|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#341 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
|
![]() siema mam problem na jakie potworki moge expować
![]() mam Pancerz:brass armor (ARM:8) Spodnie ![]() Buty:leather boots (ARM:1) Tarcza:dark shield (DEF:25) Hełm:solider helmet (ARM:5) Broń: różczka atakuje 19 Moonlight Rod Jestem druidem mam 14 level i 14 level magiczny. ![]() Na jakie potworki expować??????? ![]() Najleprzy potwor ktorego pokonalem to jeden slim(z dystansu) ![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
Aha i ja na twoim lvlu zabiłem cyca soloknighttem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik forum
|
![]() wiem ze to noobowskie pytanie
![]() co to sa SOLDIERY?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2006
Imię: Avon The Holly Warrior
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fire Angels
Świat: Galana
Poziom: 38
Skille: 81
Poziom mag.: 14
|
![]() Są to dwarfy wystepójace od -3. Mają całkiem fajny loot taki jak np. dw shield czy kusze. Daja 70 expa i moga atakowac na dystans osobiscie sorc w walce wrecz nie ma szans
![]() ![]() PS. W twoim eq bedą Cie dość ostro lać wiec posiedz na rotach ![]() Ostatnio edytowany przez Frost Blazer - 02-04-2006 o 23:16. |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik forum
|
![]() a jakies potwory blizej thais??
raz szedlem sobie i hunter mnie zaatakowal 4 strzalami mnie zabil ![]() jakies potwory ktore maja dobry loot?? ![]() z gory dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja jestem druidem i tam laze na mino guardy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ja mialem mala przerwe w graniu(kilka miechow wchodzilem raz w tygodniu na pare sekund zeby na kazdej postaci logout zrobic aby nie zostaly postacie skasowane) i teraz trzeba miec znacznie wyzszy lvl aby miec runa co mnie bardzo zdenerwowalo ale za to sa dobre rozdzki i ja od 9 lvl chodze na cycklopy (czemu ?) sa wolne i glupie biegam wokol drzewek itp on mnie goni i traci hp (dochody?) zaleznie od szczescia ale jezeli chodzi o kase to krucho , jezeli mowie juz o dochodach to mopj dobry kolega mi daje runa -czasami (hmm &gfb) i ide sobie expic na beholder(ale tylko na tego kolo mostu) (zyski?) - fajne, dobre oraz drogie itemy (tact?) juz mamy mniewiecej wycelowanego hmm i ze schodow schodzimy atak wchodzimy (trwa to bardzo szybko troche wprawy i cie zdarzy zataakowac raz na twoje 3 ataki) ktos mowil o dwarv guardach to jak jest ich duzo to sobie ropujcie 1 i biegajcie wokol dziury nie powinien was zranic chyba ze wtopicie (co on ma?) no jak kazdy dwarv ma mushroom-czesto dwarven shield - srednio inne rzeczy mozeci zlukac na tibia.pl --> potwory ---> dwarv guard ale ostatnio moim ulubionym miejscem do expowania jest wyspa Folda gdzie w podziemia sa bardzo rozlegle znajdziecie tam: orc,orc spearman, orc warrior , trolle , frost trolle , rotwormy, winter wolfy oraz slimy uwazajcie na pk z carlin bo tylko dzisiaj mnie tam atakowany 2 razy i w obu przypadkach to byly knighty na jeden na 18 lvl drugi 19 lvl ktore mowiac lagodnie byly noobami bo je zabilem bedac wowczas na 14 lvl (teraz mam 17) (jak z nimi walczylem?) walczylem tak jak z cycklopami czyli uciekalem atakujac jednoczesnie majac wycelowanego w siebie runa leczacego(ih) po powrocie z tej wyspy bylem bogatszy o 1k wracajac do wyspy folda i jej rozleglych jaskin to mozecie tam spedzic naprawde duzo czasu bo jaskinie sa na tyle rolegle ze jak dochodzisz do jej konca i jak wracasz to w polowie drogi juz czekaja potwory dlatego jak dochodze do poczatku lub konca jaskini to przez 1 mnute uzupelniam mane (tak na wszelki wypadek) warto przed wyjazdem na folda zaoptrzyc sie w meaty/hamy/mushroomy czy inne jedzenie ;] tyle odemnie jak cos mi przyjdzie do glowy to nie bede pisal posta pod postem tylko temu zrobie edit - ewentualne bledy ortograficzne poprawie jutro bo piszac to znowu nabralem ochoty do gry
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Bubar
Profesja: Druid
Świat: Aurea
Poziom: 25
Poziom mag.: 3?
|
![]() Ale ja z takich zeczy nie korzystam
![]()
#349 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Imię: Oblatywacz Dywaniarz
Gildia: niestety brak
Poziom: 8
Skille: -/-
![]() |
![]() Czy druidem należy zmieniać różdzki jak tylko zdobęde odpowiedni lvl??
