![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() ci co palą/biorą zawsze to będą robić?
lol.. a ja myślałam, że człowiek z natury zmiennym jest.. niektórzy jednak przestają brać/palić, jednak nawet jak przestają to robić to nie zmienia to mimo wszystko tego kim się stali - a te pojęcia obowiązują z tego co mi się zdaje przez całe życie d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: wlkp
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 124
Skille: 21/27
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#163 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Bradwen Hellscream
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 96
Skille: ogromne
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Ja kiedyś tak sie zjarałem zioła ze myslalem ze mnie ufo goni, s*******alem jak po***any, juz sie tego ***stwa nie chwyce, wole tam se zajarac fajke albo wypic piwko z kumpali
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narkotyki są (skasowane przez evul modka za wulgarność), a ci kto je biorą też są (skasowane przez evul modka za wulgarność)
To z modkiem to taki żarcik ![]()
#166 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]() To okropienstwo, dla ludzi ktorzy nie umieją poradzić sobie z jakimś problemem...
Pozdrawiam, SerEq... |
![]() |
#169 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Dopethrone, in this land of sorcery
Dopethrone, vision through T.H.C. Dopethrone, feedback will free Dopethrone, three wizards crowned with weed, yeah |
![]() |
![]() |
#171 |
Zbanowany
|
![]() <luq> ja Sylwestra spędziłem na "Kanarach", mówię wam, super laseczki, kąpiel morzu, drinki z parasolkami, cudo
<maz> a ja byłem w Alpach. Narty, dziewczyny zarumienione od mrozu, grzane wino do łóżka, cos wspaniałego. <luq> a co ty qwe robiłeś ? <qwe> ja siedziałem razem z wami w pokoju, tylko nie paliłem tego gówna... tak bajdełej kulałem się ze śmiechu przez 3 minuty;d http://bash.org.pl/45415 |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
![]() |
![]() LOL Taube sie poczuwa do odpowiedzialnosci uswiadomienia ludzi, ze narkotyki sa beeee xd <!brawo!>
Topic stracony, bo najglosniejsi nie wiedza o czym pisza a reszta mowi to co juz zostalo powiedziane na pierwszej stronie topicu. Wazne, ze kazdy sobie zdaje sprawe, ze narkołyki sa zle i trzeba ich unikac.
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
I dlatego proponowałbym zamknąć ten temat. ![]()
![]() |
#174 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Nie czytałem wszystkich postów więc może napisałeś że brałeś i wogule. Ogólne przekonanie : Fe! I nie zamierzam się tego tykac ew. z ciekawosci 'raz'! Ale napewno nie teraz.
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2006
|
![]() Osobiście jestem przeciw narkotykom ale raz na jakiś czas spale se troche trafki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ogólnie nie wiem czy o to Ci chodziło wogóle ![]() |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tineloze
Profesja: Knight
Gildia: Inmortal Guys
Świat: Lunara
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja tam niczego niebiore, gram w kosza, jestem zdrowy i ciesze sie życiem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nale Snik
Gildia: nie pamietm nazwy tej noob guild
Świat: Elysia
Poziom: 38
Poziom mag.: 47
|
![]() Heh nie wiem jak mozna sobie niszczyc zycie jakims drogim i bardzo szkodliwym badziewiem ;/ to jzu trzeba chyab byc na maxa zalamanym
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
a poza tym czemu nikt z was nie powie ze papierosy i alkohol(nawet piwo) jest tak samo narkotykiem jak marihuana itp?? (oczywiscie poczatkowo mniej szkodza zdrowiu niz inne "ciezsze" narkotyki) co do podzialu na twarde i miekkie- zostal on wprowadzony na okreselenie ktore narkotyki uzalezniaja tylko psychicznie a ktore rowniez fizycznie, lecz nie zmienia to faktu ze narkotyk jest w dalszym ciagu narkotykiem. jeszcze szkodliwosc marihuany- ogolnie to fizycznie nie ma bardzo zlego wplywu poza tym ze lekko niszczymy sobie pluca (ale co to jest w porownaniu do palaczy papierosow, ktorzy dziennie wypalaja ich parenascie/paredziesiat), lecz jesli czlowiek sie nie opamieta to naprawde trudno mu bedzie potem. rowniez twierdzenie ze marihuana jest wstepem do gorszych narkotykow jest jak najbardziej prawdziwe. lecz pomimo wszystkiego nie potepiam nikogo kto cpa cokolwiek-jego wybor, jedynie wtedy przeszkadza mi to jak to ogranicza w jakikolwiek sposob moja lub czyjakolwiek wolnosc osobista. oczywiscie nie zachecam rowniez do brania. @down te wszystkie raki ktore wypisales sa spowodowane samym procesem palenia i wdychania dymu do pluc, a nie chemicznym dzialaniem trawki, wiec i tak w porownaniu do palaczy papierosow jest mniejsza szansa na zapadniecie na jedna z tych chorob. co do innych skutkow, to co dokladnie masz na mysli?? to ze dziala na mozg...wlasnie na tym polega dzialanie narkotykow ze oddzialuja na mozg. i w samej marihuanie, poza tymi toskynami ktore sa obecne od roznych zanieczyszczen, nie ma zadnych innych.
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 18-07-2006 o 11:37. |
|
![]() |
![]() |
#180 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Kolega kolegi jechal autobusem (duzo palil) i nagle wylaczyl mu sie film na 5sekund... zawiesil sie... Trawka wplywa rowniez na mozg bo niektore toksyny tam sie odkladaja. |
|
![]() |