Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-03-2006, 21:04   #701
Sir Radzio Angelus
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
Sir Radzio Angelus ma numer GG 3677348
Domyślny

Lepiej sie módlcie zeby pats przyjelo Rainfangera bo Un~ dużo zapłaciło Bon Devilowi za deda, który mial dostac od Rainfangera
Sir Radzio Angelus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-03-2006, 21:33   #702
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Radzio Angelus
Lepiej sie módlcie zeby pats przyjelo Rainfangera bo Un~ dużo zapłaciło Bon Devilowi za deda, który mial dostac od Rainfangera
CO? o czym ty mowisz?!
thewojtek jest offline  
stary 24-03-2006, 22:13   #703
Sir Radzio Angelus
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu

Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
Sir Radzio Angelus ma numer GG 3677348
Domyślny

Tak wogóle to to jest top secret i moge wam tylko powiedziec, ze nie taki Rainfanger zły jakim go zrobiono, moze sie okazac pomocny w wojnie, a Bon Devil nie padł na darmo i bez przyczyny. Reszte domyślcie sie sami
Sir Radzio Angelus jest offline  
stary 24-03-2006, 22:19   #704
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Radzio Angelus
Tak wogóle to to jest top secret i moge wam tylko powiedziec, ze nie taki Rainfanger zły jakim go zrobiono, moze sie okazac pomocny w wojnie, a Bon Devil nie padł na darmo i bez przyczyny. Reszte domyślcie sie sami
Z Twoich insynuacji mozna przypuszczac ze "zdradzil" w celach szpiegowskich, ale watpie ;]
Rybzor jest offline  
stary 24-03-2006, 22:57   #705
Maniek Master
Guest

Domyślny

Teraz ta wonja będzie przystopowana troszkę .Co teraz zrobi Gildia Unbreakables bez dwóch silnych osób czyli Corlica i Bon devila. Przecierz lord angel of fires praktycznie nic nie zdziła z Kapcom'em i Demim.To ich jest głupota że uzywali Macro i dostali bana.A Rainfanger jest najwiekszym frajerkiem na Galanie Jeżeli ma Hunta od Kondy to po co dochodzi do jego gildi ? A Konda jeszcze sie doigra jeszcze pare razy paddnie;] Unbreakables !!! wygrajcie to wojnę! Bo ten świat jest w waszych rękach Atnaz też zasłuzył na deda .Życze wam powodzenia :*

stary 25-03-2006, 06:32   #706
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Szkodi powiedziałeś wszystko co trzeba o Patsach i Galanie;p Jeżeli jesteś z nimi i masz h lvl możesz grać ale jak nie z nimi to już prze***ane masz.Wojna się rozpadła po część dlatego,że Raina i ICarusa bardzo często upominano,żeby nie PA.Mogłem mieć szanse zapłaty za zdrade gildi i wystawienie jej;p W tej chwili przenieśliśmy się na inny serv i zaczynamy tam grać.Mam nadzieje,że pats przestanie robić sobie więcej wrogów poprzez PAing dzięki tej wojnie.
Demiphant jest offline  
stary 25-03-2006, 06:46   #707
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

sugerujecie ze Rainfanger poszedl tam szpiegowac razem z reszta paczki "Szwedow"...yyy tj. Szpiegow? Nie no nie wierze , Rainfanger padnie mowie wam gildia patriotow go wystawi i zostawi na lodzie .

co do tej akcji z anni no to na serio przesadzili Bon Corlic Lady Slodziutka , LordHybrid , teraz daliscie swietne swiadectwo cala Galana sie z was smieje a szczegolnie patrioci

no ale coz do zobaczenia za miesiac dlugo sobie nie pogracie moze to i dobrze moze cos sie zmieni a swoja droga to jak myslicie , Konda z gildia wybaczy wenezuelczykom zdrade? Ja bym chcial by dostali kicka z servera na zawsze dobrze by im bylo , wiem co potrafia sam wiele razy doswiadczylem zlego od ich strony

ciekawe czy Lord z ekipa beda blagac na kolanach o wolnosc czy dalej deklaruja war...
dressu jest offline  
stary 25-03-2006, 09:45   #708
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Szkodi powiedziałeś wszystko co trzeba o Patsach i Galanie;p Jeżeli jesteś z nimi i masz h lvl możesz grać ale jak nie z nimi to już prze***ane masz.Wojna się rozpadła po część dlatego,że Raina i ICarusa bardzo często upominano,żeby nie PA.Mogłem mieć szanse zapłaty za zdrade gildi i wystawienie jej;p W tej chwili przenieśliśmy się na inny serv i zaczynamy tam grać.Mam nadzieje,że pats przestanie robić sobie więcej wrogów poprzez PAing dzięki tej wojnie.
a Tharrin? Lutore? Inni pokroju Catrishii czy Gladianosa? Nie uczestnicza w wojnach i zyja dobrze Wasze zachowanie w sytuacji zamiany rol bylaby ta sama. Zdrada to zdrada a tego sie nie zapomina. Cena 1mln gp moze lekko przesadzona za Bona, ale powinna byc nie mniejsza niz 500k patrzac trzezwo na wszystko. Pofragowal nawet na Pats a poza tym to nie byla 1 jego wojna na ktorej walczyl przeciw Patriots. Ze swojej strony mowie tylko have fun i good luck
szkodi jest offline  
stary 25-03-2006, 11:45   #709
Maniek Master
Guest

