![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() haha
do tych wszsytkich panow co tu pisza o trafianiu z runek, pvp skillach, itp@ nazywacie high lev noobami bo nie trafiaja 100%? to tylko znaczy ze nie maja aimbota,i dobrze, a ty trafiasz? bo jak tak to aim bot na 100%. nikt nie jast w stanie trafiac nawet w 70%, czemu? bo to kwestia farta, a nie celnosci, jesli gosc ma lev 50, ba, nawet juz mniejszy, to musisz walic pole przed niego - kazdy gosc ma 8 pol do wyboru, wiec szansa natrafienie 1/8,a do tego msuisz to kilknac odpowiednio w tempo bo inaczej miss. wiec przestancie krytykowac pvp innych, bo nie macie o tym pojecia. a moze wam cos jeszcze powiem bo chyab na to newpadliscie, trafianie z runek to tylko malutka czesc tego co sie nazwa ogolem pvp skills. do macka@ maciek, to ze toba czasem gral demi, lub jego brat, a ty nim, to jest dla ludzi w temacie taka sama tajemnica jak to ze ja umiem pisac w jezyku polskim. wiec nie szukaj winnych, po prostu nie sharuj.
#463 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez thewojtek - 13-03-2006 o 14:12. |
|
![]() |
![]() |
#464 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
![]() ps. sorki ale to troszke wygloda smieszmnie jak raz "hlvl" trafia kogos za kazdym razem a w innej sytuacji niemoze trafic i sie pokazuja tylko chmurki zamiast celnych strzalow ![]() |
|
![]() |
![]() |
#465 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Druid from Galana
Profesja: Elder Druid
Gildia: Childrens of Pain
Poziom: 37
Poziom mag.: 48
|
![]() 20:58 Raa: if u kill (xxx) i will protect you
20:58 Druid from Galana: when? 20:59 Raa: when he is dead, i protect you 20:59 Raa: patriots will thank you 20:59 Druid from Galana: Ok man 20:59 Druid from Galana: ahatt happend? 20:59 Druid from Galana: what 20:59 Raa: he is hunted Parę dni temu napisał do mnie Raa. Nie wiem czemu akurat do mnie. Powiedział, że jeśli zabije ziomka będę protected. Zresztą każdy to widzi. Długo się nad tym zastanawiałem czy to zrobic, ale doszedłem do wniosku, że to bez sensu. Wczoraj (12.03.06r.) zostałem shakowany. Straciłem wszytko co miałem. Moja gra na Galanie nie ma już sensu. A poza tym nie będę odchodził z myśla, że zabije kolesia, który się stara i nikomu nic nie zrobił. Może bym miał protecta ale na ch** mi on. Je*** to wszystko pies. C ya Galana C ya Przyjaciele C ya Tibia. Have a nice day. xD By Robak |
![]() |
![]() |
#467 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Aylitha
Profesja: Elite Knight
Poziom: 93
Skille: 89/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
PS.Słyszałem ze Lord Hybrid puścił plote ze ja to Demiphant ale niewiem na jakiej podstawie tak stwierdził ... Hail Old Big Trio~ /Maciek Ostatnio edytowany przez Aylitha - 13-03-2006 o 18:53. |
|
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ludzie nie piszcie o tym, kto sharuje swoje konta jeśli nie macie dowodów. Przez to najczęściej wynikają jakieś problemy, a potem się okazuje że to jednak nie prawda a koleś ma już przerąbane.
Swoje dowody opieracie na tym, że kolega kolegi powiedział koledze kolegi a ten powiedział ci że ktoś sharuje. Tylko że taka informacja nie zawiera nawet 1% tej pierwszej. A ci którzy kogoś uważają za sharera, bo umie wbić 100k expa w jeden dzien a on z 30k na tym samym lvl'u to się nazywa ... pozwólcie że wam przeliteruje Z A Z D R O ś ć !
#470 |
Użytkownik Forum
|
![]() Old Trio mam nadzieje ze kiedys wroci
![]() ![]() Robal slabo cie znalem ale polubilem ![]() Ostatnio edytowany przez thewojtek - 13-03-2006 o 19:14. |
![]() |
![]() |
#471 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() Wiedział, że jest tak, że Aylitha padła tak sobie i wymyślili głupi pretekst. Hail Old Big Trio! (jeszcze zależy które hehe)
![]() |
#472 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() A prawda taka,że wiedzą,że coś się szykuje więc pora przeprosić i nie robić sobie więcej wrogów.
Co do Aylithy to jako dowód powiedzieli,że się wlogowałem i się zapytałem o co chodzi jak zabili Aylithe. Zanim to zrobiłem dostałem msg na gg i smsa od Aylity co jest.Co do tego czy mój brat gra z nią to co mnie to skoro od ponad miesiąca nie mieszka ze mną??Znajomy w Pats zapytał się Kardeara o powód,a on powiedział,że dlatego,że to Boltan. Ostatnio edytowany przez Demiphant - 14-03-2006 o 12:05. |
![]() |
![]() |
#474 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ps. moze to brzy smiesznie lecz takie nie jest. niestety ![]() ![]() wiec panowie albo bierzecie sie do walki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#475 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
boją sie chyba i nie chca jak to demi napisal robic sobie wiecej wrogow...... muhahahahahahaahahahaha i tak mu nie wierze z tym PAowaniem ze juz koniec muhahahahhahaa EDIT: Cytuj:
U will see..... Ostatnio edytowany przez thewojtek - 14-03-2006 o 13:30. |
||
![]() |
![]() |
#476 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |