale na Galanie latwego zycie sie miec nie bedzie, a ja mam gdzies taka gre. Na Galane juz raczej nie wroce ale jezeli jest mozliwosc bede sie staral w jakis sposob pomoc ludziom ktorzy chca grac spokojnie na tym servie.
|
![]() |