Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-03-2006, 22:18   #441
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aylitha
a może ktos mi się chce pozdlizać ;> chętnie wezme uh makera który uhy bedzie mi sellować za 2-2,3k, nie obraże się ;D ale jednak powróce do innej sprawy ... Kto tu na forum tibia.pl powiedzial ze ja jestem demiphant?

/Maciek

Amadeus Maximus napisal na forum tibia.com "She almost died, and Demiphant has shown up~" nie wiem do konca co to znaczy ale chyba ze: Ona prawie umarla, i demiphant wtedy sie ujawnil~ ale nie jestem dokonca pewien tutaj jest link do temtu Keliki http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1148186 pisza tam kto niby uzywa macro. Amadeus Maximus pisze tam o aylitha.
Miltoner jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-03-2006, 23:12   #442
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
Amadeus Maximus napisal na forum tibia.com "She almost died, and Demiphant has shown up~" nie wiem do konca co to znaczy ale chyba ze: Ona prawie umarla, i demiphant wtedy sie ujawnil~ ale nie jestem dokonca pewien tutaj jest link do temtu Keliki http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1148186 pisza tam kto niby uzywa macro. Amadeus Maximus pisze tam o aylitha.
choddzilo o to ze prawie padla ale wtedy demi sie pojawil i ja obronil -,-
thewojtek jest offline  
stary 12-03-2006, 02:18   #443
Aylitha
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny gracz
Imię: Aylitha
Profesja: Elite Knight
Poziom: 93
Skille: 89/87
Poziom mag.: 7
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
choddzilo o to ze prawie padla ale wtedy demi sie pojawil i ja obronil -,-

Demi dopiero pojawił się po 5-10 minutach kiedy go poinformowałem nie wcześniej , a jeśli nawet to znaczy ze ja jestem demiphant? -.- niech sie ***ną w cymbał ...

/Maciek
Aylitha jest offline  
stary 12-03-2006, 02:33   #444
Byciu
Użytkownik forum

Byciu's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Kamień Pom./Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: Paul Steel
Profesja: Paladin
Poziom: 16
Skille: 48/40
Poziom mag.: 6
Domyślny

jak już ktoś wcześniej słusznie zauważył, tu nie chodzi o to, czy jesteś demiphantem, czy nie, po prostu chcą ci pewnie skopać zadek :/ [ no fun ]. Przecież, to nie pierwszy raz, ktoś ma hunt/dead bez powodu....
Byciu jest offline  
stary 12-03-2006, 11:18   #445
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Byciu
jak już ktoś wcześniej słusznie zauważył, tu nie chodzi o to, czy jesteś demiphantem, czy nie, po prostu chcą ci pewnie skopać zadek :/ [ no fun ]. Przecież, to nie pierwszy raz, ktoś ma hunt/dead bez powodu....
bo to sa c***e ***ane! ;P
thewojtek jest offline  
stary 12-03-2006, 11:40   #446
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

ehh to jest tylko wymyślanie powodów padł bo zabił mojego rl friend (8 lvl noob który zaj...ł ci loota) thiefed my boh no bo masz bohy i on chce mieć twoje i jeszcze wiele wiele więcej np bo on jest demiphant albo Chuck Noris nawet już nie czytam ich wyjaśnień (raz jak zaje...i 55lvl knighta chyba w 2 lvl 100+ i napisali że to było Pk hyhy zabawni nie dość że we 2 to jeszcze 2 razy niższy lvl i pk to nazywać) Coraz częściej na forum tibi przestają podawać powody no bo w końcu oni też mają ograniczoną wyobraźnie i powoli już im się kończą powody a pisanie wciąż tego samego staje się monotonne. Nie martw się tu też coś nie tak napiszesz że nie podoba ci się na servie i zaraz hunted za knucie i podrzeganie do wojny(Bo wiesz o patsach można pisać tylko jacy to oni są wspaniali i liz liz liz liz (o) wtedy jesteś miłośnikiem pokoju i fight for freedom :/) a ta lista keliki to śmieszna nic innego jak oskarżenia innych był afk hyhy a kto nie był czasem jak stoje pod depo to sobie przeglądam stronki internetowe albo ide do wc i co za to mam trafić na jakąś pier.....ą listę żeby banda nobów co 5 minut podchodziła i sprawdzała czy przypadkiem afk nie jestem.
jastr jest offline  
stary 12-03-2006, 11:51   #447
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

