![]() |
#601 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() W weekend smigamy na EF questa z Szegim, jesli ktos chce to zapraszam do msg mnie albo jego online ![]() Oczywiscie ssy beda ![]()
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 16-03-2006 o 07:58. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#602 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
|
![]() Cytuj:
i nikt nie bedzie mnie traktował jak psa =/ Z ****a gadalem a ona sie sprula jak szmata =/ btw. Xatton Wiesniaku smaruj dupe wazelina bo Xari Nadchodzi ! ![]() Ostatnio edytowany przez Lordblizniakos - 16-03-2006 o 13:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() ![]() ;p
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A tutaj zostałem poproszony o 300gp i co dostałem w zamian
![]() ![]()
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowa porcyyyja:
Gs hunted baj mir [Anderq jesteś w TV !] [img=http://img145.imageshack.us/img145/3641/uo04234qh.jpg] Ja wiem, poprostu wczoraj imageshack nie działał :F
Fat kids are harder to kidnap x) Ostatnio edytowany przez Smoczas - 17-03-2006 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tu nie HTML Smoczas
![]() ![]()
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
|
![]() Łu Łu (co ty tutaj robisz...)
![]() Gs z łuku :> ![]() Daruś exper? ![]() totalny wasted~~ ![]() a i tak na banszee nie zaczekali... ![]() ...dookoła Areny :> ![]() solowanie ![]() przyszaleli... ![]() te hunty takie nudne dla blokera są... ![]() bravooooo! ~~ bravoooo!~~ ![]() widocznie tak... ![]() tutaj Cidar poszalał \(O_o)/ ![]() tu hirołs też na koniec ![]() Loota nie było ~~ jeśli nie liczyć guaardian shielda z dsa...i war hammera z herosa Pozdrowienia dla Rodzinki i Gildii
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() Ładnie Smoczq zboczq
![]()
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Hehe widac ze sie nudzisz bo mint zajety XD
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Dark Elderosso
Świat: Selena
|
![]() 1 Left PLX!
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() Pozdro dal ziomków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pewnego niedzielnego przedpoludnia ekipa smialkow wybrala sie na questa w EF.
Przy pomocy light hacka i mapki z internetu prowadzil ich super-truper bloker ![]() ![]() Po dotarciu do miasta Venore, mieli problemy ze znalezieniem wyjscia w strone fortecy elfow. ![]() Po znalezieniu wyjscia i ok polgodzinnym bladzeniu po bagnach (wiedzieliscie ze chodzenie po bagnach wciaga?), nasza dzielna ekipa znalazla wejscie do slawnej fortecy ![]() Troszke pobladzila, poubijala kilka elfow i dotarla do pomieszczenia w ktorych czychal DEmon Skeleton w otoczeniu najprzerozniejszych Elfow. Czemu nikt nie wiedzial, ze GFB nie dziala na Scouty? ![]() No ale dzieki swietnej postawie zarowno blokera (heh tzn mnie ![]() ![]() ![]() Nagrod nie wykladali na ziemie, z powodu drobnego braku zaufania ![]() ![]() No i szczesliwie tylko 3 razy zgubili sie w dordze powrotnej ![]() ![]() Dzieki chlopaki za mila wyprawe :-) Przypominam, ze chetnie pisze sie na wszelki questy i hunty ![]()
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 19-03-2006 o 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Dawno już nie wypowiadałem się na tibia.pl ale widze ze temacik bardzo się rozwinął więc dorzuce coś od siebie.
Huncik na hydrach. ![]() ![]() ![]() Jak widać knajci niezły exp też mogą wyciągnąć. A tutaj dosyć stare zdjęcie i bardzo fajna dekoracja w domku Magdy Feleon. ![]()
If you hated me before, NOW you will hate me with passion. Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez behi - 19-03-2006 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |