|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]() A ja gram dla zabicia czasu w 60%, w 10% bicia potworów z sd ( może to sie dziwne wydawać) np. teraz chce se iść na gsa solo i z sd bić
![]() nabic z 45 mlvl, z 60 lvl, a eq jakie chce miec to the best ![]() Magic Plate Armor, Golden Legs, Mastermind Shield albo Demonka, Demon Helmet, Boh (mam), Platinum Amulet. A to co mi sie narazie udalo osiągnąć to widać w podpisie i pod avatarem (ee ja chyba nie mam :d) |
![]() |
|
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Stargard
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 187
![]() |
![]() Ja chcialbym mieć pacc 4ever czy cos takiego, zabic tetra z kyry na 31 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() 1.Zdobyć 100 lvl.
2.Zacisnąć w łapach Demon Armor. 3.Po wykonaniu ptk.1,2 porzucić grę, aby kiedyś do niej wrócić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() mam dwa cele :
1) mieć 30 level druida 2) posiadać 40 level Rookstayera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() Moim celem jest glownie dobra zabawa i stworzenie wielonarodowej gildii...
Pomoc poczatkujacym.. Wykonanie wiekszosci questow, odwiedzeine wszystkich lokacji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Offtopic
Dobo nie będzie zadowolony... @Topic Kiedy grałem to grałem tylko i wyłącznie dla zabawy. Prawda że wyższy lvl dawał radoche większą, ale doszedłem do tego 40 lvla, załapałem hunta od jakiegoś głupiego PA i już nie gram. A prawdziwą radość mi dawała rozmowa ze znajomymi, duele i takie tam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Moim celem było osiągnięcie 100leva i zabicie kumpla bo ciągle się przechwalał jaki to on mastash w tibi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord on Neo
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 17
Skille: 43/39
Poziom mag.: 3
|
![]() Na początek oczywiście dobra zabawa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Właściwie od początku grania w Tibie starałem się być dobry, jak mimo wszystko na paladyna przystało (moja pierwsza postać to właśnie pall). Paladyn jest z natury dobry, pomaga słabszym, jest przeciw wszelakiemu złu. Obecnie gram druidem, który również jest niejako charakterem dobry i prawym, pomaga ludziom, leczy ich etc. Celem samym w sobie nie jest dla mnie stanie się jakimś superhiperhlvl'em. Stanie się lepszym człowiekiem zaś owszem. I nawrócenie chociaż kilku innych na pomaganie potrzebującym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
|
![]() Na początku kiedy zaczęłem grać w tibie chciałem zdobyć 100lvl. Udało się. Chciałem zrobić DH,ANNI, także się udało. Teraz nie mam już chyba żadnego celu. Chcę sę pograć only dla kolegów i dla zabawy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Chorzów
Imię: Aniazonka
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 163
Skille: 99/96
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() Hmmm....
*Bycie przynajmniej przez jeden dzień na 50 miejscu w expie na Securze *100/100 *8 mlvl *Solo Demon Helmet Quest Już wykonane cele: *Annihilator za pierwszym podejściem *100lvl *Dobra gildia *Kumple!
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Moim celem w Tibi jest zdobycie wiekszości rarów, ale mie takich śmieci jak Ring of The Skies lecz Magic Sword, HOTA, Wingned helmet i takie tam pierdoły. Chciałbym też być w pierwszej dziesiątce na servie w skillach swordu.
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Muj cel-osiagniecie 300lv
![]() Narazie jest 84 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() 20 lvl new postacio
25 zeby muc hmm i sumon 27 zeby monjka sumonowac 31-32 fe rox potem to juz 40-50 i tak do anni i dh
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Moim cielem najwiekszym jest bycie najlepszym w axe na Silverze narazie jestem najlepszym polakiem na silverce w axe
![]()
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: a co cie to? ;]
Imię: Osamura
Świat: Vinera
Poziom: 10
Skille: 24/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Moim celem jest bycie jednym z najlepszych knightow na vinerze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pisze ze error z polaczeniem "you cannot connecting..." HELP! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Metos De'Flite
Gildia: Brotherhood of Fenix
Świat: Titania
Poziom: 50
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Początkowo nie mialem pojęcia o tibii. Zasówałem lvl żeby być lepszym od brata. Wbiłem 46 drutem dawno temu,zabili mnie (miałem pvp jak 12 lvl) i przestalem grac na pół roku. Póżniej troche pomagałem bratu w wojnie (po podszkoleniu pvp) i zrobiłem knighta. Knightem gra sie dużo lepiej (jak dla mnie) i gram dla zabawy. Chce przede wszystkim mieć lvl i skille takie, żeby móc zablokować bez wiekszych strat większość potworów, huncić je z moim Qmplem, no i np. solować dragi bez uh waste =-]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
Stan: Niegrający
|
![]() Moje skromne cele
![]()