|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2081 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 32
Skille: 78/78
Poziom mag.: 5
|
![]() Jeśli chodzi o knighta to trzeba przede wszystkim skillować, nie będę się już rozpisywał na jakich potworach bo to koledzy bardzo dokładnie i profesjonalnie opisali. Jednakże jeżeli macie taką możliwość to poproście kolege czy brata o ghoula do treningu wtedy nie trzeba się męczyć i zmieniać potworków. Co do solowania cyklopow jak juz ktoś wspomniał ( to nie jest jakis tam super potwór) można je solować i ze skillami 55/55 ale po co tracić nie potrzebnie ihy(uhy)
![]() Radze wam zróbcie sobie skille 70/70 i 4 mlvl i wtedy możecie już expic na cyklopach bez strat(oczywiście zależy to też od waszego eq, ale dacie sobie rade). I na wszelki wypadek zawsze noście runy leczące najpierw ihy od 4 mlvla uhy. Pozdrawiam całą Iridię ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2082 |
Guest
|
![]() na forum sie nieznam ale zato o tibi mam pojecie i wiem ze jesli jestes knighte to skille to podstawa i zgadzam sie z kessa zeby wybic skille conajmniej 70/70
Ja wybilem 20 lvl poszedlem na questa i skillowalem dopukj doputy hajs sie nieskonczyl a przeznaczylem go tylko na hama(tera mam skille prawie 81/81 i expie praktycznie gdzie chce) ![]() |
![]() |
![]() |
#2084 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 24-03-2006 o 17:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Gdansk-oliwa
Imię: Czekoladowy Baron
Świat: patrz na postać
![]() |
![]() pytam sie poraz kolejny
Cytuj:
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! ___________________________________ Ładowanie reszty cebuli do wora ![]() use the magic power of "Szukaj'' ![]() [CHAR]Czekoladowy Baron[/CHAR] my char ![]() Serv:Celesta mlv:34 lvl:31 Ukryty tekst:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2086 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Moos'de
Świat: Antica
![]() |
![]() Cytuj:
Oczywiście w plecaku trzymamy bp mf ;-) Dobra Rada - Aktualnie sorcem, można expic prawie wszedzie tam gdzie pallem, z zapasem fooda, mfami i z dobrym rodem. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2087 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2088 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Moos'de
Świat: Antica
![]() |
![]() "Raczej" ?
Napisane jest gdzie expić ze skillami XX/XX. Tak samo mógłby napisać: Gdzie moge expic ze skillami 15/16 na 18 lvlu, jestem Sorcem. Warunek tematu spełniony, zgadza się? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2089 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białe Błota
Imię: Argan Card
Świat: Furora
Poziom: 20
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
@Topic 22 lvl, 5 mlvl, skills 75/75, eq BS, C-shield, Scarf, Warrior Helm, C-Arm, K-legs, BOH/Leather Legs. GDZIE EXPIĆ ?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2090 |
Guest
|
![]() Chodzic to mozna na Kopalnie obok Kazoordon, gdzie znajdziemy dwarfy(45exp.) i rotwormy(40exp.). W miarę szybko sie tam expi. Lecz najlepiej chodzic na kopalnie, które sa troche niżej niz Kazoordon. Ponieważ tam wybiera sie mniej tibiarzy i wtedy idzie to szybciej. Ale nie chodzic na -4 piętro, ponieważ spotkacie sie tam z Dwarf Soldier i Dwarf Guard. One będą wam brały od 50- 100hp. Ostrzagam.
![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: felippe Knight
Gildia: Army of angels
Świat: Shanera
Poziom: 46
Skille: 80/79
Poziom mag.: 5
|
![]() Do 30 lvl mozesz wbijac lvl tak jak powiedzial poprzednik moj. Albo mozesz takze isc na DC lub zamek kolo Ab jezeli bedziesz mial szczescie i bedziesz sam to szybko bedzies expic. A potem tzn jak juz bedziesz mial 30 lvl idz na guardy szybki exp tylko wez na wszelki wypadek gfb jak by sie zrobilo tloczno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2092 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Imię: Legendarny Banita
Gildia: Archangels of Darkness
Świat: Morgana
Skille: 60\60
|
![]() Mam pytanie:
Czy 14 knightem skile 54\54 bede w stanie blokowac gs palowi skile 74 z dista? I czy duzo uh zejdzie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2093 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hahaha, na pewno sie wyihasz ![]() Swoja droga, aby uzywac uh musisz miec 4mlv Na razie zajmij sie blokowaniem.... wejscia do depo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Knight, lvl 25 (Jutro PACC mi dojdzie)
Skills: 74/72 EQ: Knight Armor, Knight Axe, Crusader Helmet, Crown Shield, Scarf I mam takie pytania jezeli bede mial tego pacca, czy dam rade na scarabach? Jak sie na nich by mi expilo? Pozdrawiam
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO Ostatnio edytowany przez Dj Nekro - 28-03-2006 o 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Imię: Legendarny Banita
Gildia: Archangels of Darkness
Świat: Morgana
Skille: 60\60
|
![]() Cytuj:
chcialem sie spytac czy jakbym mial 4 m lev czy bi mi duzo uh schodzilo czy bym nie padl a nie czy jestem w stanie blokowac depo ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2096 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2098 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Colda Lili
Profesja: Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 13
Skille: 9/17
Poziom mag.: 9
|
![]() Na co moge lazic KNIGHTEM na 10lvl ze skillami 28/23.Moje eq to Two Hande Sword,Scale Armor,garlic neckle,Solider helmet,bots
POZDRO WSZYSTKIM TIBJAŃCZYKOM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2099 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Ash'Aman
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 13
Skille: 15/18
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Mam kilka pytanek do doświadczonych knightów, powtarzam doświadczonych!
Zaczne od opisania mojego chara: knight lvl 40, mlvl 5, skile:71/71,narazie FACC eq: golden arm, crusader helmet, k-legs, bochy/leather bootsy, vamp shield, fire axe/ dragon lance 1) Od jakich skili i lvl mozna lać guardy aby się kaska zwracała, a exp był większy niż na elf fortress? 2) Ile uhów powinno iśc na draga aby huncenie ich było w miare opłacalne? 3) Jakie są inne dobre miejsca do expienie dla knighta, o których nie wiem (nie jest to: PoH, efly, minosy na Senji, horned fox tower i w Mintwail, Dragi, kopalnie i orc fortress) Jak ktoż zna jakies inne to niech wspomni, acha nie mówcie mi o DC bo to miejsce jest przepełnione przez 24/7 - gorzej niz PoH. I kilka pytań z innej beczki, ale nie będę nowego tematu zakładał: 1) Jaki lvl i skile do bloczenia DL? 2) Czy opłaca się bloczyć GSy, jeśli k-legsy można spylic najwyżej za 9, a k-arma za 5k? Proszę aby odpowadać w miare swoich możliwości, a nie zmyslać. Wolę nie uzyskać odpowiedzi na te pytania niż aby odpowiadano tylko Tak/Nie.