|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir bazyliszek
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 27
|
![]() NOm to ja dodam avansy mlvl, lvl i fishinga
![]() Najpierw 25 magic level ![]() teraz 18 level ![]() potem 46 fishing ![]() no i 26 magii ![]() upragniony 19 level ![]() teraz robie 27 magii brakuje mi jeszcze 26% mam nadzieje ze dzisiaj zrobie<jak mi miesa nie zabraknie> i wystawie ss'a zavansa ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
|
![]() [spoko ale daj wkoncu te screany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
|
![]() oto avans
![]() @up o co ci chodzi ![]() @topic ej no dawajcie wiecej tych zdjatek ci ktorzy komentuja i graja na securze tez!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() @sir bazyliszek
po pierwsze troche cienki mlvl a po drugie fajny lighthack te ss to strata czasu ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
no i co nie podoba ci sie to po co wchodzisz piszesz ze ssy to strata czasu to nie wchodz prosił cie ktos?? ![]() a to że pare razy uzylem macro to moja sprawa bo jest mi on potrzebny do obliczania expa a pare razy pochodzilem z lighthackiem ![]() pozatym staram sie robic magic ale czassem tez chce troche poexpic bo troche rozrywki nie zaszkodzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Pacera
Stan: Początkujący
Imię: Andrevas
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
|
![]() 1. Murderers Angel:
a) Light hack, b) po co marnowac hmm na guardy i soldy, skoro mozna walic z rozczki a z oszczedzonymi hmm isc np. na gs hunt 2. Sir bazyliszek: Light hack To az razi w oczy wezcie unikajcie tego, albo chociarz screenow z light hackiem nie robcie ;p Jeszcze rozumiem gdyby ktorys z was byl paladynem, niema miejsca na torch/mlw bo ma strzalki i blotki ale wy mozecie nosic torchy i napewno was na nie stac.. 2gp each xD ~Nice Topic
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Thais
Imię: Smentek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 55
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Chlopaki poprostu zalosnie !!!!!!!!!!!!!!!
Ss'y nic nie warte ![]() ![]() Btw. wy tutaj sie chwalicie czy zalicie ?? ![]() Pokaze wam jakie screeny powinno sie zamieszczac ![]() 1h huntu na Of'ie ![]() ![]() Zacznijcie zamieszczac jak bedziecie lepsi ![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() @up
posluchaj mnie chlopcze(nazywam tak bo nie chce uzywac niecenzuralnych slow) wyjdz stad i nigdy nie wracaj..prosil cie ktos zebys zamieszczal tu swoje "boskie zdjecia"?nie.. to idz na podworko pograj w noge albo umow sie z laska na spacer. @topic gratuluje kolejnych stopni wtajemniczenia magicznego i wszystkim beznajdziejnym komentom mowie "NIE" nie podoba sie? to nie wchodzcie do tego topicu.. @Smentek Astera masz beznadziejny magic level jak na swoj poziom
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Murderer - 07-04-2006 o 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
|
![]() IMHO temat jest ciekawy
![]() Nie ma tu dragow, demonow itd. i może to jest fascynujące. Fajnie spojrzeć jak chłopaki się rozwijają. No ale zeby nie bylo tak różowo to o ile jeszcze w zdjęciach Murderers-a można znaleźć jakąś akcję o tylko pozostałe zdjęcia pokazują tylko bicie mlvl tudzież rzadziej - lvl Suma summarum - chłopaki jest dobrze ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Białystok
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Mi sie wasze ss podobaja, poniewaz pokazuja zycie mniejszych lvl a nie tylko tych duzych. Na tych ss widac jak kazda z postaci sie rozwija. Mlv moze nie jest u was najwiekszy ale teraz malo ktory sork go cwiczy po update kiedy bez niego i tak sila ataku z rozdzki jest taka sama jak na malym m lvl.
|
![]() |
![]() |