Siemka. Ja tu pierwszy raz.
A tak czytajac w wojnie na galanie to szczeze mowiac ta wojna ciagnaca sie od ponad 2 miesiecy z gory jest skazana na przegrana. A wiecie dlaczego?? Prosta odpowiedz. Wojny nie wygrywa gildia ktora dluzej siedzie w dp tylko ta ktora najwiecej przeciwnikow zabije! a jak checie wygrac wojne to zacznijcie sie grupowac w zespolu 5-6 osobowe i wybijajcie red skuli z patsow pokoleji! innego wyjscia niema a o konde sie nie bojcie jak was bedzie 5-6 i zaden z was go biebedzie atakowal to UE niezrobi, a tak apropo bo gdzies widzialem ze ktos napisal ze PA-tsi maja dobre pvp blad PA-tsi poprostu maja dobre boty i SA TYLKO LUDZMI wiec wecie sie do roboty.

ps. jak zaczniecie zdobywac fragi to w ch**j ludzi sie dowas dolaczy. to macie jak w banku a i polecam teraz mc i rynki robic bo by walczyc to trzeba miec czym walczyc

dzieki tym ktorym chcialo sie to czytac
_PiteroS_ jest offline  
stary 12-03-2006, 11:58   #448
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _PiteroS_
A tak czytajac w wojnie na galanie to szczeze mowiac ta wojna ciagnaca sie od ponad 2 miesiecy z gory jest skazana na przegrana. A wiecie dlaczego?? Prosta odpowiedz. Wojny nie wygrywa gildia ktora dluzej siedzie w dp tylko ta ktora najwiecej przeciwnikow zabije! a jak checie wygrac wojne to zacznijcie sie grupowac w zespolu 5-6 osobowe i wybijajcie red skuli z patsow pokoleji! innego wyjscia niema a o konde sie nie bojcie jak was bedzie 5-6 i zaden z was go biebedzie atakowal to UE niezrobi, a tak apropo bo gdzies widzialem ze ktos napisal ze PA-tsi maja dobre pvp blad PA-tsi poprostu maja dobre boty i SA TYLKO LUDZMI wiec wecie sie do roboty.

ps. jak zaczniecie zdobywac fragi to w ch**j ludzi sie dowas dolaczy. to macie jak w banku a i polecam teraz mc i rynki robic bo by walczyc to trzeba miec czym walczyc

Just trust Rainfanger! "Say hello to My little Friends"
thewojtek jest offline  
stary 12-03-2006, 13:00   #449
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _PiteroS_

Heh patsi rzeczywiscie nie maja dobrego pvp i rzeczywsicie niektórzy biegaja z botami wiem nawet kto ale nie napsize tego tutaj bo zaraz bede hunted ;] widzialem jak konda probuje zabic lamacza kregoslupa... <chmurka><chmurka><chmurka><sd za 411 (lamacz na red hp)><chmurka><chmurka><chmurka><lamacz dalej na red hp i dopiero sie uhnal><chmurka><chmurka><lamacz w dp> ;]

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 12-03-2006 o 13:03.
Miltoner jest offline  
stary 12-03-2006, 13:16   #450
Golberg
Użytkownik Forum

Golberg's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gronik
Profesja: Druid
Poziom: 42
Poziom mag.: 47
Domyślny

Konda ma dobre pvp jedynie przy waleniu kapucyna!! Tak samo Corlic, ganiał za mną po ank dobre 20 min i tylko 3 razy z sd trafił a z 50 celował wiec sorki.jedynie co mu wychodziło to gfb i wlenie z boltów !

