| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #2 | 
| Born to Ban Data dołączenia: 04 06 2004 Lokacja: inny wymiar Wiek: 38 Wpisy bloga: 7 Posty: 2,783 Stan: Aktywny Gracz Imię: Dwimeron de'qel Profesja: Royal Paladin Świat: Harmonia Poziom: 88 Skille: 87/62 Poziom mag.: 18   | Strasznie dlgo ładuje się. Czy to wina serwera czy rozmiaru pliku?? 
				__________________ Poniższe zdanie jest fałszywe Powyższe zdanie jest prawdziwe. | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Michail Fradkow Data dołączenia: 05 06 2004 Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą. Wiek: 34 Posty: 2,054 Stan: Na Emeryturze Imię: Bysiu Profesja: Elite Knight Gildia: Death Assassins | RE.up Mi sie szypko zaladowalo.Fajny skrin.A jaka polapka 8) 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 06 2004 Lokacja: Bydgoszcz Wiek: 38 Posty: 233 Stan: Aktywny Gracz Imię: Pomfrey Profesja: Elite Knight Gildia: Beyond the Obvious Świat: Aldora Poziom: 134 Skille: 92/89 Poziom mag.: 8 | Mu cha cha... trap na dachu... ty jestes talent, że ci sie chciało to robić    Sie uśmiałem przez ciebie... 
				__________________ http://s3.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=59342 Kliknij to pomozesz mi w grze Gladiatus لألم يزول، المجد خال | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum | a ja nic nie widze....   | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 02 2004 Posty: 137 | Ładuję się dlugo to przyznam ,ale to jest super!!!!    HEhehehee dlatego nie affekuje i jeszezc raz smieszne... 
				__________________ Dziękuje za wszytkie moje Recutacje te dobre!! | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum | Mnie się coś długo ładowało, ale płakpa spoko. 
				__________________ Gimohev>>>Sorcerer>>>Aurea | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2004 Posty: 110 | Sorka ze sie dlugo laduje ale serwer jest wolny  Wszystkei materialy do budowy plapki byly jzu na dachu wiec wystarczylo tylko je dobrze poukladac  | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 12 2003 Lokacja: Kalisz, Łódź Posty: 401 | hehe nice. sam sciagales te beczki i inne na dach ? gratz 
				__________________ --- "Łatwo jest umrzeć, trudniej jest żyć" Hail LoV !!! | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 05 2004 Lokacja: Szczecin Wiek: 36 Posty: 125   | Sorra, ale screena nie widać :/ zrób cos z tym   
				__________________ Ariel-Tor -=- 15 level, 53/53, 3 Magic Level Lasasu -=- 26 level, 65/45, 11 Magic Level | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 04 03 2004 Posty: 13 |  NO COMMETN            | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 10 2005 Posty: 268 Imię: Don Dagoth Profesja: Elite Knight Gildia: Jolly Rogers Świat: Luminera Poziom: 111 Skille: Najs Poziom mag.: 8 | Wszystko ładnie ale jest jedno ale.... Zatem wystarczy że koleś rozwali beczke i już jest wolny. Ale ogólnie GRATZ   | 
|  |   |