I jakie potwory będą odpowiednie do kolejnych różdzek?? |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() 1 różzke możesz kupić,ale nei radze używać(chyba że do obrony pk)drugą na 13 i używaj jeśli bedzie to wymagane,3 powinienes na 19 kupić druidem,sorciem mozesz ale nie musisz.Czwartą kup na 26lvl ale raczej do obrony przed pk,bo na tym etapie możesz juz robić sporo runek i muszisz tż odzyskiwać soul point.Ostatnią kup,przydatan do pkowania,expeienei mniej bo możesz robić już silne runki.
|
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik forum
|
![]() mam pytanie
![]() poco kupawać aż 3 różczki jak mozna kupić jedną i mniej kasy wydać ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Guest
|
![]() Ja osobiście polecam chodzić na dwarfy guardy od 26lvl+. Mozna sobie cos zsumonować (polecam na 27lvl sumonować monki, same sie leczą)
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Imię: Oblatywacz Dywaniarz
Gildia: niestety brak
Poziom: 8
Skille: -/-
![]() |
![]() Czy moonlight rod można kupić za 500gp (na Galanie) od innych graczy??
|
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2006
|
![]() Jestem sorkiem z thais
Mam 20 lvl i 20 mlvl Posiadam: Wand of vortex,dragonbreath,plague Dark shield Knight armor devil helmet chain legs Na czym mogę szybko expić i żey był fajny loot???? |
![]() |
![]() |
#355 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
a teraz moje pytanie: mam 26 lvl 29 mlvl drut z volcaniciem i quaqmire rodem - gdzie moge expic tak zeby sie koszta zwracaly ??? tylko nie mowcie o kazo, wiem ze tam jest super ale na elysii tam gdzie gram to sie tam rządzi gildia Siejnik - największe nooby na elysii, ostatnio jak mialem 27 lvl to wlasnie chcialem tam pojsc - efekt? nie zdąrzyłem nawet do depo wejsc !!!! ide sobie juz jestem na pietrze z dp a tam stoi 10 typów, ze 5 miało połowa red skulle i sie drą "blokowac depo" ;/;/;/ załoze sie ze połowa z nich miała protekta od Siejnika ![]() Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 20-04-2006 o 19:58. |
|
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2006
|
![]() 6. Amazonki: Jeden z bardzo nielicznych gatunków potworów który po updacie stał się milszy. Mag może walczyć wręcz z pojedynczą około 15 lvlu, a teraz kiedy się nie tłoczą koło człowieka dość łatwo uciec jeśli napadnie nieszczęśnika większa grupa. Exp znośny, loot pożal się Boże.
Nie mogę się z tobą zgodzić, ja załatwiałem dwie druidem na 10lvl (mlvl3) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Mielec
Imię: Grinrook
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 17
|
![]() Mało tych potworów napisałeś, 5 czy 6 słabszych i jusz dajesz macniejsze jak naprzykład dwarf soldier.
po updacie hmm jest dopiero od 25 levela i na soldki cza chodzic z różdzką (co żżera dużo many) i tłukąc soldka można sie zapuścić za daleko i trafić na guarda a wtedy masakra... |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Ja to się zastanawiam gdzie najszybciej na Asterze mógłbym wyjść na 23 lvl sorkiem z 16lvlu z mlvlem 30.Mój equip to wand of dragonbreath, dragonhammer(opcjonalnie) plate armor i plate legs, dragon shield i devils helmet.
|
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Kraśnik
Imię: Blackout Druid
Gildia: szukam glidii
Świat: Danubia
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
|
![]() Nawet dobry poradnik.Super
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Imię: Master of skarpeta
Świat: Isara
Poziom: 18
Skille: 21
Poziom mag.: 17
|
![]() ogólnie spoko temat ale z 20lvl na roty?
to przesada! ![]() chyba że jakiś ![]() |
![]() |