Golberg jest offline  
stary 12-03-2006, 14:20   #451
bolekndm
Użytkownik forum

bolekndm's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2005

Domyślny

Przynajmniej wiadomo ze na botach nie jada .
A wojne ciezko prowadzic jak cala gildia gra na innych servach , ja na Galane sie loguje co jakis czas pogadac ze znajomymi wiec walczyc moge w open battle lub wczesniej ustalona akcja itp.

Ostatnio edytowany przez bolekndm - 12-03-2006 o 14:39.
bolekndm jest offline  
stary 12-03-2006, 14:47   #452
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004

Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

no to chyba po cos mam twoj nr gg ja prawie ciagle online
stary 12-03-2006, 14:59   #453
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bolekndm
Przynajmniej wiadomo ze na botach nie jada .
A wojne ciezko prowadzic jak cala gildia gra na innych servach , ja na Galane sie loguje co jakis czas pogadac ze znajomymi wiec walczyc moge w open battle lub wczesniej ustalona akcja itp.
polecam to obejrzec http://rapidshare.de/files/15165270/furora_war.rec.html swietny filmik 1 ppl vs cala gildia
_PiteroS_ jest offline  
stary 12-03-2006, 15:11   #454
Golberg
Użytkownik Forum

Golberg's Avatar

Domyślny

Ej ale nie trzeba nam filmiku z furory :/ To jest stronka o galanie! I nikt nie jest takim idiotą zeby sam na patsów iśc !

Golberg jest offline  
stary 12-03-2006, 15:18   #455
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golberg
Ej ale nie trzeba nam filmiku z furory :/ To jest stronka o galanie! I nikt nie jest takim idiotą zeby sam na patsów iśc !
pierw obejrzyj potem krytykuj !! a to jest przyklad tylko wiec poco sie unosisz??!! chesz byc zawsze ponizany i huntowany bez powodu ??!! to znechecaj innych to walki bo chyba tylko to potrafisz!!!

Wielki szacunek dla tych co walczyc chca!
ps. stanie w dp to nie walka a jeden czlowiek naprawde potrafi wiele zdzialec pod warunkiem ze ma "cohones" !!!! i nie jest dzieciakiem
_PiteroS_ jest offline  
stary 12-03-2006, 15:47   #456
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004

Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golberg
moze to filmik z furory ale pasterz ~ jest z nami (desperados) w wojnie tylko na galanie ma slabszego troszke chara
stary 12-03-2006, 16:40   #457
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
moze to filmik z furory ale pasterz ~ jest z nami (desperados) w wojnie tylko na galanie ma slabszego troszke chara
wiemy o tym Komandosie

_PiteroS_ jest offline  
stary 12-03-2006, 17:37   #458
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
"troshe" ale ma silniejszych tutaj przeciwnikow.... a napewno lepiej zorganizowanych....
thewojtek jest offline  
stary 12-03-2006, 17:50   #459
Golberg
Użytkownik Forum

Golberg's Avatar

Domyślny

dobra juz sie nic nie odzywam. A pozatym nie gram juz na galanie wiec mi to wisi!

Golberg jest offline  
stary 12-03-2006, 21:07   #460
Sharev
Użytkownik Forum

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Temat "Czy szwedzi..." stał się nie adekwatny do rozmów jakie tam prowadziliśmy więc może zacznijmy od dzisiaj gadać tutaj;]

Wydarzeniami z Galany zaczynającymi ten temat będą:
Druga osoba z 100 dist czyli Corlic;p
Kolejny Polak z 100 poziomem czyli Tharrin;]
113 RP shackowany czyli ja;p

A na ferie mówili o zrobieniu polskiej gildi ala IS;]

Kolejna 100 Stara Jaga
Sharev jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania