![]() |
#481 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#482 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Musiałem sie zarejestrować tu po przez takich noobow jak niektórzy z was no nie mozna nawet w spokoju poczytać forum. Po pierwsze calosc o Aylitha wyszla z gildii Angels of Galana wiec to dla nich GZ. Trzeba bylo glosniej na GC o tym gadac ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 14-03-2006 o 16:27. |
|
![]() |
![]() |
#483 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Edit Zapytalem sie na guild chat i rzeczywiscie rozmawiali na ten temat dyskutowali czy demiphant to aylitha ale na ten temat rozmawiali jakies 2 dni temu wiec po jej deadzie to niby jak ta plotka miala wyjsc z Angels of Galana? Ostatnio edytowany przez Miltoner - 14-03-2006 o 17:59. |
|
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() a wiesz chociaz co oznacza slowo "noob"?? Czy tylko koledzy nauczyli Cie tak mowic do lv nizszych niz ty ??
#485 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byłem w Angels of Galana kilka tygodni temu i gadali tam na ten temat. Ale skoro nawet i tam maja swoich kumpli ktos komu zależ na takich informacjach to już nie moja sprawa.
@ Komandos Strong. Człowieku wstyd mi za Ciebie ale wkrótce sie sam wszystko dowiesz. |
![]() |
![]() |
#486 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Świat: Arcania
|
![]() @ Komandos Strong.
Człowieku wstyd mi za Ciebie ale wkrótce sie sam wszystko dowiesz.[/quote] Co ty moj tatus ze ci wstyd za mnie ??
#488 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hehe..... już po takim czasie powinieneś wiedzieć że wiele osób tutaj jak sie coś dowie to sie podniecają i nie potrafią utrzymać nic w tajemnicy. Dlatego trudno zmienić cokolwiek z ppl z Polski... |
|
![]() |
![]() |
#489 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Druid from Galana
Gildia: Childrens of Pain
Poziom: 37
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Za co Ci ku*** wstyd? -.- |
|
![]() |
![]() |
#490 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Miltoner - 14-03-2006 o 18:18. |
|
![]() |
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() No mogli byscie juz przestac pieprzyc farmazony i sie klucic i zostawic ten temat do tego do czego sluzy, czyli do pisania informacji z galany, a nie klutni typu on powiedzial, on tamto, bo to nooby itp... Ludzie dajcie spokuj...
A jesli juz macie zupelnie odmienne zdanie to wpiszcie je raz i na tym zakonczcie, a nie piszecie o tym samym w 10 postach na zmiane z kims o innym pogladzie... on i tak ma swoje zdanie ty swoje i nic nie zmienicie...
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 14-03-2006 o 18:29. |
![]() |
![]() |
#492 |
Guest
|
![]() Co tam słychać na Galanie ? Bo widzę że duzo sie dzieje. Przypominam sobie wojny
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Co do wojny....to chyba rzeczywiscie tego nie mozna tak nazwac. Zobaczymy kiedy ona sie zacznie. Nie warto tu komentowac walk jakie juz niby stoczono itp itd bo lista fragow i wiesci o kolejnych dedach "przeciwnikow" patriots mowia same za siebie. A dodajac cos od siebie to powiem ze wiekszosc galany stracilo juz dawno nadzieje na to iz patriots zostanie odsuniete od wladzy na serwerze.
A tak na marginesie wiadomo za co padl Lasek? Znaczy co tym razem wymyslili ;] ? |
![]() |
![]() |
#494 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#495 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() ps. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#496 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Corlic szykuje sie do DH solo Stara Jaga nastepna polska setka Lasek padl od patsow ![]() |
|
![]() |
![]() |
#497 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
![]() Cytuj:
o wojne chlopie to ty sie nie martw bo w niej nie uczestniczysz , zostaw to im oni najlepiej wiedza kiedy zaatakowac narazie sie tylko wydaje ze stoja w dp ciagle i sie boja wyjsc ale to tylko czesc ich planu , przyatakuja kiedy przyjdzie na to czas ![]() |
|
![]() |
![]() |
#499 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
maciek@ sam jestes "bla bla bla", wierz mi, nie chcesz zebym ci to tu udowadnial, z teogo prostego powodu ze potem jaksi debil przeczyta i za to znow zalapiesz hunta, nie jestem po stronie patsow i mi na tym nie zalezy, ale nie pisz tu ze to bzdury itp, ja nie mowie ze jestes demim, bo nie jestes, ale to ze demi czasem toba gral, a moze ciagle gra, to jest fakt.
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() A co ty osiągnołeś? Myślisz że jak ktoś ma niższy lvl to co on juz nic nie wie,nie ma o niczym pojecia? Widac ze jestes jednym z tych co oceniaja po lvl i to jest blad. Noob to nie jest low lvl tylko ktos kto nie umie sie zachowac poprawnie i tym kims jestes ty. A skad wiesz co ja osiagnalem??
a tak pozatym to jest temat o wiadomosciach z galany! Nom juz 500 Post!!!