![]() |
#381 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Ankramun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Imperial Destroyer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Peace
Świat: Iridia
Poziom: 27
Skille: 6*/6*
Poziom mag.: 4
|
![]() Jak czytałem to dziś rano to się wystraszyłem, ale póżniej przypomniałem sobie, że dziś jest prima aprilis ;P. Dobry żarcik drom
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
|
![]() o jaaaaaaa =// jak to prawda to oni sa po*****eni ?
![]() Ostatnio edytowany przez matekk fst bolt - 01-04-2006 o 19:23. |
![]() |
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Irlandia
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Czyli to oznacza, że mój 20 level który dziś nabiłem to też joke??
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Łodź
Imię: Dies Sollis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hexagram
Świat: Saphira
Poziom: 30
Poziom mag.: 37
|
![]() Kurde miejmy nadzieje ze to zart bo sie wku....wie i nie bede grac -.- expie dziennie okolo 6 godzin
-.- |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Myślę że możemy przestać się podniecać,i zamknąć temat... Nie chce za minutę zobaczyć kolejnych 100 postów "JOK! JOK! FEJK! OTS!" "DEBILE!" "CIP SOFT SUX!" Jak już ktoś to powiedział
![]() @ UP Co nas to obchodzi? I ile osób jeszcze to powie?... @ Modkowie. Myślę że czas wyjawić prawdę ;] Tym razem nie wyszło,2 raz nikt nie da się nabrać ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 01-04-2006 o 19:30. |
![]() |
![]() |
#386 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Tia, dobry kawał.
A tak btw. @Drom to tak specjalnie sie pomyliłeś czy już zapomniałeś... Cytuj:
Cytuj:
![]()
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 02-04-2006 o 01:17. |
||
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2006
Imię: Jantragon
Profesja: Sorcerer
Gildia: Children of Voerendaal
Świat: Harmonia
Poziom: 27
Poziom mag.: 33
|
![]() a ja mam nadzieje ze drom nas zapewni ze to joke. chociaz i tak jestem pewien juz na 90%
|
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Jeszcze bana dostane...
Profesja: Sorcerer
Gildia: Explosion
Świat: Fortera
Poziom: 32
Poziom mag.: 40
|
![]() Dobry Joke! jesli nie to je*e tibie i ide grac w mugame bo ma lepsza grafike jest dzwiek i nie je*ia jej za kazdym update....
nc/plz jesli to nie joke a jesli to kawal to bardzo niesmaczny |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() Gadacie w kółko o tym ze bedize mozna expic tlyko 3H!!
mnei to to wkurza bo expie wiecej czasami jak jestem chory i do skzoly nie ide to od 7 do 14(7H!!) i co??? 3h expienia 4h duperel??? tak jak w topicu posta -- NOWE RUNY!!! Czy nie zauwazyliscie ze na fotkach na tibia.pl w niusie w skarbcu piratow sa nowe runy!!!!! P.S. jezeli ja pierwszy o tym pisze to bede mial sie czym chwalic. P.S.2 nie umiem wysylac zdjec ale jakbym umial to bym wycial kawalek z fotki i bym pokazal wam . jedna ma kolor jak explo czy hmm a druga jak magic wall!!!!! |
![]() |
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Gdy czytałem news na tibianews ten o Zaklęciu na Blokowanie to było wiadomo, że żart, bo wszystko było nieprawdopodobne. Tibia.pl ma w newsie screeny, wszystko wygląda dobrze, to o adresach ip też nieźle brzmi, i można się zastanawiać, czy to żart czy nie. Pragnę przypomnieć, że CIPsoft od kilku updatów utrudnia nam życie, niby połowa graczy kończy grę, a i tak ciągle liczba grających rośnie :> Dziwi mnie jednak, że tyle newsów o updacie pojawiło się akurat 1-go kwietnia
![]() @Up skoro stan: niegrający to nie masz co straszyć, że przestaniesz grać :> ![]()
#391 |
Nikt ważny
|
![]() zart?
ciekawe ciekawe, my uplanowalismy zart, ale zdziwicie sie kiedy sprawa wyjdzie na jaw. Trzeba umiec czytac miedy wierszami tekstu, ktory zostal spisany po wyczytaniu go miedzy wersami tego newsa ![]() life is brutal, serio ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#392 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Knight
Skille: 76/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#393 |
Nikt ważny
|
![]() UP:
i taki mial byc cel mojej wypowiedzi ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#394 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
A co do newsa, jestem prawie pewien, że to prima aprilis. Zawsze tibia.pl miała jakiś żart w newsach i dziwne byłoby gdyby w tym roku takowego nie było. Ale wszystko okaże się jutro... A jeśli to nie byłby żart (w co wątpię), to byłby to kolejny żałosny update... Dobrze, że nie gram już w Tibię.
![]() |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() Rezz@ Nie jesteś sam
![]() Chodzi oto?? : "Na jednej z dwunastu wysp archipelagu ku niebu ulatuje chmura dymu z wielkiego wulkanu, który śpi niespokojnie zbierając siły do jakiejś potężnej erupcji" itd,itd :> Moim zdaniem ro jest źart ![]() ps. Wiecie że etrlian nie gra już w tibie bo zrobił sobie fajnego ots'a i dostał za ro bana ?? |
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Andy Bucol
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 87
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() CipSoft juz wiele razy uprzykrzał nam życie ale dziwi mnie tylko jedno, nie to ze jakis tam wulkan sie do erupcji zbiera czy inny drobny szczegół, dziwi mnie dlaczego o tym up dacie nie pisze nic na tibia.com tylko to mnie dziwi ...
Ostatnio edytowany przez Buc - 01-04-2006 o 20:16. |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() nawet jeżeli to nie żart to Cipsoft itak zrobi to co on zechce
![]() Hail CipSoft ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Lol pokopany pomysl cipsoft ma cos z glowa te ****** skopia juz kompletnie to co stworzyli
Nie lepiej zrobic tak jak jest w takiej grze Ultima Online ze co 30 min jest taki cos ze czeba jakis klawisz wcisnac a jak sie nie wcisnie to piorunki odbieraja 80% zycia Ale wciaz mam nadzieje ze to joke ;p
#399 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2006
|
![]() ufff... jak dobrze ze to kawal, a nawet jesli nie to co to za problem :
po 1. gram 3 godziny palem po 2. uhy drutem 45 minut po 3. nastepne 3 godziny palem ![]() najbardziej sie ciesze z tej mozliwosci ip ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() ciekawe co to bedzie ten spvp może bedzie można trenić i zabijać sie przez party