|
|
#222 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 1+
Skille: Nie ma.
Poziom mag.: 5+
|
Cytuj:
potem placzesz ze niepodaje nicku ten blade... jakos tak a jakos nie widzialem posta w ktorym sie przedstawiles cwanishu a co do twojej PRINCE LISTY to gon sie ty kruczy wąsie moje eq przed woja price lista by kosztowalo 150k a tak to ni ***a z 200k wychodzi jedne rzeczy obnizasz inne zdrozasz czemu niech zgadne to na czym huncisz hydry to chcesz zarobic inny maja sellac rh za 50k a ty za 40 i all u ciebie kupuja proste no nie? a to na czym nei huncisz masz drogie jak *** grrr ![]() |
|
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
|
Cytuj:
widze ze nastepna Panienka ma kompleksy tacy twardzi jestescie na forum podajcie swoje Nicki z thori bo zapewno kazdy z was lize dupsko na thori a tu wyzywa itd. Lotar to ma byc nieporozumienie? :O <hahaha> hahahahahahaha ja walczylem jako 1 sorc z twi powiedzmy tak. wasz czas dobiega konca macten chyba mial error uh bota xD ![]() |
|
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Bound for Glory - 09-03-2006 o 22:34. |
|
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Bound for Glory teraz jestes ignorowany dopuki niepodasz swojego nicku niebede gadal z jakimis opszczymurami ktorych nieznam mama mi zbrania z obcymi gadac ![]() |
|
|
|
|
|
|
#226 |
|
Guest
|
Oj Cwany, Cwany... przechodzisz samego siebie... Kiedyś myślalem, że jesteś normalnym graczem w tibie polskiego pochodzenia, tyle, że byłeś "jakoś" wyjątkowo zdolny w nabijaniu lvli, nawet sprzedawałem Ci hmmy(moje całe zapasy). Byłeś moim przykładem, ale po tym, co piszesz na tym forum, widze że jesteś po prostu nielojalnym noobem
P.S. Jak chcesz mnie zrookować to prosze mój nick: Lee Paylong... Myśle, że Ciebie to nie zdziwi... |
|
|
|
#227 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
|
A mój nick to... Aragami
. Fajny temat. Od poczatku śledze tą tibianowele. Oby tak dalej. |
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Popatrz sobie na ottomanow oni to sa dopiero lojalni gdy bylismy w hooligans army oni byli znami doszedl do nas Drasen i oni odrazu wyszli z wojny i poszli do Wzyckow wiec niegadajcie takich farmazonow |
|
|
|
|
|
|
#229 | ||||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
Cytuj:
, to ja ci powiem w inna strone...jak taki jestes kozak na forum i w grze to daj adres...panienko . Poza kilkoma nowymi ludzmi, znam wszystkich ktorzy tu pisza i zapewniam cie ze zaden z nich nie lize ci dupska, bo maja po prostu na ciebie wy***ane .Cytuj:
.Cytuj:
A naprawde nabijac levele to potrafil Gorthard .Cytuj:
|
||||
|
|
|
|
|
#230 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Sun Cow'Thor
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 72+
Skille: 85+
|
BYE Thoria
Mar 09 2006, 19:38:32 CET Killed at Level 75 by Drasen and by Neilz Hacker za***al all itemy i 600k expa poszlo sie ***ac.. Your Sun Cow'Thor |
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
btw toba gral wtedy moj kumpel ale on dostal pasy od kogos i byl na tobie p-set bolty sd i uhy ![]() Crazy Onion chetnie podam ci moj adres ale po co? jestes jakims 13latkiem ktory nawet niewie gdzie lezy moje miasto. |
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Profesja: Knight
Poziom: 48+
Skille: 80\80
Poziom mag.: 6
|
Wojna wojną, rozumiem kwestie PA w trakcie wojny, ale zastanawia mnie czy zwykły, przeciętny gracz niemajacy nic wspolnego z wojną niebedzie cierpal tylko troche mniej od pokonanych. Teoretycznie niepowinien... ale... no własnie jest kilka ale
Samo PA mozna zniesc, podkulic ogon i isc w las... ale gozej z random PK walczacych stron... trzeba przyznac ze na thorii to sieje chyba najwiekszy strach... ta nieprzewidywalnosc A osobiscie ciesze sie, ze wojna niema podtekstow rasistowskich, narodowosciowych itp.. zreszta Sikews juz chyba prubowal wykosic wszystkich polakow, co niemoglo sie udac... z przyczyn oczywistych. Wazne by ci co sobie juz cos wywalczyli nie dostali głupawki i aby im woda sodowa nie uderzyla A wogole to ciezko narzekać na nude na tym servie...puki co... ![]() Pozdro |
|
|
|
|
|
#233 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
cwanish masz na mysli Torun czy wioske Solec ^.^
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 1+
Skille: Nie ma.
Poziom mag.: 5+
|
A wiec tak po primo Cwanish jak moi kumple skacza trenic to ci podam mojego nicka bo nie chce stracici monk makera !
Po secondo (jakos tak ) Aragami my sie znamy Awrok Forever ale jak cos chcesz komentowac Songusie to musisz na priv nie inaczej Po (nie wiem jak 3) Nie wypowiedziales sie Cwan na to co powiedzilaem czyzbys nie mial nic przeciw ??? aaa i Coyytos on jest z torunia ??? o boze to juz wiadomno skad ptasia grypa aaa jak tak cwan ty z torunia to podaj adres i moze cie zobacze bo za ok. tyga jade do ciotki na weekend do torunska ![]() Ostatnio edytowany przez Cer'is - 10-03-2006 o 15:00. |
|
|
|
|
|
#235 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
Kazdy wie ze jeden owner cwanisha jest z S"t"olca a drugi z Torunia
![]() |
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Profesja: Knight
Poziom: 48+
Skille: 80\80
Poziom mag.: 6
|
Cytuj:
W sumie brachu malo mnie obchodzi kto ma ilu ownerow, skad kto jest i ile godzinn dziennie gra. Mnie na władzy niezalezy bo ja do niej niestworzony ![]() Moim zdaniem, kiedy samemu sie wyrobi chara to wieksza frajda i duma z sukcesow A tak mimochodem zastanawiam sie nad jednym... gdyby CIPy naprawde chcialy zwalczyc sharing to juz dawno powinni wprowadzic IP na chary. Moze grywalnosc by spadla albo inne kwestie o ktorych pojecia niemam ![]() |
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Sun Cow'Thor
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 72+
Skille: 85+
|
16:26 Sun Cow'Thor: yo
16:27 Cwanish: yo 16:27 Sun Cow'Thor: ej z kad twoj kolega mial pasy? 16:27 Sun Cow'Thor: do sun cowa 16:27 Sun Cow'Thor: to on mi key logera w***al? 16:27 Sun Cow'Thor: i mnie haknol? 16:27 Cwanish: jaki 16:27 Cwanish: kolega 16:27 Cwanish: ? 16:27 Sun Cow'Thor: na tibia.pl 16:27 Sun Cow'Thor: pisales 16:27 Cwanish: lol? wytlumasz mi |
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
Cytuj:
. |