Domyślny

Czyżby oni się bali? Dla mnie to jest troche śmieszne A co do Ciebie Szkodi ty to uważaj żeby cie nikt nie ubił z UN Bo ty jestes w PATS ;/

stary 25-03-2006, 12:04   #710
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maniek Master
Czyżby oni się bali? Dla mnie to jest troche śmieszne A co do Ciebie Szkodi ty to uważaj żeby cie nikt nie ubił z UN Bo ty jestes w PATS ;/
hmm bali....? mi sie wydaje ze jakby chcieli to wszyscy wymienieni mogli by zostac przyejci do patsow... rzadzili by sobie z nimi i robili co chcieli.. nazywasz to strachem? mi sie po prostu wydaje ze taki maja sposob grania i tyle... jedni graja dla wladzy, inni dla innych celow.
stary 25-03-2006, 13:37   #711
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
wojny potrzebuja ofiar - nie jest tak?
szkodi jest offline  
stary 25-03-2006, 15:41   #712
Maniek Master
Guest

Domyślny

Tak jest!A dlaczego ty nie bierzerz udziału w wojnie jeśli jesteś w PATS?Oglądałem Film gdy Keekz z Rainfangerem Ubili Bon Devila Lady Slodziutka nie słusznie dostała Bana za używanie Macro Kocham ją :* i Jej Wierze

stary 25-03-2006, 16:00   #713
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Tak jest!A dlaczego ty nie bierzerz udziału w wojnie jeśli jesteś w PATS?Oglądałem Film gdy Keekz z Rainfangerem Ubili Bon Devila Lady Slodziutka nie słusznie dostała Bana za używanie Macro Kocham ją :* i Jej Wierze
bo szkodi jest nieuzyteczny na wojnach - mam 2 char w Pats Nawet zafragowal ale name'a nie bede zdradzal Co do Slodziutkiej to chwala CIPom za tego bana. Nie uzywala macro? Przez caly trening jakies macro, tbi itp :S Nie mowiac juz o acc sharingu :x
szkodi jest offline  
stary 25-03-2006, 16:13   #714
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Zielona Góra

LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
bo szkodi jest nieuzyteczny na wojnach - mam 2 char w Pats Nawet zafragowal ale name'a nie bede zdradzal Co do Slodziutkiej to chwala CIPom za tego bana. Nie uzywala macro? Przez caly trening jakies macro, tbi itp :S Nie mowiac juz o acc sharingu :x
A jak Zgadam się w zupełności

PZDR JACUB ^.^
stary 25-03-2006, 16:17   #715
marcinus
Użytkownik forum

marcinus's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Rookstayer
Domyślny

Pat Sux , Szkodi Sux reszta patsow tesh suX Patrioci powinni zostaw zgładzeni, nie wieze w to zenie ma sily na nich, kiedys przyjdzie taki dzien ze Un wygra i pokaze całej Galanie kto tu zadzi HAIL Un !!!! Młody~
marcinus jest offline  
stary 25-03-2006, 16:20   #716
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marcinus
Pat Sux , Szkodi Sux reszta patsow tesh suX Patrioci powinni zostaw zgładzeni, nie wieze w to zenie ma sily na nich, kiedys przyjdzie taki dzien ze Un wygra i pokaze całej Galanie kto tu zadzi HAIL Un !!!! Młody~
Głupa lamo zamknij ryja lamusie nikt tu nikogo nie wyzywa, durniu sam ssiesz pały z***ie wyjdz lepiej.
stary 25-03-2006, 16:26   #717
Maniek Master
Guest

Domyślny

Szkodi Ale ty jesteś ......A skąd możesz widzieć że używała tbi na treningu jak skilowała?Jak nawet tego nie widziałeś .Nie lubie PATS bo ta gildia kiedyś Mnie wqrwiła

stary 25-03-2006, 16:31   #718
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Problem

Cytuj:
Szkodi Ale ty jesteś ......A skąd możesz widzieć że używała tbi na treningu jak skilowała?Jak nawet tego nie widziałeś .Nie lubie PATS bo ta gildia kiedyś Mnie wqrwiła
kogo to interseuje, on wie bo z nia sie zna ja wiem kto uzywa macro, ale nei bede wymienial, np nbon devil uzywal mc przez wszystkie swoje lvle trenoalem z nim na mc i mowil mi cos o uh botach, przeciez nic dziwnego, ze ma bana juz dawno piwinniem miec :SSS

Od***ac sie od Szkodiego to rowny ziom
stary 25-03-2006, 16:40   #719
Maniek Master
Guest

Domyślny

Dlaczego mamy sie od****c od Szkodiego.Nawet nie ma 72 lvl i takich skilli.Ciekawe dlaczegoSzkodi nie chcę podać name drugieo chara. Boi się że Padnie Oj Szkoda że Ten Serwer się pie***i przez takie osoby

stary 25-03-2006, 16:43   #720
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Zgadzam sie z Mr. M
nie ma co zazucac calego PA jednej osobie...
zreszta jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos mowil na szkodiego ze jest PA...
Zreszta nie tylko szkodi jest spoko wielu innych graczy tez, ale niestety nie maja juz spokoju na tym servie....
Dragon86 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania